χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
να σε καλα αδερφε μου επισηςχρονια σου πολλα χρηστο....καλα να περνας εσυ και τα δικα σου ατομα με υγεια..
να σε καλα αδερφε μου επισηςχρονια σου πολλα χρηστο....καλα να περνας εσυ και τα δικα σου ατομα με υγεια..
ευχαριστω φιλε μου επισηςΧρονια σου πολλα χρηστο για την γιορτη σου οτι επιθυμεις να το βρεις....
ευχασριστω πολυ καλα χριστουγεννα σε ολο τον κοσμοΧρόνια πολλά Χρήστο!
ευχαριστω επισης..Χρονια πολλα Χρησταρα με υγεια και καλα κερδη στο στοιχημα
περσι φιλε μου νιπλ ειχε ψωμι το πακισταν με την ροη των γκολ και ειδικα αυτη η καρατσι ελεκτρικ οχι οι πακιστανοι δεν παιζουν με το τουφεκι τουλαχιστον οσο επαιζα πακισταν περσι μπεναν γκολ φετος πρεπει να εχει πολλες αναβολες το πρωταθλημα τους εχει χαθει η φορμα και η ομοιογενεια των ομαδων μπορει η κριση να χτυπησε πιο πολυ παντως δεν το παιζω το πρωταθλημα τους φετοςεπαιξα και ενα λαιβ πακιστανικο και μετα απο 2 λεπτα εδωσε πεναλτι και προηγείται το Χαρατσι , επρεπε να ειχε εικονα ζωντανη , ειμαι σιγουρος οτι εκει μονο μπαλα δεν παιζουν..
Θα ειναι ολη στην κερκιδα με τα αυτοματα
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - QA7458041010F - Flash Ώρα στοιχήματος: 25/12/2013 11:03:45 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Καράτσι Ελέκτρικ WAPDA v Καράτσι Ελέκτρικ
(Τελικό αποτέλεσμα) 25/12/2013 Κανένα 2.30 Ανοικτό
περσι φιλε μου νιπλ ειχε ψωμι το πακισταν με την ροη των γκολ και ειδικα αυτη η καρατσι ελεκτρικ οχι οι πακιστανοι δεν παιζουν με το τουφεκι τουλαχιστον οσο επαιζα πακισταν περσι μπεναν γκολ φετος πρεπει να εχει πολλες αναβολες το πρωταθλημα τους εχει χαθει η φορμα και η ομοιογενεια των ομαδων μπορει η κριση να χτυπησε πιο πολυ παντως δεν το παιζω το πρωταθλημα τους φετος
τιποτα φιλε μου να δουμε απο αιγυπτο αν βγαλουμε κανα μεροκαματο για τωραευχαριστω για την ενημερωση φιλε ;)
ty επισης τα μπουκια θελουν υπομονη και οι γκομενες κυνηγικρις, χρονια πολλα αδελφε
αντζελο ατσαλενιος τυπε
χρονια πολλα σ ολους με υγεια.....και πουτσες στα μπουκια (κι οχι μονο ;) )
να εισαι καλα φιλαρακι οτι καλυτερο για σενακρις, χρονια πολλα αδελφε
αντζελο ατσαλενιος τυπε
χρονια πολλα σ ολους με υγεια.....και πουτσες στα μπουκια (κι οχι μονο ;) )
κατευθειαν στο ψητο παμε...και στα δυο!!!!ty επισης τα μπουκια θελουν υπομονη και οι γκομενες κυνηγι
να εισαι καλα φιλαρακι οτι καλυτερο για σενα