Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Εγω ηθελα ο παιχτης να  :ak: με 21 αποδοση τα μπουκερια... αλλα βλεπω εχουμε και εναν που εχει φορτωσει ΠΑΟΚ
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
Δεν ξαναομιλω  :boobies:
:grin: :grin: ρε φιλε στοιχημα παιζουμε forum ειναι ανταλλασουμε αποψεις και γνωμες πες οτι θες το φορτωσα το (μ)ΠΣΟΚ γισ να ρεφαρω αλλα΄και να τα χασω δε  σημαινει οτι οι αλλοι συναγωνιστες που εχουν αλλη αποψη-εκτιμηση δεν μπορουν να γραψουν οτι νομιζουν
Καλο βραδι
p.s. Αν είναι δυνστον αυτη η ομαδα να θέλει πρωταθλημα (για τον ΠΑΟΚ λεω)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:tickedoff:
βαλενθια το παιρνεις  :zfuck:
ελεος με Χ2 διπλη ευκαιρια  :jerking:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Λιονταρε, επαιξες Ιντερ τελικα;  :grin:

[size=4pt]2-1 θα ρθει [/size] :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ετσι
τριψηφιο στο παοκ δυσκολα φιλε μου

σε καλη μερια

Τον επαιξα εγω τριψηφιο πριν 1 μηνα τον ΠΑΟΚ με Μακαμπι... και το ειχε γυρισει ενω εχανε 0-2
Μια χαρα ειναι η ομαδα (για την Ελλαδα)
Πρωταθλημα δεν παιρνει

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Τον επαιξα εγω τριψηφιο πριν 1 μηνα τον ΠΑΟΚ με Μακαμπι... και το ειχε γυρισει ενω εχανε 0-2
Μια χαρα ειναι η ομαδα (για την Ελλαδα)
Πρωταθλημα δεν παιρνει
νομιζω σημερα επαιξε ρολο και το γοητρο....ντερμπι ηταν...ηταν και η τεσσαρα απ το γαυρο κι επρεπε να το παρει οπωσδηποτε γιατι θα αρχιζε κι η γκρινια παλι
το θεμα ειναι αν θα χει διαρκεια και στο δευτερο γυρο.....
επισης δεν μπορει να περνει ολα τα ματς στο τελευταιο 5 λεπτο...καποια στιγμη δεν θα του κατσει
ακομα και με την μακαμπιτην πιστη σας εβγαλε (εγω τον ειχα παιξει κοντρα), αλλα τουλαχιστον αξιζε η αποδοση....για 1.20 αποδοση δεν τον παιζω για κανεναν λογο τον παοκ

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
η ίντερ χάνει και έχει χάσει τα κερατά της. :priest:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
βλεπει κανεις τις πριγγιποπουλες του μοντε καρλο?
κανουν τιποτα ή κωλοβαραν οπως στους τρεις τελευταιους αγωνες?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
opoios kanei 2plo inter kai οβερ την σεβιλλη κερναω μια χουφτα φυστικια απο τον καφετζη μου θα παραγγειλω να πιω ενα ζεστο κακαο και θα του πω να με βαλει σε ενα πιατακι λιγα φυστικια που δινει στα ποτα και στα τσιπουρα α καλο ε :cheesy: :grin:ΥΓ.. Την σεβιλλη την εκανα μονος μου οβερ :grin: οποτε ιντερ 2πλο για να παρουμε κανα φραγκο αυριο απο τον προποτζη α καλο ε :grin:  η μαν γιου να ειναι καλα που δεν κερδισε αφου με σκεπτικο την σφυριχτρα δεν πρεπει να παιζουμε α καλο και εδω :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
opoios kanei 2plo inter kai οβερ την σεβιλλη κερναω μια χουφτα φυστικια απο τον καφετζη μου θα παραγγειλω να πιω ενα ζεστο κακαο και θα του πω να με βαλει σε ενα πιατακι λιγα φυστικια που δινει στα ποτα και στα τσιπουρα α καλο ε :cheesy: :grin:
το ενα εγινε ηδη

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
apo mikro παιδι παιδια απο μικρο παιδι μια ζωη  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
opoios kanei 2plo inter kai οβερ την σεβιλλη κερναω μια χουφτα φυστικια απο τον καφετζη μου θα παραγγειλω να πιω ενα ζεστο κακαο και θα του πω να με βαλει σε ενα πιατακι λιγα φυστικια που δινει στα ποτα και στα τσιπουρα α καλο ε :cheesy: :grin:ΥΓ.. Την σεβιλλη την εκανα μονος μου οβερ :grin: οποτε ιντερ 2πλο για να παρουμε κανα φραγκο αυριο απο τον προποτζη α καλο ε :grin:  η μαν γιου να ειναι καλα που δεν κερδισε αφου με σκεπτικο την σφυριχτρα δεν πρεπει να παιζουμε α καλο και εδω :grin:
γαμαει το κλασικο φυστικι ....πιες ενα μεταξα οκταστερο σαν εμενα με λιγη σοδα μαζι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
γαμαει το κλασικο φυστικι ....πιες ενα μεταξα οκταστερο σαν εμενα με λιγη σοδα μαζι
apo τις 18 αυγουστου εχω να πιω αλκολ μπραδερ :grin:  Τωρα τα χριστουγεννα αλλα νορμα τερμα οι μακακιες :grin: οταν δεν εχεις μετρο βαζεις χειροφρενο δεν θα αλλαξεις τον νου αλλα θα τον χειροτερεψεις ολα ειναι στο μυαλο... αλλα περνει δυναμη μονο οταν ειναι καθαρο... :grin:  α καλο ε  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
apo τις 18 αυγουστου εχω να πιω αλκολ μπραδερ :grin:  Τωρα τα χριστουγεννα αλλα νορμα τερμα οι μακακιες :grin: οταν δεν εχεις μετρο βαζεις χειροφρενο δεν θα αλλαξεις τον νου αλλα θα τον χειροτερεψεις ολα ειναι στο μυαλο... αλλα περνει δυναμη μονο οταν ειναι καθαρο... :grin:  α καλο ε  :grin:
εγω παλι τρωω κοντοσουβλια ,πινω ,καπνιζω ,γαμαω πουτανες,παιζω και κανα στοιχημα αμα θυμηθω.....αλλα σημερα ειχα ινφο οτι ηταν στημενα και δεν επαιξα.....μαλλον θα πεθανω νεος αλλα εχω γερασει ηδη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εγω παλι πινω ,καπνιζω ,γαμαω πουτανες,παιζω και κανα στοιχημα αμα θυμηθω.....[size=18pt]αλλα σημερα ειχα ινφο οτι ηταν στημενα και δεν επαιξα[/size].....μαλλον θα πεθανω νεος αλλα εχω γερασει ηδη
:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom