LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
See ya!!!
Φεύγω, τα λέμε!
Βγήκε τελικά, η μαλακία μου βγήκε σε καλό.Ο μαλάκας αντι να παίξω τη λεουβέν έπαιξα το από κάτω τη Λόκερεν στο 1,30
Ευτυχώς προηγείται στο ημιχρονο
Ride Along οποιος μου βρει αυτην την ταινια σε σαιτ με ονλαιν με ελληνικους υποτιτλους θα του δωσω 1000 ευρω
dvX WEB PLAYER IS REQUIRED TO DISPLEY THIS CONTENT μου βγαζει αρα
dvX WEB PLAYER IS REQUIRED TO DISPLEY THIS CONTENT μου βγαζει αρα
Χρηστάρα σε ακολούθησα απλά πρόσθεσα και το GG Ατρόμητος-Τρίποληκαλησπερα. Μου καρφωθηκε στο μυαλο Το σκορ 3-2 για την Ματσεστερ γιουναιτεντ-Φουλαμ και τα γκολ-γκολ Βερονα-Γιουβεντους και Παναθηναικος-ΠΑΟΚ Θα την παιξω την 3αδα αυριο στον οπαπ καρφωτη 1,5 ευρω
ty man στην β γερμανιας καλυτερα να ριχνεις κερμα στον αερα η μια σβουρα ειναι πρωταθλημα των μπουκ κοκ ;)Είναι φρέσκια ταινία ακόμα. Μέσα Ιανουαρίου έπαιζε στα σινεμά.
Και να σου ανοίξει το link που σου έβαλε ο gl (θέλει να κατεβάσεις κάτι) αν δεις η ταινία είναι CAM COPY RIP. Που σημαίνει πως η ανάλυση της εικόνας δεν θα είναι και η καλύτερη δυνατή.
Τέσπα, στο στοίχημα τώρα. Στα παιχνίδια που είναι νωρίς αύριο βλέπω τον άσο της Τορίνο. Ψάχνω και ένα δεύτερο ματσάκι να βγάλω μια δυαδούλα. Την Οσασούνα δεν την παίζω καν, το ισπανικό 2ης κατηγορίας είναι άστα να πάνε κ αυτό. Από Γερμανία2 παρακολουθεί κανείς να μας πει καμιά γνώμη; Εχει 3 ματσάκια νωρίς στις 14.30, αλλά αυτήν την κατηγορία δεν την βλέπω καν.
καλημερα. στισ 10 θα το πρωι παιξω ελπιζω να πιασουμε την φουλαμ αν και η μαν γιου δεν βαζει γκολ αλλα τωρα κεγεται το ιδιο και η φουλαμ το σκορ ανεβαζει τα γκολ-γκολ ειναι πιο βατα ΥΓ.. Θα το παιξω στην βετ365 τελικα. το σκορ στον οπαπ δινει 10 μοναδες κατωΧρηστάρα σε ακολούθησα απλά πρόσθεσα και το GG Ατρόμητος-Τρίπολη
ton καραγκουνη λες?καλημερα χρησταρα και σ ολη τη παρεα
θα παιξει σημερα ο καγκουρας? ξερει κανεις?
για σου μεγαλε σκιουρε κοντρα ποδηλατου που ειχαμε μικροι ;) ;) ;) ;)Καλημέρα σε όλους
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων, δε μπορώ τον τελευταίο καιρό να δίνω τις προβλέψεις μου και να βγάζετε παραδάκι καθημερινά ωστόσο κάνω το παν να είμαι εντός της επικαιρότητας
Σήμερα θα εστιάσω μόνο σε πέντε επιλογές στις οποίες πιστεύω ότι υπάρχει καλό στοιχηματικό value και οι οποίες στο σύνολό τους αφορούν κόντρα σε φαβορί (αν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί η Μπενφίκα κόντρα στη Σπόρτινγκ):
Σάλκε - Αννόβερο Χ2 / @ 2,41 / 120€
Τραμπζονσπόρ - Ακίσασπορ Χ2 / @ 2,47 / 120€
Σοσιεδάδ - Λεβάντε Χ2 / @ 2,96 / 120€
Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισ. Χ2 / @ 2,45 / 200€
Μπράγκα - Ζιλ Βιθέντε Χ2 / @ 3,86 / 100€
Καλή επιτυχία σε όλους
χρησταρα ωραια η κοντρα, εκανε καλες κωλιεςγια σου μεγαλε σκιουρε κοντρα ποδηλατου που ειχαμε μικροι ;) ;) ;) ;)
χρησταρα ωραια η κοντρα, εκανε καλες κωλιες