ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 5.006
...ο νικ που ειναι ρε γαμωτο......Είσαι μια σκάλα παραπάνω απ' όλους μας νομίζω, γενικά εσύ τώρα κι ο Νικ πιο παλιά είσαστε κορυφή (πολύ γλείψιμο έπεσε )
...ο νικ που ειναι ρε γαμωτο......Είσαι μια σκάλα παραπάνω απ' όλους μας νομίζω, γενικά εσύ τώρα κι ο Νικ πιο παλιά είσαστε κορυφή (πολύ γλείψιμο έπεσε )
παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει ποσα κορνερ ειχε ο αγωνας γιουβε-ρομα;
αυτες τις γιορτες εσκασα με τον κολλητο στο ποτο και το φαγητο τελικα μετρον αριστον και να γινεσε κοματια ειναι χαζομαρα τοσο οσο να ελεγχεις τον εαυτο σου σημερα παλι 3 σουροτες ηπια ευτιχως αυριο φευγει ο κολλητος και θα μπω στην ρεγουλα με ομεγα 3ελα ντε....αφου γιουβε και λιβερπουλ......
η λαιμαργια ειναι θανασιμο αμαρτημα οπως και η απληστια στο στοιχημα.....αυτες τις γιορτες εσκασα με τον κολλητο στο ποτο και το φαγητο τελικα μετρον αριστον και να γινεσε κοματια ειναι χαζομαρα τοσο οσο να ελεγχεις τον εαυτο σου σημερα παλι 3 σουροτες ηπια ευτιχως αυριο φευγει ο κολλητος και θα μπω στην ρεγουλα με ομεγα 3
λοιπόν τελικό δελτίο απο πυρόκαυλο. Για σήμερα δε σας έχω πολύ μεγάλες αποδόσεις γιατί κατά την άποψη μ τα μπούκια θα στήσουνε παγίδες γιατί τις γιορτές . Λοιπόν λιτά και απέριττα ..
1. Βαγιεκάνο-βιαγιαρεάλ 2και οβερ 2,5 (3,25)
2. Μίλαν- Σαμπντόρια χ/1 ημ/τελ (3,75)
[size=13pt]3. Κιλμανροκ-Αμπερντίν χ/2 ημ/τελ (4,75)[/size]
[size=13pt]4. Φιορεντίνα- Λιβόρνο 3-0 ακριβές σκορ )(8)(αμφιταλαντευόμουν με το 2-0 αλλά πήγα με το προαίσθημα κ την υψηλότερη απόδοση)[/size][size=13pt]
5. Γιουβέντους- Ρόμα 1 και οβερ 2,5 (2,4)[/size]
σε σύστημα φυσικά 2-3 με πολλαπλασιαστή 0,6 στις διπλές και 0,4 στις τριπλές. κόστος 10 ευρώ. μέγιστο κέρδος 415 ευρώ , με δυάδα παίρνεις πέρίπου το κόστος πίσω με τριάδα κανα 50 άρι κ.λ.π.
καλή τύχη σε όσους με ακολουθήσουν..
πολύ προσοχή το κόβω δύσκολο το κουπόνι αν θέλετε τη γνωμη μ
ετσιη λαιμαργια ειναι θανασιμο αμαρτημα οπως και η απληστια στο στοιχημα.....
Pirokavle που στηρίζεις την νίκη της βιγιαρεάλ ? Νο offence απλά σκεφτόμουν να παίξω την ράγιο Χ/1 ..πιστεύω διαθέτουν καλύτερη ομάδα και στα πρόσφατα ματσάκια έπαιξαν πολύ καλή μπάλα..
οκ εν μέρη συμφωνώ .. ανεξάρτητα απο την χαμηλή θέση που έχει η βαγιεκάνο πιστευώ παιζει καλή μπαλίτσα..κοίτα, ίσως τα αποτελέσματα να μην τα παίρνει όπως πρέπει..αλλα κατα την δική μου γνώμη έχει καλή κυκλοφορία τησ μπάλας και ευχαριστέσαι να βλέπεις το παιχνιδι. εγω θα το ρίξω Χ/1 μπορεί να πάω και μεγάλο κουβά..αλλά όπως έχω ξαναπεί στοίχημα παίζω πρώτα για να παρακολουθώ τα ματσάκια με ενδιαφέρον ..και μετά αν κάτσει να πάρω και λεφτάπρώτα απ όλα προϊστορία. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Κατά δεύτερον καλύτερη ομάδα η βιγιαρεάλ και με στόχους να βγει Ευρώπη του χρόνου.[/size][/size][/size][/size] Η Βαγιεκάνο απ ότι την έχω δεί έχει πολλά κενα στην άμυνα που οι γρήγοροι και τεχνικά κα΄λοί επιθετικοί μπορούν να τα εκμεταλευτούν απο νωρίς κι εκεί στηρίζω και το όβερ.
οκ εν μέρη συμφωνώ .. ανεξάρτητα απο την χαμηλή θέση που έχει η βαγιεκάνο πιστευώ παιζει καλή μπαλίτσα..κοίτα, ίσως τα αποτελέσματα να μην τα παίρνει όπως πρέπει..αλλα κατα την δική μου γνώμη έχει καλή κυκλοφορία τησ μπάλας και ευχαριστέσαι να βλέπεις το παιχνιδι. εγω θα το ρίξω Χ/1 μπορεί να πάω και μεγάλο κουβά..αλλά όπως έχω ξαναπεί στοίχημα παίζω πρώτα για να παρακολουθώ τα ματσάκια με ενδιαφέρον ..και μετά αν κάτσει να πάρω και λεφτά
1 Ισοπαλία Κατάνια v Μπολόνια
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 3.20 Ανοικτό
2 Ουντινέζε Ουντινέζε v Βερόνα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 1.75 Ανοικτό
3 Τζένοα Τζένοα v Σασουόλο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/01/2014 Κανένα 2.20 Ανοικτό
eisai μαλακαςτι εγινε μαζευεις λεφτα για τον συμβολαιογραφο ?
καλημερα που εισαι τριημερο ειχες παει? Χτες εγινε παρτυν.......τι εγινε μαζευεις λεφτα για τον συμβολαιογραφο ?
eisai μαλακας
που να τα βρω
αναβαλετε επ'αοριστον
καλημερα που εισαι τριημερο ειχες παει? Χτες εγινε παρτυν.......