Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
Σου εύχομαι καλή επιτυχία αδερφέ! Εγώ σκέψου ότι τρελάθηκα στη μελέτη, σχεδόν 2 μέρες καμιά 20αρια ωρες χθες και προχτες έψαχνα, κοίταγα τις καταστάσεις των ομάδων, , στατιστικές, καιρούς, ότι θες έμπαινα μέχρι και σε κινέζικα site προγνωσττικών, BBC, φόρουμ, twitter ότι θες, και κατέληξα σε αυτούς τους 7 αγώνες. Τωρα αν βγουν καλώς αλλιώς σιγά. Εξάλου δεν είμαι παίκτης, απλώς μια στο τόσο.
δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση αλλα σοφια και η σοφια απορρεει απο την παρατηρηση.. Η γνωση χωρις την εμπειρια ειναι ενα αχριστο στολιδι.. Ειναι χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στην αγγλια εδω τις κανονικες μερες δεν βγαινουν νορμαλ αν ειναι να γινει κατι στραβο θα γινει σημερα η την προτοχρονια.. Το θεμα ειναι να πιστεψεις στον εαυτο σου να κανεις αυτο που σκεφτεσαι να μην δισταζεις :) Μην σκεφτεσε με αγχος αλλα με ηρεμια :)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση αλλα σοφια και η σοφια απορρεει απο την παρατηρηση.. Η γνωση χωρις την εμπειρια ειναι ενα αχριστο στολιδι.. Ειναι χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στην αγγλια εδω τις κανονικες μερες δεν βγαινουν νορμαλ αν ειναι να γινει κατι στραβο θα γινει σημερα η την προτοχρονια.. Το θεμα ειναι να πιστεψεις στον εαυτο σου να κανεις αυτο που σκεφτεσαι να μην δισταζεις :) Μην σκεφτεσε με αγχος αλλα με ηρεμια :)
Σωστός. Το σκέφτομαι πολυεπίπεδα. Δεν νομίζω να είναι μόνο εμπειρία. Αν ήταν έτσι όλοι οι έμπειροι θα βγάζανε εισόδημα, ελάχιστοι όμως το μπορούν. Θέλει τύχη θαρρώ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αυτά έπαιξα:

ΧΑΛ - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ 2
ΓΟΥΕΣΤΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΤΣΕΛΣΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1

Πηρα την τετραδα που πρωτοεβγαλες (χωρις την τοττεναμ την βλεπω) και σε ακολουθησα... καλα κερδη να εχουμε

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πηρα την τετραδα που πρωτοεβγαλες (χωρις την τοττεναμ την βλεπω) και σε ακολουθησα... καλα κερδη να εχουμε

Αδερφέ καλά έκανες, εγώ ωστόσο απέσυρα τη Τότεναμ φοβούμενος... αλλά δεν νομίζω να μη βγει. Επίσης θα βγουν νομίζω κατα άλλα κάτι Παλέρμο κλπ
Καλή επιτυχία να έχουμε αδερφέ και θέλω επικοινωνία εδώ να ανταλλάζουμε γνώμες!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
Σωστός. Το σκέφτομαι πολυεπίπεδα. Δεν νομίζω να είναι μόνο εμπειρία. Αν ήταν έτσι όλοι οι έμπειροι θα βγάζανε εισόδημα, ελάχιστοι όμως το μπορούν. Θέλει τύχη θαρρώ.
εχω φιλο που στο ποκερ εχει βγαλει πανω απο 50 χιλαδες ευρω και τωρα δεν μπορει να κερδισει ενα μωρο 5 ετων :) Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να χασουμε τιν πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια.. Μετα ολα τα αλλα εχουν να κανουν με απληστια υπεριφανια εσωτερικη ως προς το ειναι μας ακομα και εκει ειναι κακο οχι μονο εξωτερικη υπεριφανια :) ειναι γενικα τα παθη μας εμποδιο για τιν ιδια μας την οντοτητα.. Οι εμπειροι που χανουν ειναι γιατι δεν εχουν κανει ακομα αποκτημα την ιδια τους την εμπειρια δεν την εχουν εμπεδωσει.. Και εγω πχ παιζω καιρο στοιχημα ειχα βγαλει περσι 1400 ευρω καθαρα με ξενυχτι 12 ορες την ημερα μπροστα στο pc και μετα απο 1,5 μινα που τα εκανα 1400 τα εχασα σε 5 λεπτα γιατι με κυριεψε η απληστια και επαιξα τυφλα χωρις να δω χωρις να σκεφτω απλα για να τα κανω 3000 ευρω σε 5 λεπτα.. Αυτο δεν γινεται καθε αποκτημα αποκτιεται με κοπο πνευματικο και χειρονακτικο :) Στην περιπτωση μου τοτε πνεματικο βαρεσε τιλτ το μυαλο μου και επαιξα 1400 ευρω απερισκεπτα φυσικα πηγα κουβα.. Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Υπομονη φιλε μου να εισαι εσυ απο πανω οχι ο μπουκ :) :) :) :) :) :)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
εχω φιλο που στο ποκερ εχει βγαλει πανω απο 50 χιλαδες ευρω και τωρα δεν μπορει να κερδισει ενα μωρο 5 ετων :) Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να χασουμε τιν πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια.. Μετα ολα τα αλλα εχουν να κανουν με απληστια υπεριφανια εσωτερικη ως προς το ειναι μας ακομα και εκει ειναι κακο οχι μονο εξωτερικη υπεριφανια :) ειναι γενικα τα παθη μας εμποδιο για τιν ιδια μας την οντοτητα.. Οι εμπειροι που χανουν ειναι γιατι δεν εχουν κανει ακομα αποκτημα την ιδια τους την εμπειρια δεν την εχουν εμπεδωσει.. Και εγω πχ παιζω καιρο στοιχημα ειχα βγαλει περσι 1400 ευρω καθαρα με ξενυχτι 12 ορες την ημερα μπροστα στο pc και μετα απο 1,5 μινα που τα εκανα 1400 τα εχασα σε 5 λεπτα γιατι με κυριεψε η απληστια και επαιξα τυφλα χωρις να δω χωρις να σκεφτω απλα για να τα κανω 3000 ευρω σε 5 λεπτα.. Αυτο δεν γινεται καθε αποκτημα αποκτιεται με κοπο πνευματικο και χειρονακτικο :) Στην περιπτωση μου τοτε πνεματικο βαρεσε τιλτ το μυαλο μου και επαιξα 1400 ευρω απερισκεπτα φυσικα πηγα κουβα.. Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Υπομονη φιλε μου να εισαι εσυ απο πανω οχι ο μπουκ :) :) :) :) :) :)

ΑΔΕΡΦΑΚΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ. ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΛΤΙΟ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΖΙΝΟ ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΙΧΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.

Έχεις δίκιο η απληστία είναι βρώμικη αρρωστια.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Απλώς είμαι της λογικής να ρισκάρω και όποια δουλειά και αν κάνω θέλω να τη κάνω σωστά. Εστω και αν τη κάνω μια φορά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.429
Πόντοι
12.756
κανει αποχη λογω θρησκευτικων καθηκοντων τυπε

τα λεφτα δεν εχουν θρησκεια τυπε  :grin: , καλες πραξεις κανει , δινει μεροκαματο στον κοσμάκη , επρεπε να δωσει προβλεψεις  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημέρα για σήμερα έχουμε.....

εβερτον ασσος

αντερλεχτ ασσος

κπρ under

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Γειά σας μαγκάκια μ και συναγωνιστές. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ 'ολα.

Σήμερα boxing day είπα να ρίξω ένα συστηματάκι με ημίχρονα τελικά.

συγκεκριμένα

Χαλ -Μανστεστερ χ/2

Γουεστ χαμ-αρσεναλ χ/2
εβερτον- σαντερλαντ χ/1
νιουκαστλ- στοουκ χ/1
αντερλεχτ-ζουλτε βαρ χ/1

2-3 σύστημα  (αν πιάσω τη δυάδα τα λεφτα μου πίσω και κάτι παραπάνω) αν πιάσω πεντάδα 250 ευρά, κόστος 10 ευρώ

καλή χρονιά να χουμε. και μη ξεχνάτε

[move][size=15pt]ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ[/size][/move]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.429
Πόντοι
12.756
καρατσιολο και παλερμο ;)
:rockon: :rockon:

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: Το νου σου με το Παλερμο γιατι παιζεται και Χ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

εννοειτε οτι σημερα κανεις ΔΕΝ πρεπει να παιξει το Τραπανι κροτονε ..δεν υπαρχουν σημεια και ποσοστα , θα στριψουν κερμα για το παιχνιδι  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom