Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τον τύπο που σχολιάζε στην bet το παιχνίδι του Ολυμπιακού τον άκουσες????Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλέξη σπυρόπουλε
Τον τύπο που σχολιάζε στην bet το παιχνίδι του Ολυμπιακού τον άκουσες????Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλέξη σπυρόπουλε
Τον τύπο που σχολιάζε στην bet το παιχνίδι του Ολυμπιακού τον άκουσες????
Έχει την πιο αστεία φωνή που έχω ακούσει σε σχολιαστή...ο τύπος δεν παίζεται!Λιώνω να τον ακούω να σχολιάζει παιχνίδια!Όχι, τι είπε
Έχει την πιο αστεία φωνή που έχω ακούσει σε σχολιαστή...ο τύπος δεν παίζεται!Λιώνω να τον ακούω να σχολιάζει παιχνίδια!
Νάπολι-Μίλαν 4 γκολ και πάνω το βλέπω....λέω να ρίξω over 3.5....τι λες???????????????Δεν κατάλαβα ποιον λες
Χιρόνα 1-0
Νάπολι-Μίλαν 4 γκολ και πάνω το βλέπω....λέω να ρίξω over 3.5....τι λες???????????????
Ο μαλάκας αντι να παίξω τη λεουβέν έπαιξα το από κάτω τη Λόκερεν στο 1,30242 ΛΕΟΥΒΕΝ - ΜΑΛΙΝ 2.3 1
239 ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ - ΑΛΚΜΑΑΡ 2.85 1
248 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΝΙΣ 2.2 1
Έριξα σκέτο over που το δίνει στο 1.72 για να μην ρισκάρω πολύ....καλή απόδοση.....Δεν έχω ιδέα, φιλοσοφία των ομάδων και προιστορία λένε πολλά γκολ, έχει παιχτεί και το όβερ πολύ, αλλά ιταλία ειν αυτή. Παίξτο αφού το βλέπεις.
Δε βλέπω να νικάει η νάπολι πάντως, αλλά δεν το ακουμπάω
Το έχω πάθει με σκορ ημιχρόνου αντί για τελικό....έφαγα πίκρα....Ο μαλάκας αντι να παίξω τη λεουβέν έπαιξα το από κάτω τη Λόκερεν στο 1,30
Ευτυχώς προηγείται στο ημιχρονο
Λιοντάρι πες μου και τον λήγοντα στο Λαχειο για μεθαυριο ...
Εισαι σε μεγάλη φόρμα σήμερα
Καλησπέρα...Καλησπέρα...
" Μόλεστιν: «Δεν ξέρω αν θα παίξει με Μαν. Γιουνάιτεντ ο Μήτρογλου» "
" Κλειστά άφησε τα χαρτιά του ο τεχνικός της Φούλαμ, Ρενέ Μόλεστιν όσον αφορά το θέμα της συμμετοχής του Κώστα Μήτρογλου στον αγώνα της Κυριακής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι φίλοι της Φούλαμ περιμένουν το ντεμπούτο του Κώστα Μήτρογλου με τη φανέλα της ομάδας, ωστόσο είναι αβέβαιο εάν ο Έλληνας φορ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με τους «κότατζερς» στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».
Και αυτό διότι ο τεχνικός της ομάδας, Ρενέ Μόλεστιν δεν θέλησε να αποκαλύψει στην συνέντευξη Τύπου εάν θα χρησιμοποιήσει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής:
«Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν θα παίξει. Προσπαθούμε να φέρουμε τον Κώστα στο επίπεδο που χρειάζεται, ερχόμενος από την Ελλάδα. Προπονείται σκληρά, βελτιώνεται συνεχώς, αλλά δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς διάστημα θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος». "
Ξέρουμε Έμείς !!! ;)
Θα Τον Βάλεις Έστω & Αλλαγή Θα Το Καρφώσει Το Γκολάκι Θα Το Πιάσει & Ο Λιόνταρης !!!
Μήτρογλου=Σόλσκερ???Mου χει ανοίξει η κωλάρα λίγο
Θα ξεκινησει ο μυρωδιάς με τον μπεντ τον άμπαλο που χει βάλει 2 γκολ όλη τη σεζόν; Δεν πειράζει, από αλλαγη θα το χωσει να πονέσει περισσότερο
Ωραίοι είναι αυτοί οι παίκτες!Όπως ήταν ο Ολιζαντέμπε του βάζελου!
Ωραίοι είναι αυτοί οι παίκτες!Όπως ήταν ο Ολιζαντέμπε του βάζελου!
Και έφαγε και η γκινγκαμπ.....Κι ο κλάιφερτ.
Εβαλε γκολ η γκινγκαμπ αλλά το έφαγε η χιρόνα