Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
ελα ντε....αφου γιουβε και λιβερπουλ...... :rockon:
αυτες τις γιορτες εσκασα με τον κολλητο στο ποτο και το φαγητο τελικα μετρον αριστον και να γινεσε κοματια ειναι χαζομαρα τοσο οσο να ελεγχεις τον εαυτο σου σημερα παλι 3 σουροτες ηπια ευτιχως αυριο φευγει ο κολλητος και θα μπω στην ρεγουλα :grin: :grin: :grin: με ομεγα 3 :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτες τις γιορτες εσκασα με τον κολλητο στο ποτο και το φαγητο τελικα μετρον αριστον και να γινεσε κοματια ειναι χαζομαρα τοσο οσο να ελεγχεις τον εαυτο σου σημερα παλι 3 σουροτες ηπια ευτιχως αυριο φευγει ο κολλητος και θα μπω στην ρεγουλα :grin: :grin: :grin: με ομεγα 3 :)
η λαιμαργια ειναι θανασιμο αμαρτημα οπως και η απληστια στο στοιχημα.....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
λοιπόν τελικό δελτίο απο πυρόκαυλο. Για σήμερα δε σας έχω πολύ μεγάλες αποδόσεις γιατί κατά την άποψη μ τα μπούκια θα στήσουνε παγίδες γιατί τις γιορτές  :pipa1: :pipa1: :2on1:. Λοιπόν λιτά και απέριττα ..

1. Βαγιεκάνο-βιαγιαρεάλ 2και οβερ 2,5 (3,25)
2. Μίλαν- Σαμπντόρια χ/1 ημ/τελ (3,75)
[size=13pt]3. Κιλμανροκ-Αμπερντίν χ/2 ημ/τελ (4,75)[/size]
[size=13pt]4. Φιορεντίνα- Λιβόρνο 3-0 ακριβές σκορ )(8)(αμφιταλαντευόμουν με το 2-0 αλλά πήγα με το προαίσθημα κ την υψηλότερη απόδοση)[/size][size=13pt]
5. Γιουβέντους- Ρόμα 1 και οβερ 2,5 (2,4)
[/size]
σε σύστημα φυσικά 2-3 με πολλαπλασιαστή 0,6 στις διπλές και 0,4 στις τριπλές. κόστος 10 ευρώ. μέγιστο κέρδος 415 ευρώ , με δυάδα παίρνεις πέρίπου το κόστος πίσω με τριάδα κανα 50 άρι κ.λ.π.

καλή τύχη σε όσους με ακολουθήσουν..

πολύ προσοχή το κόβω δύσκολο το κουπόνι αν θέλετε τη γνωμη μ :)

μόλις γύρισα απο ψαροταβέρνα και ήρθα να δω τί ψάρια έπιασα στο στοίχημα. 2/3 για σήμερα και τουλάχιστον προς το παρόν παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω. Αν πιάσουμε το ένα απο τα 2 αυριανά παίρνουμε μια 50ρούμπα άν πιάσουμε και τα 2 γύρω στα 150 για να δούμε..

καλή μας τύχη.. :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Το αισθημα που παρακινει σε μια σωστη ζωη πηγαινει σχεδον χαμενο, αν το καθαρο φως της διανοιας δε φωτιζει την ατραπο της συμπεριφορας. Γιατι οπως ο τυφλος ανθρωπος χωρις να ξερει ξεφευγει απ το δρομο μεχρι οτου πεφτει στο χαντακι, ετσι και το Εγω, τυφλωμενο απο την αγνοια, βγαινει απο το δρομο της σωστης ζωης μεχρις οτου πεφτει στην αβυσσο της κακης πραξης :)

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Pirokavle που στηρίζεις την νίκη της βιγιαρεάλ ? Νο offence απλά σκεφτόμουν να παίξω την ράγιο Χ/1 ..πιστεύω διαθέτουν καλύτερη ομάδα και στα πρόσφατα ματσάκια έπαιξαν πολύ καλή μπάλα..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Pirokavle που στηρίζεις την νίκη της βιγιαρεάλ ? Νο offence απλά σκεφτόμουν να παίξω την ράγιο Χ/1 ..πιστεύω διαθέτουν καλύτερη ομάδα και στα πρόσφατα ματσάκια έπαιξαν πολύ καλή μπάλα..

πρώτα απ όλα προϊστορία. Κατά δεύτερον καλύτερη ομάδα η βιγιαρεάλ και με στόχους να βγει Ευρώπη του χρόνου. Η Βαγιεκάνο απ ότι την έχω δεί έχει πολλά κενα στην άμυνα που οι γρήγοροι και τεχνικά κα΄λοί επιθετικοί μπορούν να τα εκμεταλευτούν απο νωρίς κι εκεί στηρίζω και το όβερ. :)

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
πρώτα απ όλα προϊστορία. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Κατά δεύτερον καλύτερη ομάδα η βιγιαρεάλ και με στόχους να βγει Ευρώπη του χρόνου.[/size][/size][/size][/size] Η Βαγιεκάνο απ ότι την έχω δεί έχει πολλά κενα στην άμυνα που οι γρήγοροι και τεχνικά κα΄λοί επιθετικοί μπορούν να τα εκμεταλευτούν απο νωρίς κι εκεί στηρίζω και το όβερ. :)
οκ εν μέρη συμφωνώ .. ανεξάρτητα απο την χαμηλή θέση που έχει η βαγιεκάνο πιστευώ παιζει καλή μπαλίτσα..κοίτα, ίσως τα αποτελέσματα να μην τα παίρνει όπως πρέπει..αλλα κατα την δική μου γνώμη έχει καλή κυκλοφορία τησ μπάλας και ευχαριστέσαι να βλέπεις το παιχνιδι. εγω θα το ρίξω Χ/1 μπορεί να πάω και μεγάλο κουβά..αλλά όπως έχω ξαναπεί στοίχημα παίζω πρώτα για να παρακολουθώ τα ματσάκια με ενδιαφέρον ..και μετά αν κάτσει να πάρω και λεφτά :dancing:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
οκ εν μέρη συμφωνώ .. ανεξάρτητα απο την χαμηλή θέση που έχει η βαγιεκάνο πιστευώ παιζει καλή μπαλίτσα..κοίτα, ίσως τα αποτελέσματα να μην τα παίρνει όπως πρέπει..αλλα κατα την δική μου γνώμη έχει καλή κυκλοφορία τησ μπάλας και ευχαριστέσαι να βλέπεις το παιχνιδι. εγω θα το ρίξω Χ/1 μπορεί να πάω και μεγάλο κουβά..αλλά όπως έχω ξαναπεί στοίχημα παίζω πρώτα για να παρακολουθώ τα ματσάκια με ενδιαφέρον ..και μετά αν κάτσει να πάρω και λεφτά :dancing:

ισχύει δες όμως λίγο και προιστορία.. μη σ επηρεάσω όμως..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πλήρωσε η Σοσιεδάδ βαλβερδάκια!  :zfuck:
Ύπουλο το πρόγραμμα σήμερα στη Serie A μετά τη διακοπή!Κάτι ψιλά στο όβερ της Ουντινέζε έριξα και σκέφτομαι αργότερα να ρίξω και μια κόντρα στην Ίντερ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
1 Ισοπαλία Κατάνια v Μπολόνια
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 3.20 Ανοικτό
2 Ουντινέζε Ουντινέζε v Βερόνα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 1.75 Ανοικτό
3 Τζένοα Τζένοα v Σασουόλο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 2.20 Ανοικτό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.420
Πόντοι
12.756
1 Ισοπαλία Κατάνια v Μπολόνια
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 3.20 Ανοικτό
2 Ουντινέζε Ουντινέζε v Βερόνα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 1.75 Ανοικτό
3 Τζένοα Τζένοα v Σασουόλο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 2.20 Ανοικτό

τι εγινε μαζευεις λεφτα για τον συμβολαιογραφο ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.420
Πόντοι
12.756
καλημερα που εισαι τριημερο ειχες παει? Χτες εγινε παρτυν....... :grin:

:grouphug: :grouphug:

χθες και σημερα κανω αποχη απο το στοιχημα , γαμηθηκα προχθες ,εχασα αρκετα , ρεφαρω τωρα με ρουλετα  :grin: :grin: :grin:

Θα μπω απο εβδομαδα μεσα παλι στα κολπα  :sunglasses:
Σας διαβασα χθες , σκισατε  :rockon: μπραβο ρε τυποι , ετσι γερα να τους τα περνετε και να τα τρωτε στα κοριτσια και στα φαγητα  :boobies: :boobies: :boobies:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα και καλα μας κερδη
μερικες προτασεις για μελετη

Συνημμένα

• predictions.PNG
    predictions.PNG
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 16

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Με μέρος των χθεσινών κερδών λέω να χτυπήσω τριάδα-ρίσκο: Μίλαν, Τζένοα Under και Ιντερ Χ2.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom