Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
H Mονακό πάντως ανέβασε στροφές στο τέλος του ημιχρόνου....

Όχι τρελή απόδοση αλλά εμφανώς καλύτερη απο το νωθρό πρώτο εικοσιπεντάλεπτο...

Ωραίο μπετάκι φαντάζει το Αποτέλεσμα 60 λεπτών Μονακό @ 3.4

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006
H Mονακό πάντως ανέβασε στροφές στο τέλος του ημιχρόνου....

Όχι τρελή απόδοση αλλά εμφανώς καλύτερη απο το νωθρό πρώτο εικοσιπεντάλεπτο...

Ωραίο μπετάκι φαντάζει το Αποτέλεσμα 60 λεπτών Μονακό @ 3.4
τι να το κανεις φιλε ασο ημιχρονο την θελαμε. :S :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
παιδια και στον πιπι την δευτερα βλεπω 1 καλο χ με για τα ελληνικα δεδωμενα μπορει να το παιξω και μονο αποδεκτο καλαμαρια-Κερκυρα σημερα πανιγιαλιος φωκικος 1-1 απο το 20 σχεδον και εληξε ετσι χωρις να ειναι και ντερμπι την δευτερα το ντερμπι που ειναι και ντερμπι να μην βγει χ :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
παιδια εβαλα 1000 ευρω στον ασσο της μονακο παταω το στοιχηματιστε και με λεει ανεπαρκη ποσα στον λογαριασμο σας γιατι? :grin: :grin: :grin: :grin: Μια εμπνευση ειχα και να μην μπορω να την πραγματαποιησω :grin: Ατιμη κοινωνια που δεν με εκανες γιο του σουλτανου του μπρουνει απλα και ταπεινα να ημουν με τις φερραρι μου τα ιδιοτικα μου τζετ με το σαλαμακι μου να αγοραζα ενα σαλαμακι και να μην σκεφτομουν εχω λεφτα να το παρω η οχι :grin:ΥΓ.. αΥΤΗ η Β ΓΑΛΛΙΑς εδω και 3-4 χρονια που την παιζει ολη η υδρογειος χ καθε παρασκευη δεν βγαινει τιποτα :grin: Πριν κατι πηραμε απο τοτε γιοκ ισοπαλιες τερμα βαλαν τουρμπο βγαζουν οβερ αντροπες κτλ :grin: Αρε τι κανουν οι μπουκ :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
παιδια και στον πιπι την δευτερα βλεπω 1 καλο χ με για τα ελληνικα δεδωμενα μπορει να το παιξω και μονο αποδεκτο καλαμαρια-Κερκυρα σημερα πανιγιαλιος φωκικος 1-1 απο το 20 σχεδον και εληξε ετσι χωρις να ειναι και ντερμπι την δευτερα το ντερμπι που ειναι και ντερμπι να μην βγει χ :grin:

Σουπερ λιγδα θα παιξω Σου-Κου μονο Χρησταρα... εχει καλα ματσακια με καλες αποδοσεις
Σημερα κουβα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αντι να παιξω την Νανσι επαιξα την Τρουα ο μαλαξ  :uglystupid:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Σουπερ λιγδα θα παιξω Σου-Κου μονο Χρησταρα... εχει καλα ματσακια με καλες αποδοσεις
Σημερα κουβα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αντι να παιξω την Νανσι επαιξα την Τρουα ο μαλαξ  :uglystupid:
το ματς που σε λεω ειναι και αυτο σουπερ λιγδα αλλα β εθνικης  :grin: Η καλαμαρια ειναι ομαδα εδρας εχει φανελα η κερκυρα ειναι πολυ καλη ομαδα ενα χ να πανε διακοπες αγκαλιασμενοι :grin: Ναι και στην Α σουπερ λιγδα εχει καλα ματσακια φιλε μου εχεις δικιο αναστοπουλος και τσιωλης κανουν ντεμπουτο η μεγαλαη Ολυμπιακαρα παιζει με την μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ :grin: 1 ημιχρονο 1 τελικο  3-0 σκορ ειμαι αισιοδοξος πως λεμε ειμαι μακαρονας τι να κανουμε :grin: :grin: :grin: :grin: Κτλ κτλ κτλ :grin: :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
το ματς που σε λεω ειναι και αυτο σουπερ λιγδα αλλα β εθνικης  :grin: Η καλαμαρια ειναι ομαδα εδρας εχει φανελα η κερκυρα ειναι πολυ καλη ομαδα ενα χ να πανε διακοπες αγκαλιασμενοι :grin: Ναι και στην Α σουπερ λιγδα εχει καλα ματσακια φιλε μου εχεις δικιο αναστοπουλος και τσιωλης κανουν ντεμπουτο η μεγαλαη Ολυμπιακαρα παιζει με την μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ :grin: 1 ημιχρονο 1 τελικο  3-0 σκορ ειμαι αισιοδοξος πως λεμε ειμαι μακαρονας τι να κανουμε :grin: :grin: :grin: :grin: Κτλ κτλ κτλ :grin: :grin:

Μην παιζεις Β Εθνικη Ελλαδος... σε βαθος χρονου εισαι στον κουβα με τις παπαριες που κανουν
Και σημερα μαλακια εκανα που επαιξα. ειδα τα πακετα που πεσανε στην Αρλ και χωθηκα με 2αδα (διακοπηκε η Αρλ)

Τον Γαυρο και τον Πας τους παιζουμε στανταρ ασσο θα μας στειλουν ταμειο αυτες οι 2
Η Καλαμαρια εχει καλη ομαδα μπορει να την παρει την Κερκυρα στην εδρα της...αλλα μικρες κατηγοριες δεν παιζω εκτος αν δω κατι καλο

Εχει και μια Πανιωναρα με καλη αποδοση (γυρω στο 3 αν θυμαμαι καλα).... πρεπει να μαθω αν θα ειναι ο Μπεος στην Κερκιδα  :rockon: :rockon: :rockon:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Τι κανουν αυτοι οι προσκοποι στην αμυνα της μονακο??? Ειναι δυνατον τετοια τσαφ????

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Μην παιζεις Β Εθνικη Ελλαδος... σε βαθος χρονου εισαι στον κουβα με τις παπαριες που κανουν
Και σημερα μαλακια εκανα που επαιξα. ειδα τα πακετα που πεσανε στην Αρλ και χωθηκα με 2αδα (διακοπηκε η Αρλ)

Τον Γαυρο και τον Πας τους παιζουμε στανταρ ασσο θα μας στειλουν ταμειο αυτες οι 2
Η Καλαμαρια εχει καλη ομαδα μπορει να την παρει την Κερκυρα στην εδρα της...αλλα μικρες κατηγοριες δεν παιζω εκτος αν δω κατι καλο

Εχει και μια Πανιωναρα με καλη αποδοση (γυρω στο 3 αν θυμαμαι καλα).... πρεπει να μαθω αν θα ειναι ο Μπεος στην Κερκιδα  :rockon: :rockon: :rockon:
η καλαμαρια δεν θα ελεγε οχι στο χ η κερκυρα ειναι αητητη αυτο υπαρχει ενδοχομενο να παει και σε 2-2 σκορ πχ αν ειναι 1-2 να το κανει με αυτοθυσια 2-2 η καλαμαρια :) πιστευω αν δεν βγει χ σκετο ελληνικος μπορει να βγει 1-2 2-2 γιατι αν το παει σαν καλυτερη ομαδα που ειναι αυτην τιν στιγμη η κερκυρα για την νικη να μην τις κανει ουτε το χ εκει στο υποθετικο 1-2 να γινει 2-2 η 1-3 οποτε μπορει να βγει και οβερ 3,5 :grin: Οποτε το 2-2 δεν θα την χαλουσε αλλα θα κρατουσε και την καλαμαρια ψηλα :grin: γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα  λιγα :grin:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μας εχουνε σκισει ασαλιωτα :zfuck: δε μπορουμε να βγαλουμε 2αδα :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006

:thumbsup: :thumbsup:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006
μπραβο και στο λιονταρι που βρηκε τη μπομπα της νιμ..τα καλα να λεγονται. :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Παιδια ειναι ενας πιτσιρικας γυρναει απο το πρωι μεχρι το βραδυ με κοντομανικο  τον λεω δεν κρυωνεις με λεει οχι τον λεω πες αλευρι με λεει αλευρι τον λεω η πνευμονια σε γυρευει :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ποσο για το πουτσο ομαδα αυτη η μονακο.. αντε τραβα β' εθνικη παλι λεω γω

Stories