θα σας μεινουν αλλα κοριτσια...) δεν μπορειτε με το ιδιο κρεας συνεχεια..)):'( :'( :'( :'(
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Αυριο μωρακι θα εισαι απογευματινη?την αλλη τρητη φευγω))) θα δουλεψω μεχρη το τελος της ευδομαδας...)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Κατ' αρχην δεν εισαι κρεας αγγελέ μου. Εισαι μια γυναικαρα με τα ολα της. ;) ;) ;) ;) ;)θα σας μεινουν αλλα κοριτσια...) δεν μπορειτε με το ιδιο κρεας συνεχεια..))
ναι ναι καθε τρητη- απογευμα...)Αυριο μωρακι θα εισαι απογευματινη?
ε λεμε τωρα..) απλα εσεις οι αντρες θελετε τη ποικιλια σας..)Κατ' αρχην δεν εισαι κρεας αγγελέ μου. Εισαι μια γυναικαρα με τα ολα της. ;) ;) ;) ;) ;)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Την καλησπέρα μου στην Ντάρια . Τι κάνεις ?
καλησπερα))) ελπιζω να γνωριστουμε και απο κοντα, και τα γιαλακια μου ναι, τα φοραω συνεχεια...)))ΝΤΑΡΙΑ γλυκιά μου δεν τα έχουμε πει από κοντά ακόμα αλλά έχω ακούσει πολύ καλά για εσένα και μάλλον θα σε προλάβω πριν μας αφήσεις ,τα γελάκια τα φόρας συνεχεία?
καλησπερα και σε σενα..)) ολα καλα και μια χαρα, ετοιμαζομαι να παω στη ρωσια..))Την καλησπέρα μου στην Ντάρια . Τι κάνεις ?
εσυ?
καλησπερα))) ελπιζω να γνωριστουμε και απο κοντα, και τα γιαλακια μου ναι, τα φοραω συνεχεια...)))
τρελλα
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και εγώ καλά . θα πας ρωσία θα μας λήψεις μωρό και εγώ είχα πει να σε επισκευτώ .καλησπερα και σε σενα..)) ολα καλα και μια χαρα, ετοιμαζομαι να παω στη ρωσια..))
εσυ?
καλησπερα Μιχαλη μου! συνηθως ναι, ειμαι πρωι εκτος απο τη τρητη..) σε περιμενουμε! φιλακια πολλα!καλησπερα ειμαι απο ναξο και επειδη εχω ακουσει παρα πολλα για εσενα πρωι εισαι εκει ?
φιλια μιχαλης
σ'αρεσουν γυναικες με τα γιαλια μωρακι μου?)))τρελλα
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Τιγρης εισαι μωρο μου και οχι κρεας. ;) ;) ;)θα σας μεινουν αλλα κοριτσια...) δεν μπορειτε με το ιδιο κρεας συνεχεια..))
ε μωρακι τι θα σου πω?) η αμα θες προσπαθησε αυτη την ευδομαδα η οταν θα γυρησω...)))σε δυο εβδομαδουλες παλι δικια σας θα'μαι...))))και εγώ καλά . θα πας ρωσία θα μας λήψεις μωρό και εγώ είχα πει να σε επισκευτώ .
αχ ναι λιονταρι μου το ξεχασα...)))Τιγρης εισαι μωρο μου και οχι κρεας. ;) ;) ;)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλά δεν πειράζει όταν θα ξαναέρθεις .ε μωρακι τι θα σου πω?) η αμα θες προσπαθησε αυτη την ευδομαδα η οταν θα γυρησω...)))σε δυο εβδομαδουλες παλι δικια σας θα'μαι...))))
καλο βραδυ και σε σενα!!ευχαριστω φιλακια, την πεμπτη θα ειμαι αθηνα και θα ερθω
καλο σου βραδυ ...
πως ειναι το νυσακι σας? ποτε μου δεν εχω παει...(
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις