amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Τι κάνεις μανάρι μου ? Καλά είσαι ?
ολα καλα και μια χαρα! ετοιμαζομαι για δουλεια αυριο ( θα ειμαι στη φραντζη)Τι κάνεις μανάρι μου ? Καλά είσαι ?
και εγώ όλα καλά άμα προλάβω λόγο δουλειας θα περάσω για μια στα γρήγορα .ολα καλα και μια χαρα! ετοιμαζομαι για δουλεια αυριο ( θα ειμαι στη φραντζη)
εσυ?
δεν μ'αρεσουν αυτα τα γρηγορα....και εγώ όλα καλά άμα προλάβω λόγο δουλειας θα περάσω για μια στα γρήγορα .
ναι καλά λες αλλά είμαι πιεσμένος χρονικά ξέρεις και τα κάνω όλα γρήγορα αλλά άμα πάρω κανένα ρεπό θα δεν θα με βιάζει τίποτα ματάκια μου .δεν μ'αρεσουν αυτα τα γρηγορα....
καλυτερα περνα οταν εχεις χρονοο να περασουμε καλα...)
ε ετσι πρεπει.. για να απολαυσεις δεν πρεπει να βιαζεσαι....ναι καλά λες αλλά είμαι πιεσμένος χρονικά ξέρεις και τα κάνω όλα γρήγορα αλλά άμα πάρω κανένα ρεπό θα δεν θα με βιάζει τίποτα ματάκια μου .
:-* :-* :-* :-*ε ετσι πρεπει.. για να απολαυσεις δεν πρεπει να βιαζεσαι....
Καληνύχτα αγάπη μου και φιλάκια .τωρα παω για υπνο..)) για να ειμαι ετοιμη αυριο για τρελιτσες..)
φιλακια σε ολους!!!!
Παλαιότερα έκανε και μαθήματα πιάνουΜπαλετο ξερει??
Πιανο??
γειά σου αγάπη μου . Φιλακιακαι απο αυριο κανονικα θα ειμαι στη θεση μου
φιλια
H Aλίνα είναι φοβερή και σούπερ. Μιλάμε για πούτανο ολκής . Υπερκαραπούτανος. Μια φορά έπεσε στα τέσσερα στο κρεβάτι , με έβαλε όρθιο και με άρχισε σε μια πίπα. Μιλάμε μου δάγκωνε το κεφάλι (το κάτω) και μου το ρούφαγε για κανένα δεκάλεπτο. Έπαθα σοκ . Αν δεν φόραγα καπότα θα είχε ρίξει τουλάχιστον 7 κουταλιές της σούπας υγρό πυρ. Τον ρούφαγε στην κυριολεξία. Και τί βρισιές έτρωγε κατά τη διάρκεια της πίπας. Την στόλισα στις βρισιές. ;) Και της άρεσε. Άμα σας λέω πουτανάρα...η αλινα ειναι φανταστικη την τιμησα χτες βραδυ κατα τις 8ωρα,καυλιαρα και αψογη σε συμπεριφορα
Ξέρει για το σάιτ και με αποκαλεί με το νικ μου, και μάλιστα στο σαλόνι !!! :o Ευτυχώς όσες φορέ το είπε ήμουνα μόνος στο σαλόνι και δεν έγινα ρεζίλιη Αλίνα εαν ήταν και καραμούναρος στο σώμα και το πρόσωπο, απλά θα είχε ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ολες τις υπολοιπες πουτάνες σε στουντιο και ρδέλα.
είναι ο ορισμός του καραπούτανου.
Εχει δίκιο ο Πουτανγαμων