asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
παοκ αρης 2
το δα το παιξα ;)
παοκ αρης 2
το δα το παιξα ;)
τι λες ρε παπαρδελα
παοκ αρης 2
το δα το παιξα ;)
Έπαιξα κι ένα βραδινό δελτίο.Τελευταία στιγμή το αποφάσισα.
Πάλι 3 Η/Τ σε σύστημα 2,3 κόστους 1,20€
Δείτε www.stapan.eu]εδώ[/url]
Όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί και στο newsletter να παίρνει στο email τις προβλέψεις!
απ τη κολαση στο παραδεισο δικε μου ε;0-1 o (μ)ΠΑΟΚ μας κατεστρεψες ρε (μ)ΠΑΟΚ
Ρε Σαβιδη παρτους ολους στειλτους στη Σιβηρια και βαλτους να πουλανε ψυγεια η αμοιβη τους να ειναι ποσοστα, παει το 3ψηφιο στοιχημα
Τα Παρολί Βλέπω Σήμερα Να Σπάνε Από Νωρίς !!!
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 0-1
Για Over Του Πάοκ Ούτε Με Σφαίρες Πια Νομίζω !!!
φιλαράκι να προτείνω κάτι; επειδή παρατηρώ είσαι πολύ καλός με τα στατιστικά που αφορούν τα ημίχρονα τελικά αλλά παίζεις πολύ ρισκαδόρικα για να κυνηγήσεις υψηλές αποδόσεις του 12 και του 24. Δε λέω αν σου κάτσεις θα ¨πηδήξεις" τα μπούκια αλλά μέχρι να το κάνεις, ΑΝ το κάνεις θα χεις χασούρα και τζάπα και τα σωστά που βλέπω ότι πιάνεις. Γιατ λοιπόν δε μελετάς πιο προσιτά αποτελέσματα όπως π.χ. το φαβορί να παίζει εκτός σε μια δύσκολη έδρα (ημ/τελ χ/2) όπως π.χ η Γιούβε σήμερ. 4 απόδοση δίνει. Βρές 3 τέτοια και με 3 ευρουλάκια τσιμπάς στο χαλαρό μια 200άρα. Άσχημα είναι. Κι άμα γουστάρεις παίξτο και σε σύστημα 2-3 να χεις και το κώλο σ καλυμμένο σε περίπτωση που σπάσει το 1.
τι λές; Στο προτείνω γιατί έχω παρατηρήσει ότι το χεις και έχεις δυνατότητες να γδύσεις τα μπούκια
To έχω σκεφτεί και αυτό.Αλλά μήπως έρχονται;Πάντως τα επόμενα δελτία θα είναι έτσι ;)