st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 366
καλα το ειπες!Ώπα άκυρο, είναι κι η ίντερ βραδινό
περασε η μονακο κ εσπασε η ιντερ
καλα το ειπες!Ώπα άκυρο, είναι κι η ίντερ βραδινό
εισαι ωραιος ο καθενας οπως νιωθει σ κερνα κανα σουβλακι σε πιτα τωρα γιατι η χασουρα σημερα πηγε στο 30ευρω α καλο ε σορυ επισιμα 25 εβαλα και μια 5αρα καρτα στην βετ365 αλλα αφου δεν την εχασα δεν μπορω να την προσμετρισω στην χασουρα α καλο ε ΥΓ.. Εδω που ειμαι εχει πιο πολυ υγρασια απο το να εισαι μεσα στην θαλασσα α καλο ε Παιδια αυτο το 5αευρω που εβαλα πριν κανα μισαωρο στην βετ365 θα το κανω μεχρι τα χριστουγεννα 1500 ευρω α χα χουχα ενταξει ειμαι αισιοδοξος α καλο εεγω παλι τρωω κοντοσουβλια ,πινω ,καπνιζω ,γαμαω πουτανες,παιζω και κανα στοιχημα αμα θυμηθω.....αλλα σημερα ειχα ινφο οτι ηταν στημενα και δεν επαιξα.....μαλλον θα πεθανω νεος αλλα εχω γερασει ηδη
δεν χωρτασες απ τη μια ιντερ θες κι απ την αλλη?Μπράβο ρε ίντερ
Θα παίξω στο λάιβ τώρα ιντερ-νασιοναλ μπας και ρεφάρω
o ασσος της παρι θα αποτελεσει κολωνα για το κουπονι της τεταρτηςδεν χωρτασες απ τη μια ιντερ θες κι απ τη αλλη?
κρατα για μεθαυριο μαν, θα χει πολυ πραμα, τσουλου γιουροπα..κατι θα βρουμε
αλλα αν το βλεπεις πολυ, ριχτο...οπως με σασουολο ;)
δεν χωρτασες απ τη μια ιντερ θες κι απ την αλλη?
κρατα για μεθαυριο μαν, θα χει πολυ πραμα, τσουλου γιουροπα..κατι θα βρουμε
αλλα αν το βλεπεις πολυ, ριχτο...οπως με σασουολο ;)
o ασσος της παρι θα αποτελεσει κολωνα για το κουπονι της τεταρτης
με οσφπ τυπε? λιγο δεν θα δινει?o ασσος της παρι θα αποτελεσει κολωνα για το κουπονι της τεταρτης
Στο γάμο του καραγκιόζη τα έριχναν οι γαμημένοι της ιντερ, αν ήταν ο γέοπας εδώ θα έλεγε ότι ήταν στημένο
εγω παλι τρωω κοντοσουβλια ,πινω ,καπνιζω ,γαμαω πουτανες,παιζω και κανα στοιχημα αμα θυμηθω.....αλλα σημερα ειχα ινφο οτι ηταν στημενα και δεν επαιξα.....μαλλον θα πεθανω νεος αλλα εχω γερασει ηδη
με οσφπ τυπε? λιγο δεν θα δινει?
γκολ γκολ και εισαι μεσαX θα ΄ρθει, βολεύει και τους δυο κι ας είν' αμαρτωλό
μαχη καγκουρα ιμπρα τυπε?X θα ΄ρθει, βολεύει και τους δυο κι ας είν' αμαρτωλό
μαχη καγκουρα ιμπρα τυπε?
ενας κιναιδος που νομιζει οτ' ειναι θεοςΟ δεύτερος ποιος είναι;
αδερφουλι οι ιταλοι ειναι σκληροι και πολυ γυμνασμενοι παιχτες καμια σχεση με τους ελληνες Ειναι στο dna τους να αντεχουν εχουν οργανωση κατσε καλα παλια ενος φιλου μου ο αδερφος επαιζε Γ εθνικη ιταλιας με ειπε ο φιλος μου οτι η οργανωση που ειχε η Γ εθνικη ιταλιας την ειχε μονο ο ολυμπιακος παναθηναικος στην ελλαδα.. Καταρχην εχουν 1 εκατομμυριο γηπεδα ποδοσφαιρου μια φορα που ειχα παει ιταλια δρομολογιο με εναν φιλο στο δρομο απανω επαθα πλακα με τα ποσα γηπεδα ποδοσφαιρου ειχα δει δεν ειναι τιποτα τυχαιο που εχουν 4 παγκοσμια κυπελλα στην φανελα της εθνικης τους τους γημναζουν πολυ καλα το εχουν μεσα τους ολα μαζι κανουν τους παιχτες δυνατους και ο ντελ πιερο μπορουσε να παιξει ιταλια αλλα δεν ηθελε πηγε με 2 εκατομυρια ευρω τον χρονο συδνευ τεσπα οι ιταλοι και οι γερμανοι στην ευρωπη εχουν παραδωση ακαδιμιες γηπεδα τα παντα.. Που να ειχαν την οικονομια των γερμανων οι ιταλοι θα πηδουσαν ολον τον ποδοσφαιρικο κοσμο τα ραματα α καλο ε ΥΓ.. Ο Ζανετι ειναι αργεντινος αλλα και οι ιταλοι εχουν το σκαρι των αργεντηνων ειναι το ιδιο πραγμα και οι ιταλοι α καλο εχρησταρα χθες στο σκαϊ ειχε καλο αφιερωμα για ζανετι... ο τυπος ειναι 40 κ παιζει ακομα!!!!
ενας κιναιδος που νομιζει οτ' ειναι θεος