ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
ναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.Αυριο να δουμε τι θα γινει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο θα βγουνε τα ασσακια
ναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.Αυριο να δουμε τι θα γινει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο θα βγουνε τα ασσακια
Πλακα πλακα οι ελληνες κατα την ταπεινη μου γνωμη θα την παιξουν αυτην την 2αδα οπως λεει και ο παπατσορης στον θανατοναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.
θα έχει το βράδυ καργα πιτσιλισμα όπως λες και εσύ.θα βγει ο Χρηστίδης με μανικες της πυροσβεστικής,Πλακα πλακα οι ελληνες κατα την ταπεινη μου γνωμη θα την παιξουν αυτην την 2αδα οπως λεει και ο παπατσορης στον θανατο
Πω τι φορτωμα θα φαει αυτη η 2αδα ξερεις η βεροια ειναι ΠΑΟΚ κατα 80% καταλαβενεις ;)θα έχει το βράδυ καργα πιτσιλισμα όπως λες και εσύ.θα βγει ο Χρηστίδης με μανικες της πυροσβεστικής,
ναι αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ θα γίνει η δυάδα.
Και να περασουν δεν αξιζουν οι αποδοσεις,μονο 2,1.Αλλα αξιζουν οι ασσοι απο ημιχρονο,Αυριο να δουμε τι θα γινει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο θα βγουνε τα ασσακια
γιατί τυπε ταμεία πάμε απο χθες.[move][/move]
γιατί τυπε ταμεία πάμε απο χθες.
Περυσι το θυμασαι ποσα εκατομμυρια πηγαν στον κουβα;Ευτυχως εγω τοτε το ειχα παιξει οβερ.Ποιος να φανταζοταν οτι θα το εβγαζε μονος του ο βαζελος. :SΠλακα πλακα οι ελληνες κατα την ταπεινη μου γνωμη θα την παιξουν αυτην την 2αδα οπως λεει και ο παπατσορης στον θανατο
Γιατι ο ΠΑΟΚ δεν εγινε Ρεαλ Μαδριτης ουτε ο Ολυμπιακος Μπαγερν μοναχου για να δινονται τετοιες αποδοσεις....στο 1.70 με 1.80 αγοραζα αλλα τωρα ειναι κοροιδια του παιχτη τυπε....
:Sμα 1.40 ρε τυπε? :S
Παιξε ασσο απο ημιχρονο που δινει 1,9.μα 1.40 ρε τυπε? :S
Παιξε ασσο απο ημιχρονο που δινει 1,9.
Αυτο λεει η λογικη αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα ανοιξει ο κωλος του βαζελου και δεν θα παρει ισοπαλια;εσυ βλεπεις ανετη επικρατηση του γαυρου αυριο?
goal goal καλυτεραΑυτο λεει η λογικη αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα ανοιξει ο κωλος του βαζελου και δεν θα παρει ισοπαλια;
Αυτο λεει η λογικη αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα ανοιξει ο κωλος του βαζελου και δεν θα παρει ισοπαλια;
Σωστο,το ειδαμε και την τεταρτη.Οταν ξεκιναει το ποδοσφαιρο αυτη σταματαει ;)
Σωστο,το ειδαμε και την τεταρτη.