Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλησπέρα...Καλησπέρα...

Τα Παρολί Βλέπω Σήμερα Να Σπάνε Από Νωρίς !!!

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ  0-1

Για Over Του Πάοκ Ούτε Με Σφαίρες Πια Νομίζω !!!

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
0-1 o (μ)ΠΑΟΚ μας κατεστρεψες ρε (μ)ΠΑΟΚ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε Σαβιδη παρτους ολους στειλτους στη Σιβηρια και βαλτους να πουλανε ψυγεια η αμοιβη τους να ειναι ποσοστα,  παει το 3ψηφιο στοιχημα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ισοφάρισε Ο Παοκ & Έχει Χρόνο Ακόμα Για Να Κερδίσει !

Δεν Θα Είναι Η Πρώτη Ανατροπή Που Θα Κάνει Φέτος !!

Άρχισε & Ρετάρει Ο Αρης !!!  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μακαρι να μην νικησει ο παοκ ετσι να κλενε για κανα μηνα

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Συμφωνώ Μαζί Σου Θα Πέσει Πολύ Κλάμα...
Αλλά Στοιχηματικά Αν Και Δεν Το Έχω Παίξει Θέλω Να Κερδίσει Για Να Πάρει Πολύς
Κόσμος Λεφτά (Έρχονται Γιορτές Τύπε) ;) !

Τώρα Μόλις ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ  2 - 1

Έγραψα Πριν Άρχισε Να Ρετάρει Ο Άρης !!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2-1 oι βουλγαροι χαρηκαν που νικησαν τον αρη  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ανάμεσα στη φενέρ και στη γιονάιτεντ περίμενα ένα να σπάσει κι περίμενα να σπάσει ο μαλάς τη φενέρ, το ίδιο σκέφτηκα και για τα βραδινά (ίντερ, μονακό) και επέλεξα να παίξω την ίντερ  :S

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ηθελα ο παιχτης να  :ak: με 21 αποδοση τα μπουκερια... αλλα βλεπω εχουμε και εναν που εχει φορτωσει ΠΑΟΚ
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
Δεν ξαναομιλω  :boobies:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Έπαιξα κι ένα βραδινό δελτίο.Τελευταία στιγμή το αποφάσισα.
Πάλι 3 Η/Τ σε σύστημα 2,3 κόστους 1,20€
Δείτε www.stapan.eu]εδώ[/url]

Όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί και στο newsletter να παίρνει στο email τις προβλέψεις!

φιλαράκι να προτείνω κάτι; επειδή παρατηρώ είσαι πολύ καλός με τα στατιστικά που αφορούν τα ημίχρονα τελικά αλλά παίζεις πολύ ρισκαδόρικα  για να κυνηγήσεις υψηλές αποδόσεις του 12 και του 24. Δε λέω αν σου κάτσεις θα ¨πηδήξεις" τα μπούκια αλλά μέχρι να το κάνεις, ΑΝ το κάνεις θα χεις χασούρα και τζάπα και τα σωστά που βλέπω ότι πιάνεις. Γιατ λοιπόν δε μελετάς πιο προσιτά αποτελέσματα  όπως π.χ. το φαβορί να παίζει εκτός σε μια δύσκολη έδρα (ημ/τελ χ/2) όπως π.χ η Γιούβε σήμερ. 4 απόδοση δίνει. Βρές 3 τέτοια και με 3 ευρουλάκια τσιμπάς στο χαλαρό μια 200άρα. Άσχημα είναι. Κι άμα γουστάρεις παίξτο και σε σύστημα 2-3 να χεις και το κώλο σ καλυμμένο σε περίπτωση που σπάσει το 1.

τι λές; Στο προτείνω γιατί έχω παρατηρήσει ότι το χεις και έχεις δυνατότητες να γδύσεις τα μπούκια :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ρε τον μπαοκ!!!!
παιδες 1.20 ο παοκ σε αγωνα με τον αιωνιο αντιπαλο του (κι ας ειναι για Β εθνικη) ειναι ιεροσυλια
σας το λεγα απ το πρωι καλυτερα στη κοντρα κι ας χασω παρα να παρω αποδοση για ψίχουλα

εν τω μεταξυ καλο ηταν και το διπλακι της μπριζ 0-3, πως μας ξεφυγε ρε τσακαλια

η μαν γιου εκανε κι αυτη το χρεος της προς τους μπουκ  (ευτυχως τη απεφυγα)

α και να μην χασει η βαλενθια  :priest: (1-0 στο 60)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
0-1 o (μ)ΠΑΟΚ μας κατεστρεψες ρε (μ)ΠΑΟΚ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε Σαβιδη παρτους ολους στειλτους στη Σιβηρια και βαλτους να πουλανε ψυγεια η αμοιβη τους να ειναι ποσοστα,  παει το 3ψηφιο στοιχημα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
απ τη κολαση στο παραδεισο δικε μου ε;

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τα Παρολί Βλέπω Σήμερα Να Σπάνε Από Νωρίς !!!

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ  0-1

Για Over Του Πάοκ Ούτε Με Σφαίρες Πια Νομίζω !!!

Καλά Πάλι Μέσα Έπεσα Ο Πούστης...Αααααα Καλόοοοο Εεε ??? (Που Λέει & Ο Χρηστάρας)

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
xaxaxa το κανe και 4-6 γκολ, που σαι τυπε με το οβερ;!!!!!!!

α απο πανω, τωρα σε ειδα  :rolleyes: :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
φιλαράκι να προτείνω κάτι; επειδή παρατηρώ είσαι πολύ καλός με τα στατιστικά που αφορούν τα ημίχρονα τελικά αλλά παίζεις πολύ ρισκαδόρικα  για να κυνηγήσεις υψηλές αποδόσεις του 12 και του 24. Δε λέω αν σου κάτσεις θα ¨πηδήξεις" τα μπούκια αλλά μέχρι να το κάνεις, ΑΝ το κάνεις θα χεις χασούρα και τζάπα και τα σωστά που βλέπω ότι πιάνεις. Γιατ λοιπόν δε μελετάς πιο προσιτά αποτελέσματα  όπως π.χ. το φαβορί να παίζει εκτός σε μια δύσκολη έδρα (ημ/τελ χ/2) όπως π.χ η Γιούβε σήμερ. 4 απόδοση δίνει. Βρές 3 τέτοια και με 3 ευρουλάκια τσιμπάς στο χαλαρό μια 200άρα. Άσχημα είναι. Κι άμα γουστάρεις παίξτο και σε σύστημα 2-3 να χεις και το κώλο σ καλυμμένο σε περίπτωση που σπάσει το 1.

τι λές; Στο προτείνω γιατί έχω παρατηρήσει ότι το χεις και έχεις δυνατότητες να γδύσεις τα μπούκια :)

To έχω σκεφτεί και αυτό.Αλλά μήπως έρχονται;Πάντως τα επόμενα δελτία θα είναι έτσι  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ελα μωρη βαλενθια!!!!! 1-1 κρατα γερα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
To έχω σκεφτεί και αυτό.Αλλά μήπως έρχονται;Πάντως τα επόμενα δελτία θα είναι έτσι  ;)

στο λέω με έναυσμα ότι σήμερα έπιασα 2 στα 3 και πήρα τα λεφτά μου και κάτι παραπάνω γιατί τα παιξα σύστημα (πήρα 18 ευρουλάκια ,με 3 ευρώ κόστος). Άν έπιανα και τα 3 θα παιρνα 88. Τα παιξα σε σύστημα, αλλά αν θές να ρισκάρεις τα παίζεις καρφιά και πας για 200άρι.(ή 100άρι α παίξεις με 1,5 ευρώ κόστος αντίστοιχα.) Κάνε  μια πρόβλεψη για αύριο έχει καλά ματσάκια θα κάνω κι εγώ.

Γι απόψε αν δε κλέιναν τα προποτζίδικα θα παιζα

354 Σεβίλλη- Μπέτις χ/1
351 Μπολόνια- Ίντερ χ/2
353 Ναντ - Μονακό χ/χ

σε σύστημα 2-3 επι 2 πολλαπλασιαστή, κόστος 2,4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom