x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Παμε για αλλα ρε φιλε ο τζογος θελει και τυχηγάμα τα αδελφέ πέσαμε στη περιπτωση..
Παμε για αλλα ρε φιλε ο τζογος θελει και τυχηγάμα τα αδελφέ πέσαμε στη περιπτωση..
άλλο σου λέω εγώ είμαι άτυχος αλλά οι άλλοι που το είχαν παίξει ΑΕΚ η χ ευνοούνται δε το χάνουν το στοιχιμα.μονάδα τα παίρνουν πίσω..,εγώ το είχα με τη πρόκριση της τσελση βεβαια..
έτσι υγεια...Παμε για αλλα ρε φιλε ο τζογος θελει και τυχη
γαματα αδερφε αυτα ειναι τα πραγματικα δραματα και ο ιδιος μου ο θειος να μπουκαρε και να εκοβε παιχνιδι που τζογαρα θα τον ειχα παρει με τα αρβυλα στις κλωτσιες
Σίγουρα έγινε διακοπή? Γιατι στην bet365 που είχα παίξει αεκ over 1.5 goal δε με τα εδωσε τα λεφτα και το πηρε ως χαμενο..γάμα τα αδελφέ πέσαμε στη περιπτωση..
Γουσταρω ρε φιλε να τους πιασουν και να τους σκισουν 472 eur θα ηταν το κερδος αν εληγε το παιχνιδι
Ο stoiximan το εχει ακομα ανοικτο αλλα θα με βασει τους κανονες του στοιχηματος θα το ακυρωσει (void) και θα μου γυρισει το ποσο του πονταρισματοςΣίγουρα έγινε διακοπή? Γιατι στην bet365 που είχα παίξει αεκ over 1.5 goal δε με τα εδωσε τα λεφτα και το πηρε ως χαμενο..
Το διαρκειας που το εχουμε χρυσοπληρωσει και παλι απο Νοva θα δουμε το παιχνιδι;δεν γινεται για καθε πρεζακι και ναυαγιο της ζωης να πηγαινουμε κουβα καθε φορα, πρεπει καποιος να προστατεψει και τους παιχτες δεν ειμαστε λεπροι τα λεφτα μας βαζουμε
Το διαρκειας που το εχουμε χρυσοπληρωσει και παλι απο Νοva θα δουμε το παιχνιδι;
Hμαρτον που λεει και ο Γεωργιου
ένα φιλαράκι μου στην bet 365 έπαιξε 2 σημεία. Στο 1 είχε γαύρο διπλο και στο άλλο γαύρο Χ. Το διπλό του το έχουν σαν ανοιχτό και το Χ το έχουν σαν χαμένο..Μάγκες στην 365 είχα στοίχημα τελικό στην ΑΕΚ και μου το πήραν τα μόνο πάνα σαν χαμένο. Το γράφουν ξεκάθαρα ότι ακυρώνεται αν δεν συμπληρωθούν τα 90 και μόνο σε πρωταθλήματα Νοτίου Αμερικής και σε φιλικά δεν ακυρώνεται. Γαμιουνται πάτοκορφα, τηλέφωνα δεν σηκώνουν και δεν απαντούν σε μέιλ. Θέλουν πουτσα μαύρη.
ένα φιλαράκι μου στην bet 365 έπαιξε 2 σημεία. Στο 1 είχε γαύρο διπλο και στο άλλο γαύρο Χ. Το διπλό του το έχουν σαν ανοιχτό και το Χ το έχουν σαν χαμένο..