ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.434
- Πόντοι
- 5.006
ναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.Αυριο να δουμε τι θα γινει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο![]()
θα βγουνε τα ασσακια
![]()
ναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.Αυριο να δουμε τι θα γινει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο![]()
θα βγουνε τα ασσακια
![]()
ναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.![]()
θα έχει το βράδυ καργα πιτσιλισμα όπως λες και εσύ.θα βγει ο Χρηστίδης με μανικες της πυροσβεστικής,![]()
![]()
Πλακα πλακα οι ελληνες κατα την ταπεινη μου γνωμη
θα την παιξουν αυτην την 2αδα
οπως λεει και ο παπατσορης στον θανατο
![]()
θα έχει το βράδυ καργα πιτσιλισμα όπως λες και εσύ.θα βγει ο Χρηστίδης με μανικες της πυροσβεστικής,![]()
![]()
ναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.![]()
Και να περασουν δεν αξιζουν οι αποδοσεις,μονο 2,1.Αλλα αξιζουν οι ασσοι απο ημιχρονο,Αυριο να δουμε τι θα γινει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο![]()
θα βγουνε τα ασσακια
![]()
γιατί τυπε ταμεία πάμε απο χθες.[move][/move]![]()
γιατί τυπε ταμεία πάμε απο χθες.![]()
Περυσι το θυμασαι ποσα εκατομμυρια πηγαν στον κουβα;Ευτυχως εγω τοτε το ειχα παιξει οβερ.Ποιος να φανταζοταν οτι θα το εβγαζε μονος του ο βαζελος. :S![]()
![]()
Πλακα πλακα οι ελληνες κατα την ταπεινη μου γνωμη
θα την παιξουν αυτην την 2αδα
οπως λεει και ο παπατσορης στον θανατο
![]()
Γιατι ο ΠΑΟΚ δεν εγινε Ρεαλ Μαδριτης ουτε ο Ολυμπιακος Μπαγερν μοναχου για να δινονται τετοιες αποδοσεις....στο 1.70 με 1.80 αγοραζα αλλα τωρα ειναι κοροιδια του παιχτη τυπε....
:Sμα 1.40 ρε τυπε? :S
Παιξε ασσο απο ημιχρονο που δινει 1,9.μα 1.40 ρε τυπε? :S
Παιξε ασσο απο ημιχρονο που δινει 1,9.
Αυτο λεει η λογικη αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα ανοιξει ο κωλος του βαζελου και δεν θα παρει ισοπαλια;εσυ βλεπεις ανετη επικρατηση του γαυρου αυριο?![]()
goal goal καλυτεραΑυτο λεει η λογικη αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα ανοιξει ο κωλος του βαζελου και δεν θα παρει ισοπαλια;
Αυτο λεει η λογικη αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα ανοιξει ο κωλος του βαζελου και δεν θα παρει ισοπαλια;
Σωστο,το ειδαμε και την τεταρτη.Οταν ξεκιναει το ποδοσφαιρο αυτη σταματαει ;)
Σωστο,το ειδαμε και την τεταρτη.