Γιατι ο ΠΑΟΚ δεν εγινε Ρεαλ Μαδριτης ουτε ο Ολυμπιακος Μπαγερν μοναχου για να δινονται τετοιες αποδοσεις....στο 1.70 με 1.80 αγοραζα αλλα τωρα ειναι κοροιδια του παιχτη τυπε....
δεν λεμε οτι θα βαλουμε αυτην την 2αδα πολα λεφτα
Αλλα για τους παιχτες του στοιχηματος Τους ελληνες καποιοι θα την βαλουν
Αν φανταστουμε οτι εβαλαν σημερα την ντορτμουντ το 1,20 που το ερηξε στο 1,15 ο ΟΠΑΠ αυριο πχ ο μεγαλο παιχτης ο ελληνας τι θα παιξει αν οχι αυτην την 2αδα
Θα παιξει αγγλια να τον φανε τα ψαρια
Αφου εχουμε 2 ομαδες που παιζουν με χειροτερες εχουν την εδρα και ειναι και καλυτερες ομαδες
η Βεροια που θα παει να κατακτησει το τσαμπιονς λινγκ
ο Παναθηναικος χωρις τον μπεργκ σερνετε αυτο που εκανε με την Αιντχοφεν ενταξει και το ολλανδικο πρωταθλημα ειναι για το φουτσο καβαλα παιδια
Τι να λεμε τωρα περσι που κερδισε ο παναθηναικος ηταν αλλες οι συγκιριες ειχε φορμα κτλ τωρα τι εχει εχασε απο τον ΟΦΗ στην εδρα του ο Ολυμπιακος πηρε αυτοπεποιθηση εταξε πριμ ο Μαρινακης το γηπεδο θα βραζει ο χρηστιδης θα πιτσιλαει
Τεσπα ο καθενας οτι γουσταρει παιδια προσωπικα αυτην την 2αδα δεν θα την παιξω γιατι παιζω πρωταθληματα που τελειωνουν πχ ιρλανδια εχθες
Αλλα καποιοι μεγαλοπαιχτες αλλα και τα ατομα που παιζουν 5-6-7 ομαδες θα τις βαλουν στο παιχνιδι τους
Τα ποσοστα οι μπουκ τα εχουν ετσι για να σε κλεβουν ξερω και εγω οτι με 1 βαθμο διαφορα το 1,30 του ΠΑΟΚ δεν αξιζει αλλα αντε βαλε λεφτα στο 2πλο θα βαλεις πολυ λιγα λεφτα η στο χ2 υπαρχει και φετος το ενδεχωμενο λεμε τωρα οχι ομως οτι το πιστευω ο ΠΑΟΚ να πηγαινει για πρωταθλημα μισο λεπτο να γελασω
Η βαθμολογια το λεει οχι οτι το πιστευω παιδια πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες
Και οχι τυφλα εγωιστες
Αλλα λεμε αν ο ΠΑΟΚ Κερδιζει υποθετικα ειναι μεσα στο τρυπακι του τιτλου. Και μπορει μεχρι τον δεκεμβριο αν πηγαινει καλα να κανει ο σαββιδης τιποτα καλες μεταγραφες τον ιανουρι κτλ. Που δεν το πιστευω να πηγαινει καλα
Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση διεκδικει πρωταθλημα παιζει στην εδρα του
Το χειροκροτημα του κοσμου μετα την ηττα απο την φιορεντινα πιστευω θα λιτουργισει ευεργετικα να τα δωσουν ολλα οι παιχτες
Απο την αλλη δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο παιδια και πρεπει να παιζουμε με συνεση
και εγκρατεια δηλαδη να πηγαινουμε για το μεροκαματο
Αυτο ειναι το στοιχημα και οχι να πιασουμε το τζοκερ μεσο του στοιχηματος οι πιθανοτιτες ειναι 33-33-33
Στατιστικη μελετη και ο ανθρωπινος παραγοντας που ειναι ευμετάβλητος δηλαδη που αλλαζει ευκολα η ψυχολογια του παιχτη και ερχονται καμια φορα τα πανω κατω γιαυτο ειναι και δυσκολο το στοιχημα
Υπομονη να πιστευουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια
και υγεια πανω απο ολα το στοιχημα να το βλεπουμε σαν χομπι για ενα μεροκαματο
Το εχω πει οτι το γουσταρω σαν χομπι
ασχετα που εχω χασει τα μαλια τις κεφαλης μου αυτο εγινε απο τον τροπο παιχνιδιου τον χαζο και της ανυπομονισιας απληστίας μου και του παρορμυτισμου μου
Αν μας αρεσει κατι και το κανουμε με σκεψη με συνεση και με εγρατεια και υπομονη δεν θα βγουμε χαμενοι