και εγω τι εχω δλδ για να μην το πω?))) lolτο περιμενα οτι θα το πει καποιος αλλα οχι εσυ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οκ παιδακι μου, σορι που δεν ειμαι αντρας...)))))))απλα περιμενα αντρα να μιλησει...
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
οκ παιδακι μου, σορι που δεν ειμαι αντρας...)))))))
Αποδεικνύεις οτι είσαι σωστή επαγγελματίας!!!!!
Μπράβο σου!!!
ευτυχως για πολυ κοσμο που δεν εισαι...!!! απο φημες ,δηλαδη εγω δεν σε εχω συναντησει ποτε!!1οκ παιδακι μου, σορι που δεν ειμαι αντρας...)))))))
Επισκέπτης
Σχόλιο για την τελευταία κριτική της Λάουρας την οποία πήδηξα.Εκανε καλή αρχή στην καριέρα της,ξέρει για το site,καβάλησε το καλάμι οτι θα κάνει αυτή κουμάντο στο δωμάτιο και θα βγάζει λεφτά στο μικρότερο δυνατό χρόνο συνεύρεσης ανά πελάτη.Οι έμφυτες υποχονδριακές τάσεις της για το φόβο των μικροβίων εκδηλώνονται στο πολλαπλάσιο αφού πιστεύει οτι έπιασε πελατεία και "κονομάει" εκ του ασφαλούς.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Νέες φωτός Λόλας στη σελίδα του www.studioeros-gr.com/girls]στούντιο[/url].
προσεχως εννοεις?Νέες φωτός Λόλας στη σελίδα του www.studioeros-gr.com/girls]στούντιο[/url].
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
προσεχως εννοεις?
Όχι προσεχώς είναι ήδη αναρτημένες
Πήγαινε στη δεύτερη σελίδα με το βελάκι κάτω δεξιά! (2/2 )
πηγα και δεν της βλεπω τλσπ θα τις δω αργοτερα.Όχι προσεχώς είναι ήδη αναρτημένες
Πήγαινε στη δεύτερη σελίδα με το βελάκι κάτω δεξιά! (2/2 )
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Kαταρχην,εκτος απο τη ξεπετα νιωθω οτι θελω να ξερασω απο τα ελληνικα σου...αμα θελεισ να το ευχαριστιθης στο μισορο παρε τον 100 ευρο και αν αντεχι η τσεπισου δοσε 200 για 1 ορα.... τοτε σιγουρα δεν θα εστανθης ξεπετα...... αυτο ειναι σιγουρο......
Τα 200 ευρω σε στουντιο(σε οσα στουντιο γινεται) ειναι κλεψιμο περα για περα.
Μην πω και τα 100 γιατι θα φανω υπερβολικος,με 120-140 φερνεις cg στο σπιτι.
οκ δεν σε βαζουν με το ζορηKαταρχην,εκτος απο τη ξεπετα νιωθω οτι θελω να ξερασω απο τα ελληνικα σου...
Τα 200 ευρω σε στουντιο(σε οσα στουντιο γινεται) ειναι κλεψιμο περα για περα.
Μην πω και τα 100 γιατι θα φανω υπερβολικος,με 120-140 φερνεις cg στο σπιτι.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δηλαδη εσυ με 200 ποση ωρα καθεσαι και αν καθεσαιοκ δεν σε βαζουν με το ζορη
καλα που την προλαβα και την ειχα ανακαλυψει στις αρχες της -τοτε που βαραγε μυγες η βουρβαχη και μολις την βλεπανε επερναν δρομο λες και την φοβοντουσαν και τους πλακωσει στο ξυλο.αλλο που δεν ηθελα,χτυπαγα κατι μισαωρα στο δωματια χαλαρα.χθες βραδυνη βαρδυα γινοταν λαικο προσκυνημα για τη Βαρβαρα! οχι αδικα βεβαια...
τωραααα περνεις χαρτακι και περιμενεις την σειρα σου ...για αυτο καλυτερα απογευματινες ωρες.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
καλα που την προλαβα και την ειχα ανακαλυψει στις αρχες της -τοτε που βαραγε μυγες η βουρβαχη και μολις την βλεπανε επερναν δρομο λες και την φοβοντουσαν και τους πλακωσει στο ξυλο.αλλο που δεν ηθελα,χτυπαγα κατι μισαωρα στο δωματια χαλαρα.
τωραααα περνεις χαρτακι και περιμενεις την σειρα σου ...για αυτο καλυτερα απογευματινες ωρες.....
αυτά είναι....
σωστός ο άνθρωπος της ζούγκλάς
ρεσπέκτ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K