You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εχεις ακουσει το...βγηκε ο χαρος παγανια?Πηγα για Νταρια σήμερα κατα τις 1 και ηταν κλειστο.....
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ ??!?!?!?!?
Ε απο χθες το βραδυ εχουν βγει τα στρουμφακια παγανια..Επιχειρηση Αρετη την λενε κι ολα τα παιδακια κλαινε
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.886
- Πόντοι
- 12.056
Εχεις ακουσει το...βγηκε ο χαρος παγανια?
Ε απο χθες το βραδυ εχουν βγει τα στρουμφακια παγανια..Επιχειρηση Αρετη την λενε κι ολα τα παιδακια κλαινε
Ποια ειναι αυτη η Αρετη?? Τι προγραμματα κανει? Μεγαλα βυζια εχει??
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μιλφαρα η Αρετη altec...πολυ καλο κομματι..θα στην γνωρισω καποια στιγμηΠοια ειναι αυτη η Αρετη?? Τι προγραμματα κανει? Μεγαλα βυζια εχει??
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ανοικτορε μαγκες ξερει κανεις αν θα ειναι ανοιχτο αυριο το στουντιο?κ ποιες θα εχουνε βαρδια?
βαρδιες ΑΛΙΝΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΟΛΑ
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
το τρολευ για κυψελη φιλε μου να παρηςωραιος;)
μηπως ξερει κανεις πως βγαινω καπου κοντα στο στουντιο?παιζει κανα καμμια σταση του μετρο εκει κοντα?
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
κατεωα ομονοια και με το ενιεο εισιτιριο το περνισ το τρολευ απο σταδιου και σε περναει τσακ απο δροσοπουλου ......... πρωτη φορα πηγενης σε στουντιο? να προσεχης....να ξερα κ απο που το περνω
απο την σταση του μετρο στον αγιο νικολαο ειναι μακρια?
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
τιποτα το κακο δεν εχει ....... απλος να κοιταξης αυτο που θα σου προσφερουν να το πληρωσης και να οικανοποιηθης να αποφηγης το 50 ευρο, ειναι ξεπετα τυπου μπουρδελου εκτοσ και αν η γκομενα σε γουσταρηγιατι τι εχει?
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
τυι σιμενη καλιτερεσ και τι χειροτερεσ? 20 εθρο ξεπετα στην φυλησ 50 ευρο ξεπετα στο στουντιοναι εχω καταλαβει περιπου τι παιζει...αλλα οι γκομενες δεν ειναι καλητερες απο φιλις?
απλος πληρωνης και τον οραιο χωρο...... τιν πολυτελεια..... αυτα δεν ειναι δωρεαν.... οτι πληρωνησ περνης..... πορνη και η μια , πορνη και η αλλη η μαλον πορνη λιγο πολυτελιας ..... ακου και κανενα μεγαλο.....
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
το ομορφια ειναι υποκειμενικο εσι θα κρινις , σε περιπιοιση ναι στο ειπα αμα θελεισ να το ευχαριστιθης στο μισορο παρε τον 100 ευρο και αν αντεχι η τσεπισου δοσε 200 για 1 ορα.... τοτε σιγουρα δεν θα εστανθης ξεπετα...... αυτο ειναι σιγουρο......αμα ειναι ετσι ρε φιλε παω κ δινω 5 ευρω σε καμμια πενηνταχρονι κ αυτο ξεπετα ειναι...εγω σου λεω για το αν παιζουν καλητερα μουνια...σε ομορφια περιποιηση κτλ...
απο βικτωρια περπατας ακομα κανα τεταρτο, παιρνεις τρολλει απο'κει αμα βαριεσαι το περπατιμα...για βικτωρια παω η` οχι? απο εμφανιση? thnx anyway
ρε παιδακι μου με 200 πας και σε city tour και αισθανεσαι ακομα καλυτερα.. σε στουντιο αξιζει κανα 100 να παρεις..(κατα τη γνωμη μου)το ομορφια ειναι υποκειμενικο εσι θα κρινις , σε περιπιοιση ναι στο ειπα αμα θελεισ να το ευχαριστιθης στο μισορο παρε τον 100 ευρο και αν αντεχι η τσεπισου δοσε 200 για 1 ορα.... τοτε σιγουρα δεν θα εστανθης ξεπετα...... αυτο ειναι σιγουρο......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις