ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Πρεπει να συνενοηθουμε ομως καπως αγαπουλα. Δεν νομιζεις?λοιπον πααω να κοιμηθω τωρα..)
για να ειμαι ετοιμη για βραδακι))
Πρεπει να συνενοηθουμε ομως καπως αγαπουλα. Δεν νομιζεις?λοιπον πααω να κοιμηθω τωρα..)
για να ειμαι ετοιμη για βραδακι))
θα τα κανωνίσω εγώ ρε ΚΟΜΑΝΤΟ . Τα λέμε .Πρεπει να συνενοηθουμε ομως καπως αγαπουλα. Δεν νομιζεις?
Ενταξει ρε Αντωνακι. Θα περιμενω. ;) ;) ;)θα τα κανωνίσω εγώ ρε ΚΟΜΑΝΤΟ . Τα λέμε .
they watch usΠωπω κοσμοσιροη σημερα στο thread! 16 μελη και 21 επισκεπτες μας παιρνουν ματι!
Γεια σου μωρακι,ξεκουρασθηκες λιγακι?they watch us
για σου μωρο..) ε ναι και ακομα ξεκουραζομαι..)) να ειμαι ετοιμη για την αλλη ευδομαδα!Γεια σου μωρακι,ξεκουρασθηκες λιγακι?
Μια χαρα,οπως παντα!για σου μωρο..) ε ναι και ακομα ξεκουραζομαι..)) να ειμαι ετοιμη για την αλλη ευδομαδα!
εσυ πως εισαι?
καλησπερα!Γεια σου μωράκι μου καλησπέρα .
καλά είμαι λίγο κουσμένος αλλά την παλεύω . Εσυ ?καλησπερα!
πως εισαι?
και εγω μια χαρα αλλα τωρα παω για υπνο..)καλά είμαι λίγο κουσμένος αλλά την παλεύω . Εσυ ?
καληνύχτα αγαπούλα μου . Φιλάκια .και εγω μια χαρα αλλα τωρα παω για υπνο..)
οπωτε καληνυχτα σε ολους και θα τα πουμε!
φιλακια πολλα
ξέρεις τι γράφει από κάτω για διάβασε το .α και αυτο το αβαταρ μ'αρεσει..))
χμ το'χω διαβασει αλλα αληθεια ειναι οτι δεν βγαζω ακρη τι λεει......ξέρεις τι γράφει από κάτω για διάβασε το .
καλά θα στο πω μια άλλη μέρα τι λέει όταν θα είμαστε μόνη μας όμως . γιατί σου αρέσει το αβατάρ μου ?χμ το'χω διαβασει αλλα αληθεια ειναι οτι δεν βγαζω ακρη τι λεει......
εε καυλιαρικο ειναι))))καλά θα στο πω μια άλλη μέρα τι λέει όταν θα είμαστε μόνη μας όμως . γιατί σου αρέσει το αβατάρ μου ?