Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ειδα και τις αποδοσεις που δινει η αυριανη τριαδα που δινεις ρεντ
ευγε καυλερες
ευγε καυλερες
ελα ρε τυπε γκελαρε η Μιλαν? Δεν το πιστευω :o
Επεσα απο τα συννεφα
πιασαμε το 2πλο της τσελσυ και χασαμε μιλαν τι μαλακας ειμαι...
http://[URL unfurl="true"]www.news12.gr/images/stories/fotos/stoixima/kouvas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
για αυριο βλεπεις τιποτα;;
σημερα ειχα δωσει κπρ σουονσι ρεαλ ατρομητο ;)Έχει δώσει τριάδα πάνω
σημερα ειχα δωσει κπρ σουονσι ρεαλ ατρομητο ;)
το ξερω ρε σημαντικη απουσια ο μιτσου...λες να παρει κανα βαθμο η τοτεναμ απο την σιτυ?την μονακο γιατι την εχουν σε τοσο υψηλη αποδοση?Τα είδα ρε ωραίος, τη σουόνσι δεν περίμενα να νικήσει χωρίς μίτσου και το φοβήθηκα
το ξερω ρε σημαντικη απουσια ο μιτσου...λες να παρει κανα βαθμο η τοτεναμ απο την σιτυ?την μονακο γιατι την εχουν σε τοσο υψηλη αποδοση?
το ξερω ρε σημαντικη απουσια ο μιτσου...λες να παρει κανα βαθμο η τοτεναμ απο την σιτυ?την μονακο γιατι την εχουν σε τοσο υψηλη αποδοση?
Γιατί σέρνεται και γιατί η ναντ στην έδρα της έχει χάσει από λιλ και παρί και στα άλλα έχει μόνο νίκες.
Να νικήσει η τότεναμ δεν το νομίζω, αλλα μια ισοαπαλία δεν είναι και απίθανο να την πάρει, άμυνα έχει καλή, στην επίθεση έχει το πρόβλημα, δημηουργεί μεν ευκαιρίες αλλά δεν τις κάνει γκολ
Αύριο νομίζω είναι ευκαιρία της ανόβερο να πάρει το πρώτο αποτέλεσμα της εκτός έδρας, το αμβούργο θα παίζει με απουσίες με σημαντικότερη του φαν ντε φαρτ, κρατά το χ2
Πού να μην είχε και καλές σχέσεις με τη τζένοα