ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε για τον ποδολαγνο ειναι το γλυφοκωλι χωρις μπανιο :S :S :S
τυπε για τον ποδολαγνο ειναι το γλυφοκωλι χωρις μπανιο :S :S :S
τυποι δεν πιστευετε οτι το θρεντ ειναι πολυ ποιοτικο; :S :S :S
μπορει να την φιλησε και μετα να ηπιε φαντα τυπε
Τύπε τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις... Εννοείται :S :S :S
τυπε οι απαντησεις σας μου δημιουργησαν αμφιβολιες :S :S :S
τυπε οι απαντησεις σας μου δημιουργησαν αμφιβολιες :S :S :S
Τύπε μας απαξίωσες τώρα :S :S :S
Τύπε δεν ειναι σωστο αυτο που κάνεις, μας εξιταρεις και μετα μας αφηνεις με την αγωνιαεχω επικη ιστορια με τυπισσα που πηγα για γλυφομουνι και παραλιγο να με παρει το ΕΚΑΒ
Θα την γραψω συντομα
Ελπίζω τα κούτσουρα που σφινώνει όπισθεν μην είναι από ελιές και μετά τις κόψει όλες, πάει θα φάτε τα @@ρια μου ΓΙΟΚ ΛΑΔΙγιατι οι γυφτοι που πιπωνει ειναι πλυμενοι τυπε;
τυπε ψιλοβαριεμαι τωρα,αυριο αν ειναι τη γραφω :S :S :SΤύπε δεν ειναι σωστο αυτο που κάνεις, μας εξιταρεις και μετα μας αφηνεις με την αγωνια
για πλατανια ακουγεται τυπε :- :S :S :SΕλπίζω τα κούτσουρα που σφινώνει όπισθεν μην είναι από ελιές και μετά τις κόψει όλες, πάει θα φάτε τα @@ρια μου ΓΙΟΚ ΛΑΔΙ
Μην τους δινεις σημασια τυπε, ειναι μπαχαλακηδες αυτοι, παντου τα ιδια κανουν.
εχω επικη ιστορια με τυπισσα που πηγα για γλυφομουνι και παραλιγο να με παρει το ΕΚΑΒ
Θα την γραψω συντομα
Τύπε δεν ειναι σωστο αυτο που κάνεις, μας εξιταρεις και μετα μας αφηνεις με την αγωνια
εχω επικη ιστορια με τυπισσα που πηγα για γλυφομουνι και παραλιγο να με παρει το ΕΚΑΒ
Θα την γραψω συντομα
Τύπε ήδη φαντασιωνομαστε επικές στιγμες σκατομποχοειδούς μυκητοψαρίλας.τυπε ψιλοβαριεμαι τωρα,αυριο αν ειναι τη γραφω :S :S :S
Μην τους δινεις σημασια τυπε, ειναι μπαχαλακηδες αυτοι, παντου τα ιδια κανουν.
μεσα εισαι τυπεΤύπε ήδη φαντασιωνομαστε επικές στιγμες σκατομποχοειδούς μυκητοψαρίλας.
Θα την γραψω συντομα