redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
την επαιξες την σουονσι? εγω σου ειπα να παιξεις και την κπρ αλλα... :Sκαι βουλωνεις στοματα τυπε
την επαιξες την σουονσι? εγω σου ειπα να παιξεις και την κπρ αλλα... :Sκαι βουλωνεις στοματα τυπε
την επαιξες την σουονσι? εγω σου ειπα να παιξεις και την κπρ αλλα... :S
τυπε ηταν αχαστο παντως η κπρ...δεν γινοταν τυπε μου με το 1.50....μονο με ψηλες παιζω
....αποδοσεις στο στοιχημα
τυπε ηταν αχαστο παντως η κπρ...
Ο λόγος που δεν ενημερώθηκε η σελίδα είναι ότι είχε δεχτεί αρκετές φορές επιθέσεις από "ψευτοχάκερς" της Ινδονησίας και της Κίνας,που εκμπεταλλευόμενοι κάποια κενά ασφαλείας του CMS wordpress στο οποίο είχε στηθεί η προηγούμενοι σελίδα,προσπαθούσαν να καταστρέψουν τη σελίδα και να επιδείξουν "ικανότητες" σε άλλες ομάδες "ψευδοχάκερς"Δείτε το βραδινό δελτίο που έπαιξα www.stapan.eu]εδώ[/url]
Ο λόγος που δεν ενημερώθηκε η σελίδα είναι ότι είχε δεχτεί αρκετές φορές επιθέσεις από "ψευτοχάκερς" της Ινδονησίας και της Κίνας,που εκμπεταλλευόμενοι κάποια κενά ασφαλείας του CMS wordpress στο οποίο είχε στηθεί η προηγούμενοι σελίδα,προσπαθούσαν να καταστρέψουν τη σελίδα και να επιδείξουν "ικανότητες" σε άλλες ομάδες "ψευδοχάκερς"
Όταν χάνεις ένα δελτίο στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ή του αγώνα πονάει πολύ...Επί 32 λεπτά η Αντμίρα προηγείτο της Ριντ και το έφαγε στο 42 κι έγινε 1-1 και μου γάμησε το δελτίο διότι την είχα παίξει 2/Χ...
:o ελα ρε φιλε...κριμα...Καλησπερα σε ολα παιδια και καλη τυχη σε ολους για τα παιχνιδια...ειχα ενα ατυχημα δυστυχως με τη μηχανη χτυπησα πολυ ασχημα στο ποδι θα κανω επεμβαση τη δευτερα και ελπιζω να τα πουμε εχοντας πανε καλα τα πραγματα με την επεμβαση...τα λεμε παιδες...
καμια ιδεα για αυριο τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.lifeofthelaw.org/wp-content/uploads/2013/07/94-istock_000004415349medium.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ποσο ειναι η ρεαλ τυπε να παω ταμειο ? :think: :think: :think: :think:
για κυριακη μαγκες εχουμε...
μονακο διπλο
φιορεντινα διπλο
βιγιαρεαλ διπλο
καλο βραδυ :rolleyes:
ποσο ειναι η ρεαλ τυπε να παω ταμειο ?
για κυριακη μαγκες εχουμε...
μονακο διπλο
φιορεντινα διπλο
βιγιαρεαλ διπλο
καλο βραδυ
Ηθελα να ξερα ποιος μαλακας θα ρισκαρει με την Μιλαν στο 1,44
Στο Χ2 δινει 2,80 και οποιος εχει αντερα την παιζει μονο στο διπλο με 7,50 και κανει σαβ/κο με αστακομακαροναδες
Αλλα εφαγε και μια ψωλια η Ναπολι :S
πεντε γκολ εριξε...σαν να ληστευες γριουλα με μπαζουκας ηταν αυτο το παιχνιδι ρε τυπε