Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οι διάλογοι σας μαρέσουν.
20 έριξες? πόσα έριξες? χαχαχα
25.
ρωταω για το αν αξιζει να ανοιχτω ρε τυπε αμεσως να με φατε
οι διάλογοι σας μαρέσουν.
20 έριξες? πόσα έριξες? χαχαχα
25.
ρωταω για το αν αξιζει να ανοιχτω ρε τυπε αμεσως να με φατε
Ε μα ξέρω εγω.ερωτήσεις είναι αυτές..απο σένα τα κολησανε εσύ ρωταγες τέτοιες μαλακιες..
Η αλήθεια είναι ότι μία φορά το ρώτησα. Μετά ο Γκαν τα γάμησε όλα και ρώταγε κάθε ΣΚ.
Καργιολες που είσαστε...
θελω να υπολογισω τα σιτυτουρια σε κερδη τυπε
παιζουν τον άσσο..Το κλειδωσαν το Ντιενπρ Αγιαξ
Για την εξαργύρωση των κερδισμένων δελτίων της ΟΠΑΠ Α.Ε. μπορείς να απευθυνθείς:
Σε οποιοδήποτε πρακτορείο στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Κοινού Αθήνας & Θεσσαλονίκης στην ΟΠΑΠ Α.Ε. για κέρδη άνω των 50€.
Η Αίτηση Πληρωμής προς τράπεζα που εκδίδεται από την Τερματική Μηχανή (ΚΤΠ Coronis) στα Πρακτορεία και στα Τμήματα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Αθήνας & Θεσσαλονίκης της ΟΠΑΠ Α.Ε., εισπράττεται στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας αμέσως μετά την έκδοσή της.
Οι εξαργυρώσεις πραγματοποιούνται στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Κοινού Αθήνας & Θεσσαλονίκης καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Είναι απαραίτητο να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, άδεια παραμονής) για την ταυτοποίηση των προσωπικών σαυ στοιχείων.
*ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ... ;)
ευχαριστω πολυ τυπε
Φορτωσα 1 χαρτι στον Αιαντα Ειντζελ...Μπριζ Άγιαξ ζενιτ...καλη τύχη σε ολα τα παιδιά..
Ρε γκαν τι έγινε έφυγε από το ιντερνετικό και πήγες οπαπ και ψάχνεις που θα εξαργυρώσεις?
Πηρα τ αρχιδια μου στο συστημα του σβτκ.
4-5-6 συστημα 6,60
108. Ιστλιχ Χ
144. Λιμπερταδ 1/1
139. Αγιαξ 2
034-211/425 Μπαγερν γκολ 1-10' (ποιος εκτελει πεναλτι στη Μπαγερν; Σβαινσταιγκερ εναλλακτικα σκορερ οποιουδηποτε γκολ)
031-211/212 Ρεαλ γκολ 1-10' ή 11-20'
400. Οφη Χ
Τεραστιος Αντζελο!
με το καλό..Φορτωσα 1 χαρτι στον Αιαντα Ειντζελ...
Ειναι σιγουρο το παιχνιδι κι απο πολιτικης αποψης...κατι χρωστανε οι Ουκρανοι στους Ολλανδους..απο τοτε με τ αεροπλανο που επεσε...με το καλό..
πρεπει Σόνυ και ντε?Αυτο το Φιορεντινα-Ρομα δυσκολο να βρω σημειο