Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 315 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    979

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
άλλο σου λέω εγώ είμαι άτυχος αλλά οι άλλοι που το είχαν παίξει ΑΕΚ η χ ευνοούνται δε το χάνουν το στοιχιμα.μονάδα τα παίρνουν πίσω..,εγώ το είχα με τη πρόκριση της τσελση βεβαια..

γαματα αδερφε αυτα ειναι τα πραγματικα δραματα και ο ιδιος μου ο θειος να μπουκαρε και να εκοβε παιχνιδι που τζογαρα θα τον ειχα παρει με τα αρβυλα στις κλωτσιες  :tickedoff:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
γαματα αδερφε αυτα ειναι τα πραγματικα δραματα και ο ιδιος μου ο θειος να μπουκαρε και να εκοβε παιχνιδι που τζογαρα θα τον ειχα παρει με τα αρβυλα στις κλωτσιες  :tickedoff:

Γουσταρω ρε φιλε να τους πιασουν και να τους σκισουν 472 eur θα ηταν το κερδος αν εληγε το παιχνιδι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γουσταρω ρε φιλε να τους πιασουν και να τους σκισουν 472 eur θα ηταν το κερδος αν εληγε το παιχνιδι

δεν γινεται για καθε πρεζακι και ναυαγιο της ζωης να πηγαινουμε κουβα καθε φορα, πρεπει καποιος να προστατεψει και τους παιχτες δεν ειμαστε λεπροι τα λεφτα μας βαζουμε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Σίγουρα έγινε διακοπή? Γιατι στην bet365 που είχα παίξει αεκ over 1.5 goal δε με τα εδωσε τα λεφτα και το πηρε ως χαμενο..
Ο stoiximan το εχει ακομα ανοικτο αλλα θα με βασει τους κανονες του στοιχηματος θα το ακυρωσει (void) και θα μου γυρισει το ποσο του πονταρισματος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.435
Πόντοι
5.006
Η στοιχιμαν έχει αλλους κανόνες..η κάθε μια έχει τη δική της πολιτική..

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
δεν γινεται για καθε πρεζακι και ναυαγιο της ζωης να πηγαινουμε κουβα καθε φορα, πρεπει καποιος να προστατεψει και τους παιχτες δεν ειμαστε λεπροι τα λεφτα μας βαζουμε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Το διαρκειας που το εχουμε χρυσοπληρωσει και παλι απο Νοva θα δουμε το παιχνιδι;
Hμαρτον που λεει και ο Γεωργιου

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το διαρκειας που το εχουμε χρυσοπληρωσει και παλι απο Νοva θα δουμε το παιχνιδι;
Hμαρτον που λεει και ο Γεωργιου

αμα καποιοι δεν εχουνε θεληση να τραβηξουν αυτακια δεν θα ξαναδουν το ευρω μας τυπε απλο

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες στην 365 είχα στοίχημα τελικό στην ΑΕΚ και μου το πήραν τα μόνο πάνα σαν χαμένο. Το γράφουν ξεκάθαρα ότι ακυρώνεται αν δεν συμπληρωθούν τα 90 και μόνο σε πρωταθλήματα Νοτίου Αμερικής και σε φιλικά δεν ακυρώνεται. Γαμιουνται πάτοκορφα, τηλέφωνα δεν σηκώνουν και δεν απαντούν σε μέιλ. Θέλουν πουτσα μαύρη.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Μάγκες στην 365 είχα στοίχημα τελικό στην ΑΕΚ και μου το πήραν τα μόνο πάνα σαν χαμένο. Το γράφουν ξεκάθαρα ότι ακυρώνεται αν δεν συμπληρωθούν τα 90 και μόνο σε πρωταθλήματα Νοτίου Αμερικής και σε φιλικά δεν ακυρώνεται. Γαμιουνται πάτοκορφα, τηλέφωνα δεν σηκώνουν και δεν απαντούν σε μέιλ. Θέλουν πουτσα μαύρη.
ένα φιλαράκι μου στην bet 365 έπαιξε 2 σημεία. Στο 1 είχε γαύρο διπλο και στο άλλο γαύρο Χ. Το διπλό του το έχουν σαν ανοιχτό και το Χ το έχουν σαν χαμένο..  :wanker: :wanker:

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ένα φιλαράκι μου στην bet 365 έπαιξε 2 σημεία. Στο 1 είχε γαύρο διπλο και στο άλλο γαύρο Χ. Το διπλό του το έχουν σαν ανοιχτό και το Χ το έχουν σαν χαμένο..  :wanker: :wanker:

Εγώ είχα ασιατικό 0 στην ΑΕΚ που σημαίνει ότι με ισοπαλία έπαιρνα τα λεφτά πίσω. Είναι μεγάλη μουνοπανια να μην μου δώσουν τα φράγκα πίσω. Τα τηλέφωνα τους μάλλον τα έχουν κατεβάσει καθώς έχει γίνει της πουτανας.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από τα μειλ μου και τα καντήλια που άκουσαν , τώρα το έβαλαν πάλι ανοικτό το στοίχημα. Μάλλον θα το ακυρώσουν.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η πλάκα είναι ότι ο ΟΠΑΠ θα το δώσει 2πλο καθώς αυτός στους όρους του λέει ότι όταν ξεκινήσει το 2ο ημίχρονο και διακοπεί χωρίς να συνεχιστεί την επόμενη, παίρνει σαν κερδισμένο το σημείο την στιγμή της διακοπής.
Η 365 όμως στους όρους της λέει ότι αν διακοπεί πριν το 90 και δεν σφυρίξει το κοράκι , το λαμβάνει ως άκυρο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
δεν ειναι απο τα μαιλ αδερφε που στο ανοιξαν :) αμφιβαλω  αν τα ειδαν καν(τοσο νωρις που τους εστειλες εδω καταργησαν 95% την ζωντανη συνομιλια) :) το ανοιξαν γιατι μαλλον επρεπε να το ανοιξουν  :) Η εξακριβωση του σωστου η του λαθους καμια φορα σε καποιες ιδιαιτερες η οχι   περιπτωσεις  :) λαμβανει για ενα παιχνιδι που εχει τελειωσει και 1 ωρα στην αποφαση ως προς το σωστο αποτελεσμα η εκδικαση   :)

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε δεν λέω ότι το άνοιξαν από το δικό μου μειλ. Τα τηλέφωνα τους μπλόκαραν που σημαίνει ότι πολύς κόσμος τους πήρε. Οι όροι τους το λένε ξεκάθαρα. Απλά η επο μας είναι για τον πουτσο που δεν έχει ένα γαμημενο site ενημερωμένο να δείνει στον κόσμο το φύλλο αγώνα, όπως έχει η Uefa και όλες οι σοβαρές διοργανώτριες.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
δεν φταιει  ουτε η επο :) εχω παιξει μισο γκολ  οβερ στο 41 προς 42 λεπτο του 1 ημιχρονου στην Α εθνικη Αγγλιας μου το εβγαλε χαμενο ενω μπηκε το γκολ μετα απο 1  ωρα μου σηκωσε το στοιχημα σαν ανοιχτο και μετα απο κανα 10λεπτο μου το πληρωσε :) υπαρχουν και αλλα παραδειγματα  :) Το θεμα ειναι οτι αν ειμαστε σωστοι ξερουμε τους ορους δεν πρεπει να φοβομαστε τιποτα :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
καλησπερα :) οι γυναικες δεν εχουν οικτο  Ελληνιδες Λιβανεζες 9-0 στο 60  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom