Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Χρηστο οι μπουκ οχι το παραδεχομαι αλλα οι ομαδες? οι παιχτες? και τα οργανωμενα συνδικατα? ...απο ασια μερια που εχουν μεχρι και σχολες διαιτητων για να βγαζουν τα <<δικα τους παιδια>>...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
To ΣΚ η Σαλκε παιζει με χερτα εκτος το ματς ειναι 1αρα πιστευω

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ενταξει για τους μπουκ ειπες   :) Γιαυτο εχω σκεφτει φιλοσοφησει και εχω καταληξει οτι δεν τους συμφερει  να στηνουν τους αγωνες :) Τωρα οσον αφορα τους αγωνες που στηνονται απο τις ομαδες το <φυσιολογικο> στησιμο ειναι οταν μια ομαδα πχ ο ΠΑΟΚ κινδινευει να πεσει Β εθνικη παει μεσα στον αδιαφορο Ατρομητο που ειναι ομως καλυτερη ομαδα και του λεει υποθετικα ο πχ προεδρος του Υποθετικου ΠΑΟΚ στου Υποθετικου Προεδρου του Ατρομητου ρε συ τακιμι ειστε αδιαφοροι που ειστε οντως να παρε και αυτα τα 150000 ευρω να μας δωσετε το παιχνιδι να σωθουμε λεει ο προεδρος του υποθετικου ατρομητου ρε συ Παοκτση δεν βαζεις αλλα 50 χιλιαρικα να τα κανουμε 200 εχω καποιες τρυπες να βουλωσω και καπου στις 185 χιλιαδες ευρω τα βρίσκουν και κερδιζει ο Υποθετικος ΠΑΟΚ τον Ατρομητο  :)  Αυτο ειναι ενα στησιμο που γινεται τουλαχιστον το ειχα συναντισει παλια στην Γ εθνικη απο ιδιους παικτες σαν γνωστους που ειχα σε καποιες ομαδες οποτε και εδω ωφελουνται  οι παικτες του στοιχηματος γιατι οι ΠΑικτες του στοιχηματος παιζουν την ομαδα που εχει κινιτρο να σωθει τουλαχιστον στην ελλαδα (εξερουνται οι αγγλοι και οι σκανδιναβοι που δεν δινει η μανα στο παιδι και το παιδι στην μανα  :grin:) Οποτε παμε σε πολυ ιδικες περιπτωσεις σε καποια πρωταθληματα που το μπατζετ τις ομαδας αυτης ειναι τις καθε μιας  2  ευρω :grin: :grin: :grin: μακρινη ασια και και οπου αλου υπαρχει τετια ομαδα αλλα και ποιος θα την παιξει κτλ :) φιλε λαγε οι μεγαλυτεροι εχθροι μας στο στοιχημα ειμαστε εμεις οι ιδιοι :) Πρεπει να κερδισουμε τα παθη μας :) και μετα στο στοιχημα  :) Παθος ειναι και η απληστια ;)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σε αυτο που λες στο να σωθει καποια ομαδα...θυμαμαι σκηνικο στο νοσοκομειο οπου ειχα τον πατερα μου ποιο παλια.Στο διπλανο δωματιο ηταν ενας κυριος που ηταν προπονητης σε ομαδες μικροτερης κατηγοριας Β Γ κλπ.Μου λεει σε εναν αγωνα επαιζαν με μια ομαδα που κυνδινευε με υποβιβασμο.Μπαινει ο προεδρος στα αποδυτηρια και τους λεει να δωσουν τον αγωνα γιατι η αλλη ομαδα επεφτε κατηγορια.Οι παικτες αντιδρασαν τελικα νικησαν αλλα στο τελος του αγωνα μου λεει μπηκαν οι μπραβοι της αλλης ομαδας και τους καναν τουλουμι στο ξυλο  :2funny: .Ααα επισης στο προπατζιδικο μου τυχαινει να ερχεται που και και που γυμναστης που εχει θητευσει και θητευει σε αρκετες ομαδες πρωτης κατηγοριας και μου εχει πει πολλες ιστοριες...  ;)

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Δεν στηνουν τα ματς οι στοιχηματικες εταιριες κατα τη γνωμη μου. Δεν τους συμφερει. Αμα διαρρευσει η μαθευτει κατι οτι στηνουν ματς ΕΤΑΙΡΙΕς θα χασουν την πελατεια τους. Και μαλιστα δινουν στοιχεια και βοηθουν τις ΑΡΧΕς αν μαθευτει κατι. Τα ματς τα ΣΤΗΝΟΥΝ οι παραγοντες με 2-3 παιχτες απο καθε ομαδα. Αλλα και παλι ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο να πετυχουν το αποτελεσμα που θελουν. Για αυτο το λογο πιστευω απο τα 600 ματς που γινονται σε ολο το κοσμο καθε ΣΚ στημενα μπορει να ειναι 2-3. Ξερω ενα περιστατικο το 2005 η το 2006 που καποιοι  ειχαν παιξει το Παναιγιαλειος- Ηλιουπολη  2 και εληξε 0-0 με τους ΠΑΙΧΤΕς της Ηλιουπολης ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ  απο τα 2-3 μετρα με τους ΑΜΥΝΤΙΚΟΥς να κοιτανε. Αυτοι που το ειχαν παιξει 2 στη κυριολεξια  ηταν σαν νεκροι . πραγματικα δεν εχω ξαναδει ανθρωπους ΑΣΠΡΟΥς σαν το πανι. Ειδικα ο ενας ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ εγκεφαλικο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
λαγε εχεις δικιο η ομαδα που καιγεται στην εδρα της με την αδιαφορη φιλοξενουμενη μπορει πχ να τις κανει ολα τα εξοδα ξενοδοχεια πανε ελα φαγητα κτλ :) και να μην τους δωσουν λεφτα και μπορει ακομα και να τους απειλησουν αν η φιλοξενουμενη ομαδα ζητησει λεφτα και οι τις γηπεδουχου  τις δινουν μονο τα εξοδα διαμονες κτλ :) για την ελλαδα :) αλλα και παλι αυτο για εμας τους παιχτες του στοιχηματος ειναι ηταν τοτε υπερ μας :) γιαυτο  παλια στην expekt που ειχε Γ εθνικη ελλαδος μετα απο καποια διαστηματα που τα φαβορι στην γαμα εθνικη ελλαδος ειχαν καποια αξιοπρεπη  ποσοστα η expekt πρεπει να μπηκε μεσα με το κεφαλι :grin: και εκανε ολα τα φαβορι 1,05   1,10 :) ειχε πχ 3-4 ομαδες 1,05 οποιος το ηθελε λιγο παραπανο το ειχε μηδενικού ποσοσστου κερδους για τον παιχτη του στοιχηματος :grin: γνωστος μου φιλος πακετος πριν ριξει τα ποσοστα των φαβορι στην Γ εθνικη η expekt :) τους ειχε παρει ολη την Γ εθνικη νικητρια στηλη  καπου 7000-8000 ευρω :)Μετα απο καποιο διαστημα τα εκανε ολα 1,05  1,10 και φυσικα εσπαγαν γιατι τα 1,05 δεν ανταποκρινονταν στην δυσκολια του αγωνα αλλα στο οτι η γ εθνικη εβγαινε το κινητρο λουκουμι αλλα οχι για 1,05 στην 8 αγωνιστικη πχ :) και σταματισαμε να παιζουμε στην expekt :)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σε αυτο που λες στο να σωθει καποια ομαδα...θυμαμαι σκηνικο στο νοσοκομειο οπου ειχα τον πατερα μου ποιο παλια.Στο διπλανο δωματιο ηταν ενας κυριος που ηταν προπονητης σε ομαδες μικροτερης κατηγοριας Β Γ κλπ.Μου λεει σε εναν αγωνα επαιζαν με μια ομαδα που κυνδινευε με υποβιβασμο.Μπαινει ο προεδρος στα αποδυτηρια και τους λεει να δωσουν τον αγωνα γιατι η αλλη ομαδα επεφτε κατηγορια.Οι παικτες αντιδρασαν τελικα νικησαν αλλα [size=20pt]στο τελος του αγωνα μου λεει μπηκαν οι μπραβοι της αλλης ομαδας και τους καναν τουλουμι στο ξυλο  :2funny:[/size] .Ααα επισης στο προπατζιδικο μου τυχαινει να ερχεται που και και που γυμναστης που εχει θητευσει και θητευει σε αρκετες ομαδες πρωτης κατηγοριας και μου εχει πει πολλες ιστοριες...  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Σεαρά v Ρίβερ (ΠΛ)
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 10/03/2015 Κανένα 4.50 Ανοικτό
Σύνολο:  1,1 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  4,95  ειναι στην αναπαυλα του 1 ημιχρονου :) 0-0 θελουμε 3 γκολ για τις τυροπιτες και τον καφε για αυριο αλλιως κουλουρι :) ενα σκεπτικο υπαρχει αλλα μεχρι εκει.. :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αεκ ασος
τσελσι παρι διπλο
μπαγερν 4-6

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ 4-6 ΓΚΟΛ
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΑΣΣΟΣ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ ΑΣΣΟΣ

:hi: :hi: :hi: :hi:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πραγματικά χθες γαμήθηκα !!!

Καταστροφή !

2 δελτία...

στο ένα είχα όβερ 3,5 ρεάλ και 2-3 γκολ την Πόρτο...  

στο άλλο έπιασα κανονικά την πόρτο και έχασα τον άσσο της Ρεάλ..

:fuck1:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πραγματικά χθες γαμήθηκα !!!

Καταστροφή !

2 δελτία...

στο ένα είχα όβερ 3,5 ρεάλ και 2-3 γκολ την Πόρτο...  

στο άλλο έπιασα κανονικά την πόρτο και έχασα τον άσσο της Ρεάλ..

:fuck1:

τι να πω και εγω που ειχα 4-6 γκολ την ρεαλ και το εχασα για ενα τερμα  :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τι να πω και εγω που ειχα 4-6 γκολ την ρεαλ και το εχασα για ενα τερμα  :S

Πιστεύω ότι πολλοί φάγαμε καυλί στον κώλο.

Άλλος μακρύτερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι πόσα ξόδεψε ο κάθε ένας. Όχι τον τρόπο που χάθηκε..

Χθες για τα δεδομένα τα δικά μου δηλαδή ΓΑΜΗΘΗΚΑ !

0 ευρώ στον λογαριασμό..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πιστεύω ότι πολλοί φάγαμε καυλί στον κώλο.

Άλλος μακρύτερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι πόσα ξόδεψε ο κάθε ένας. Όχι τον τρόπο που χάθηκε..

Χθες για τα δεδομένα τα δικά μου δηλαδή ΓΑΜΗΘΗΚΑ !

0 ευρώ στον λογαριασμό..   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εχεις την συμπαρασταση μου τυπε και εγω με 0 ευρω ειμαι στο στοιχιμαν  :S

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Mεγαλη ηττα χθες, η Σαλκε με εστειλε σε ενα τεραστιο κουβα χθες.
Ειχα παιξει σε παρολι (εννοειται) τη Ρεαλ 1 κουβας, 4-6 γκοαλ (αλλο δελτιο) κουβας και παλι.
Για την ιστορια ο Καραγκανης χθες επεμενε φουλ Σαλκε αλλα εγω δεν το πιστευα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Mεγαλη ηττα χθες, η Σαλκε με εστειλε σε ενα τεραστιο κουβα χθες.
Ειχα παιξει σε παρολι (εννοειται) τη Ρεαλ 1 κουβας, 4-6 γκοαλ (αλλο δελτιο) κουβας και παλι.
Για την ιστορια ο Καραγκανης χθες επεμενε φουλ Σαλκε αλλα εγω δεν το πιστευα

O Γκαραγκάνης έχει επιμείνει και σε πολλά άλλα που δεν έχουν βγεί βέβαια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom