Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Δροσοπούλου 95

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rodman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σαν να μιλφιζει λιγακι η Ειρηνουλα!!! Δεν την εχω δει αλλα ετσι μου φαινεται!!!

Απο στησιμο παντως το κατεχει!!!!!  :rockon:
Δεν ειναι milf.
Μεχρι 25 την εκοψα.

Την ειδα το περασμενο Σαββατο και οπως χαρακτηριστικα ειπε ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ :
"Πιπινακι γαλακτος.... Σημερα θα γινεις δασκαλος, γιατι το μωρο ειναι αβγαλτο... ειναι καλη μαθητρια"

Βασιλης : Respecτ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συμφωνω απολυτα με τον συναγωνιστη "Spoon"....η Εμμανουελλα ειναι σπανιο διαμαντι και σκετη τρελλα!!!...εχω γραψει κριτικη!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που το βρηκες το αλογο???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχετε βαλει στο προγραμμα μια Ρενατα....καντε μια ενημερωση ποια ειναι και καμμια φωτο...δεν θα μυριζουμε τα νυχια μας και θα μαδαμε μαργαριτες να καταλαβουμε? :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μηπως ειναι η ιδια Ρενατα που ειχατε πριν 2-3 χρονια? :think:

StudioEros

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια, η Ρενατα ειναι η Αλινα απο Φ104
Την βαλαμε με αλλο ονομα νε μην την μπερδευεται με την Αλινα την δικια μας :grin: :grin: :grin: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιδια, η Ρενατα ειναι η Αλινα απο Φ104
Την βαλαμε με αλλο ονομα νε μην την μπερδευεται με την Αλινα την δικια μας :grin: :grin: :grin: :grin:
Καλημερα....αντε μπραβο την καταλαβατε την μαλακια σας!..... οτι αυτη η εργαζομενη(Ρενατα) ειναι το Α-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι(την εχω παρει στο παρελθον και σε σας και στο Φ104).....και την ξαναπηρατε.....γιατι την ειχατε στο παρελθον σαν Νταιανα...ειναι μια ξανθια με γαματο φυσικο μεγαλο στηθος!!!!!......Υ.Γ...Μην ξεχαστεις να κανεις... κατι που μου εγραψες μονη σου, πριν τρεις μερες!!!!!!

StudioEros

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα....αντε μπραβο την καταλαβατε την μαλακια σας!..... οτι αυτη η εργαζομενη(Ρενατα) ειναι το Α-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι(την εχω παρει στο παρελθον και σε σας και στο Φ104).....και την ξαναπηρατε.....γιατι την ειχατε στο παρελθον σαν Νταιανα...ειναι μια ξανθια με γαματο φυσικο μεγαλο στηθος!!!!!......Υ.Γ...Μην ξεχαστεις να κανεις... κατι που μου εγραψες μονη σου, πριν τρεις μερες!!!!!!
ειπαμε αγορι μου εχουμε κανει την παραγγελια την δευτερα τωρα περιμενουμε :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ειπαμε αγορι μου εχουμε κανει την παραγγελια την δευτερα τωρα περιμενουμε :)
Συγχαρητηρια για την Εμμανουελλα ειναι φανταστικη και πιστευω οτι θα αφησει εποχη!!!...αλλα και για την καινουργια την Ρενατα...ειναι κανονι και πανω απ' ολα καλο παιδι...ρωτα την...με θυμαται σιγουρα... γιατι ειναι ο τυπος της γυναικας που γουσταρω και την ειχα επισκεφτει παλια..... και στο Ερως(τρεις φορες) και στο 104(δυο φορες)....διχως να τις γραψω κριτικη...δεν ειχα ξεκινησει να γραφω τοτε!!!!

StudioEros

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συγχαρητηρια για την Εμμανουελλα ειναι φανταστικη και πιστευω οτι θα αφησει εποχη!!!...αλλα και για την καινουργια την Ρενατα...ειναι κανονι και πανω απ' ολα καλο παιδι...ρωτα την...με θυμαται σιγουρα... γιατι ειναι ο τυπος της γυναικας που γουσταρω και την ειχα επισκεφτει παλια..... και στο Ερως(τρεις φορες) και στο 104(δυο φορες)....διχως να τις γραψω κριτικη...δεν ειχα ξεκινησει να γραφω τοτε!!!!
τωρα εχεις ευκαιρια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Δεν παραθετω...ξεχασα και σενα οτι θα ξανατιμησω, γιατι εισαι και εσυ ασυναγωνιστη!!! :rockon: :rockon:  :rockon:[/move]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom