rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Ζάβιτσα Μπίντγκοζ v Βίτζεβ Λοτζ
(Κόρνερ (2πλης επιλογής))
Συνολικά 12 κόρνερ
4-8 σε γηπεδούχο-φιλοξενούμενο αντίστοιχα
Ζάβιτσα Μπίντγκοζ v Βίτζεβ Λοτζ
(Κόρνερ (2πλης επιλογής))
το διπλο της μαντσεστερ γιουναιτεντ
Συνολικά 12 κόρνερ
4-8 σε γηπεδούχο-φιλοξενούμενο αντίστοιχα
Ευχαριστω εαν θελεις πεςμου το σιτε να το ξερω για την επομενη φορα
0-2 βιγιαρεάλ...
Το οτι το εγραψες εσυ που εισαι "γουρλης" κατι μου λεει οτι θα βγουν και τα 2
ποδολαγνε λαγε το εχω δωσει το διπλακι της βιγιαρεαλ ;)0-2 βιγιαρεάλ...
δεν το είδα, αλλά ακολούθησα το ένστικτό μου...ποδολαγνε λαγε το εχω δωσει το διπλακι της βιγιαρεαλ ;)
ποδολαγνε λαγε το εχω δωσει το διπλακι της βιγιαρεαλ ;)
Τον Παοκ θα τον κοντραρω κι οτι γινει. Εχω ενα έντονο προαισθημα οτι θα σπασει. Για να δουμε...
Χθες το μιλανακι για αλλη μια φορα εκανε το χρεος της απεναντι στα μπουκια...αν δεν χορτασες κουβα παιζε Μιλαν ΕΓΓΥΗΣΗ
Ρεντμαν καλη η τριαδα σου και με καλες αποδοσεις....με φοβιζει λιγακι η φιορε
γκολ-γκολ τη σιτι
την καλημερα μου
Εμένα απ' τα τρία πιο πολύ με φοβίζει η μονακό, όχι για κανενα άλλο λόγο αλλά είναι το βραδινό κυριακής
και που να πάει τύπε μου??ποιος θα δώσει τόσα φράγκα όσα ο ριμπολόβλεφ???ο φαλκαο ακουγεται στην πιατσα οτι θα φυγει,κακα τα ψεματα η μονακο δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο στην αμυνα μονο μπροστα ειναι καλη με οκαμπος,τουλαλαν,μουτινιο,ροντριγκες,φαλκαο κ ριβιερ
αντεεεεεεε παλι ...
θες να μας γαμησεις ολο το κουπονι εσυ ...
ο φαλκαο ακουγεται στην πιατσα οτι θα φυγει,κακα τα ψεματα η μονακο δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο στην αμυνα μονο μπροστα ειναι καλη με οκαμπος,τουλαλαν,μουτινιο,ροντριγκες,φαλκαο κ ριβιερ
και που να πάει τύπε μου??ποιος θα δώσει τόσα φράγκα όσα ο ριμπολόβλεφ???
αμα θελει να φυγει ο παικτης κανει οτι θελει ;) και καλα θελει να φυγει γιατι δεν παει κοσμος στο γηπεδο..που να παει ρε τρομπα αφου το μονακο εχει 30000 πληθυσμοκαι που να πάει τύπε μου??ποιος θα δώσει τόσα φράγκα όσα ο ριμπολόβλεφ???
ρανιεριΒασικά το 'λεγε κι ο γέοπας, δεν έχει προπονητη