Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ωραίος...10 lepta πριν ληξει το ινδεζικο το εβγαλε η βετ365 απο την κονσολα τις και με το εβγαλε στο αρχειο χαμενο μενω ηρεμος
ωραίος...10 lepta πριν ληξει το ινδεζικο το εβγαλε η βετ365 απο την κονσολα τις και με το εβγαλε στο αρχειο χαμενο μενω ηρεμος
δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση αλλα σοφια και η σοφια απορρεει απο την παρατηρηση.. Η γνωση χωρις την εμπειρια ειναι ενα αχριστο στολιδι.. Ειναι χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στην αγγλια εδω τις κανονικες μερες δεν βγαινουν νορμαλ αν ειναι να γινει κατι στραβο θα γινει σημερα η την προτοχρονια.. Το θεμα ειναι να πιστεψεις στον εαυτο σου να κανεις αυτο που σκεφτεσαι να μην δισταζεις Μην σκεφτεσε με αγχος αλλα με ηρεμιαΣου εύχομαι καλή επιτυχία αδερφέ! Εγώ σκέψου ότι τρελάθηκα στη μελέτη, σχεδόν 2 μέρες καμιά 20αρια ωρες χθες και προχτες έψαχνα, κοίταγα τις καταστάσεις των ομάδων, , στατιστικές, καιρούς, ότι θες έμπαινα μέχρι και σε κινέζικα site προγνωσττικών, BBC, φόρουμ, twitter ότι θες, και κατέληξα σε αυτούς τους 7 αγώνες. Τωρα αν βγουν καλώς αλλιώς σιγά. Εξάλου δεν είμαι παίκτης, απλώς μια στο τόσο.
Σωστός. Το σκέφτομαι πολυεπίπεδα. Δεν νομίζω να είναι μόνο εμπειρία. Αν ήταν έτσι όλοι οι έμπειροι θα βγάζανε εισόδημα, ελάχιστοι όμως το μπορούν. Θέλει τύχη θαρρώ.δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση αλλα σοφια και η σοφια απορρεει απο την παρατηρηση.. Η γνωση χωρις την εμπειρια ειναι ενα αχριστο στολιδι.. Ειναι χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στην αγγλια εδω τις κανονικες μερες δεν βγαινουν νορμαλ αν ειναι να γινει κατι στραβο θα γινει σημερα η την προτοχρονια.. Το θεμα ειναι να πιστεψεις στον εαυτο σου να κανεις αυτο που σκεφτεσαι να μην δισταζεις Μην σκεφτεσε με αγχος αλλα με ηρεμια
Αυτά έπαιξα:
ΧΑΛ - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ 2
ΓΟΥΕΣΤΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΤΣΕΛΣΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1
Πηρα την τετραδα που πρωτοεβγαλες (χωρις την τοττεναμ την βλεπω) και σε ακολουθησα... καλα κερδη να εχουμε
Ναι είσαι καλά Γιάννη και εσύ καλή επιτυχία αν έπαιξες και να έχεις πάντα επιτυχίες όποτε παίζεις!Καλά κέρδη σε όλους!!
εχω φιλο που στο ποκερ εχει βγαλει πανω απο 50 χιλαδες ευρω και τωρα δεν μπορει να κερδισει ενα μωρο 5 ετων Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να χασουμε τιν πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια.. Μετα ολα τα αλλα εχουν να κανουν με απληστια υπεριφανια εσωτερικη ως προς το ειναι μας ακομα και εκει ειναι κακο οχι μονο εξωτερικη υπεριφανια ειναι γενικα τα παθη μας εμποδιο για τιν ιδια μας την οντοτητα.. Οι εμπειροι που χανουν ειναι γιατι δεν εχουν κανει ακομα αποκτημα την ιδια τους την εμπειρια δεν την εχουν εμπεδωσει.. Και εγω πχ παιζω καιρο στοιχημα ειχα βγαλει περσι 1400 ευρω καθαρα με ξενυχτι 12 ορες την ημερα μπροστα στο pc και μετα απο 1,5 μινα που τα εκανα 1400 τα εχασα σε 5 λεπτα γιατι με κυριεψε η απληστια και επαιξα τυφλα χωρις να δω χωρις να σκεφτω απλα για να τα κανω 3000 ευρω σε 5 λεπτα.. Αυτο δεν γινεται καθε αποκτημα αποκτιεται με κοπο πνευματικο και χειρονακτικο Στην περιπτωση μου τοτε πνεματικο βαρεσε τιλτ το μυαλο μου και επαιξα 1400 ευρω απερισκεπτα φυσικα πηγα κουβα.. Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι Υπομονη φιλε μου να εισαι εσυ απο πανω οχι ο μπουκΣωστός. Το σκέφτομαι πολυεπίπεδα. Δεν νομίζω να είναι μόνο εμπειρία. Αν ήταν έτσι όλοι οι έμπειροι θα βγάζανε εισόδημα, ελάχιστοι όμως το μπορούν. Θέλει τύχη θαρρώ.
εχω φιλο που στο ποκερ εχει βγαλει πανω απο 50 χιλαδες ευρω και τωρα δεν μπορει να κερδισει ενα μωρο 5 ετων Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να χασουμε τιν πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια.. Μετα ολα τα αλλα εχουν να κανουν με απληστια υπεριφανια εσωτερικη ως προς το ειναι μας ακομα και εκει ειναι κακο οχι μονο εξωτερικη υπεριφανια ειναι γενικα τα παθη μας εμποδιο για τιν ιδια μας την οντοτητα.. Οι εμπειροι που χανουν ειναι γιατι δεν εχουν κανει ακομα αποκτημα την ιδια τους την εμπειρια δεν την εχουν εμπεδωσει.. Και εγω πχ παιζω καιρο στοιχημα ειχα βγαλει περσι 1400 ευρω καθαρα με ξενυχτι 12 ορες την ημερα μπροστα στο pc και μετα απο 1,5 μινα που τα εκανα 1400 τα εχασα σε 5 λεπτα γιατι με κυριεψε η απληστια και επαιξα τυφλα χωρις να δω χωρις να σκεφτω απλα για να τα κανω 3000 ευρω σε 5 λεπτα.. Αυτο δεν γινεται καθε αποκτημα αποκτιεται με κοπο πνευματικο και χειρονακτικο Στην περιπτωση μου τοτε πνεματικο βαρεσε τιλτ το μυαλο μου και επαιξα 1400 ευρω απερισκεπτα φυσικα πηγα κουβα.. Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι Υπομονη φιλε μου να εισαι εσυ απο πανω οχι ο μπουκ
κανει αποχη λογω θρησκευτικων καθηκοντων τυπε
αφου τον λενε κουβανο οι αχαριστοι ρε μαντα λεφτα δεν εχουν θρησκεια τυπε , καλες πραξεις κανει , δινει μεροκαματο στον κοσμάκη , επρεπε να δωσει προβλεψεις
αφου τον λενε κουβανο οι αχαριστοι ρε μαν
αφου τον λενε κουβανο οι αχαριστοι ρε μαν
καρατσιολο και παλερμο ;)Ναι τα μουνια , τους εχει κανει πλουσιους και τον λενε κουβανο :S
τι επαιξες εσυ για σημερα ?
καλημέρα για σήμερα έχουμε.....
εβερτον ασσος
αντερλεχτ ασσος
κπρ under
για x κοβω την κπρ σημερα..δυσκολο να χασει παλι :SGun Club mode on / ευτυχως που ξεκινησες να παιζεις την ΚΠΡ εκτος σημειων / mode off
καρατσιολο και παλερμο ;)