απο ποδολαγνεια η εμανουελα τι λεει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν την έχω δοκιμάσει εγώ αγόρι μου ας σου απαντήσουν οι άλλοι συναγονιστές αν έχουν δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα μαζί τηςαπο ποδολαγνεια η εμανουελα τι λεει?
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λες οτι είσαι κοντά Σαββάτο νυχτερινή βάρδια πάλι θα είναιΣαν να μιλφιζει λιγακι η Ειρηνουλα!!! Δεν την εχω δει αλλα ετσι μου φαινεται!!!
Απο στησιμο παντως το κατεχει!!!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που το βρηκες το αλογο????
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μου το'δωσε η τροχαια.....που το βρηκες το αλογο????
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν ειναι milf.Σαν να μιλφιζει λιγακι η Ειρηνουλα!!! Δεν την εχω δει αλλα ετσι μου φαινεται!!!
Απο στησιμο παντως το κατεχει!!!!!
Μεχρι 25 την εκοψα.
Την ειδα το περασμενο Σαββατο και οπως χαρακτηριστικα ειπε ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ :
"Πιπινακι γαλακτος.... Σημερα θα γινεις δασκαλος, γιατι το μωρο ειναι αβγαλτο... ειναι καλη μαθητρια"
Βασιλης : Respecτ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Συμφωνω απολυτα με τον συναγωνιστη "Spoon"....η Εμμανουελλα ειναι σπανιο διαμαντι και σκετη τρελλα!!!...εχω γραψει κριτικη!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εχετε βαλει στο προγραμμα μια Ρενατα....καντε μια ενημερωση ποια ειναι και καμμια φωτο...δεν θα μυριζουμε τα νυχια μας και θα μαδαμε μαργαριτες να καταλαβουμε?που το βρηκες το αλογο????
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδια, η Ρενατα ειναι η Αλινα απο Φ104
Την βαλαμε με αλλο ονομα νε μην την μπερδευεται με την Αλινα την δικια μας
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλημερα....αντε μπραβο την καταλαβατε την μαλακια σας!..... οτι αυτη η εργαζομενη(Ρενατα) ειναι το Α-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι(την εχω παρει στο παρελθον και σε σας και στο Φ104).....και την ξαναπηρατε.....γιατι την ειχατε στο παρελθον σαν Νταιανα...ειναι μια ξανθια με γαματο φυσικο μεγαλο στηθος!!!!!......Υ.Γ...Μην ξεχαστεις να κανεις... κατι που μου εγραψες μονη σου, πριν τρεις μερες!!!!!!παιδια, η Ρενατα ειναι η Αλινα απο Φ104
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειπαμε αγορι μου εχουμε κανει την παραγγελια την δευτερα τωρα περιμενουμεΚαλημερα....αντε μπραβο την καταλαβατε την μαλακια σας!..... οτι αυτη η εργαζομενη(Ρενατα) ειναι το Α-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι(την εχω παρει στο παρελθον και σε σας και στο Φ104).....και την ξαναπηρατε.....γιατι την ειχατε στο παρελθον σαν Νταιανα...ειναι μια ξανθια με γαματο φυσικο μεγαλο στηθος!!!!!......Υ.Γ...Μην ξεχαστεις να κανεις... κατι που μου εγραψες μονη σου, πριν τρεις μερες!!!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Συγχαρητηρια για την Εμμανουελλα ειναι φανταστικη και πιστευω οτι θα αφησει εποχη!!!...αλλα και για την καινουργια την Ρενατα...ειναι κανονι και πανω απ' ολα καλο παιδι...ρωτα την...με θυμαται σιγουρα... γιατι ειναι ο τυπος της γυναικας που γουσταρω και την ειχα επισκεφτει παλια..... και στο Ερως(τρεις φορες) και στο 104(δυο φορες)....διχως να τις γραψω κριτικη...δεν ειχα ξεκινησει να γραφω τοτε!!!!ειπαμε αγορι μου εχουμε κανει την παραγγελια την δευτερα τωρα περιμενουμε
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τωρα εχεις ευκαιριαΣυγχαρητηρια για την Εμμανουελλα ειναι φανταστικη και πιστευω οτι θα αφησει εποχη!!!...αλλα και για την καινουργια την Ρενατα...ειναι κανονι και πανω απ' ολα καλο παιδι...ρωτα την...με θυμαται σιγουρα... γιατι ειναι ο τυπος της γυναικας που γουσταρω και την ειχα επισκεφτει παλια..... και στο Ερως(τρεις φορες) και στο 104(δυο φορες)....διχως να τις γραψω κριτικη...δεν ειχα ξεκινησει να γραφω τοτε!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μετα την Ειρηνη που αυτη λεω να επισκεφτω τις μερες αυτες...η Ρενατα ειναι η επομενη γιατι στη ΡΕΝΑΤΑ θα παρω φουλ προγραμμα των 100!!!τωρα εχεις ευκαιρια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Δεν παραθετω...ξεχασα και σενα οτι θα ξανατιμησω, γιατι εισαι και εσυ ασυναγωνιστη!!! [/move]
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω παντα ετοιμη ειμαι αγορακι μου[move]Δεν παραθετω...ξεχασα και σενα οτι θα ξανατιμησω, γιατι εισαι και εσυ ασυναγωνιστη!!! [/move]
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το ξερω...και θα σε ξανατιμησω συντομα...αν και σε φοβαμαι εσενα, να μην σε καψουρευτω!!! .εγω παντα ετοιμη ειμαι αγορακι μου
StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπααααααααα δεν ειμαι εγω για τετοιαΤο ξερω...και θα σε ξανατιμησω συντομα...αν και σε φοβαμαι εσενα, να μην σε καψουρευτω!!! .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις