χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
καλησπερα 1,47 ευρω οβερ 1,5 τον αγωνα που εχει τωρα η βετ365 ετσι για το καλο των χριστουγεννων
με τιποταΈνας βγήκε εδώ και είπε ότι αρσεναλ και μανσετστερ μπορεί να σπάσουν... Γνώμες?
χρονια πολλα φιλαρακο..ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δεν πρεπει να ακους τον καθε το τι λεει...πρωτα το δικο σου ενστικτο και σκεψη και μετα ολα τα αλλα....Ένας βγήκε εδώ και είπε ότι αρσεναλ και μανσετστερ μπορεί να σπάσουν... Γνώμες?
καλη τυχη να εχεις...παντα η αγγλια ειναι ενα ιδιαιτερο και αρκετα δυσκολο πρωταθλημα και δεν χρειαζεται πολλα λεφτα....οπως και να εχει καλη τυχη καλα φαινονται....και τα οβερ ειναι ενα καλο παιχνιδι που ταιριαζει στην αγγλια.....Αδερφέ ΆΝΤΖΕΛΟ, δίκιο έχεις, έγώ θέλω να ρίξω ΔΙΠΛΑ ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΑΣΣΟΥΣ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ.. είναι ψιλοστάντρ ίσως βάλω και καμια ΠΑΛΕΡΜΟ ΑΑΣΣΟ και ΓΟΥΛΒΣ ΑΣΣΟ
καλη τυχη να εχεις...παντα η αγγλια ειναι ενα ιδιαιτερο και αρκετα δυσκολο πρωταθλημα και δεν χρειαζεται πολλα λεφτα....οπως και να εχει καλη τυχη καλα φαινονται....
οτι νομιζεις οπως και να εχει...Να είσαι καλά αδερφέ, θα δούμε, ίσως θα ρίξω μικρότερο ποσό. Σκεφτόμουν για 100άρα ευρω.
δεν υπαρχουν στανταρακια πουθενα δεν εχω γνωμη για αυριο.. Αυριο μπορει να εχω γνωμη για αυριο σημερα οχι ΥΓ.. Το στοιχημα ειναι φιλοσοφια να πιστευεις στον εαυτο σου και στην αληθεια εσυ εισαι ο καπετανιος τις σκεψης σου.. Πιστεψε στον εαυτο σου Οχι απερισκεψιεςΧρηστάκο θέλω να παίξω ξερά αύριο, πες μου γνώμη σου. Θα παίξω ΟΠΑΠ. Θέλω στανταράκια... όσα τουλάχιστον δύσκολα θα σπάσουν.
Ειναι ανοικτά τα πρακτορεια ΟΠΑΠ αυριο?Χρηστάκο θέλω να παίξω ξερά αύριο, πες μου γνώμη σου. Θα παίξω ΟΠΑΠ. Θέλω στανταράκια... όσα τουλάχιστον δύσκολα θα σπάσουν.
ΝΑΙΕιναι ανοικτά τα πρακτορεια ΟΠΑΠ αυριο?
Over 1.5 @ 3.50καλησπερα 1,47 ευρω οβερ 1,5 τον αγωνα που εχει τωρα η βετ365 ετσι για το καλο των χριστουγεννων
Ένας βγήκε εδώ και είπε ότι αρσεναλ και μανσετστερ μπορεί να σπάσουν... Γνώμες?
Τι ειναι το Μπριτζ?
Την Κλαμπ Μπριζ πρέπει να εννοεί (Βελγίου).