ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
εριξε πολυ νερο...Παιδες η Αρλ γιατι ακυρωθηκε?
εριξε πολυ νερο...Παιδες η Αρλ γιατι ακυρωθηκε?
η οσασουνα να το κανει ανατροπη 17 δεν το παιζω γιατι μπορει να γινει 0-2 και δεν ειναι μπαρτσελοναγαμω το πριγκηπατο τη μαρινα και το γκραν πρι του μονακο.
τι να το κανεις φιλε ασο ημιχρονο την θελαμε. :S :SH Mονακό πάντως ανέβασε στροφές στο τέλος του ημιχρόνου....
Όχι τρελή απόδοση αλλά εμφανώς καλύτερη απο το νωθρό πρώτο εικοσιπεντάλεπτο...
Ωραίο μπετάκι φαντάζει το Αποτέλεσμα 60 λεπτών Μονακό @ 3.4
παιδια και στον πιπι την δευτερα βλεπω 1 καλο χ με για τα ελληνικα δεδωμενα μπορει να το παιξω και μονο αποδεκτο καλαμαρια-Κερκυρα σημερα πανιγιαλιος φωκικος 1-1 απο το 20 σχεδον και εληξε ετσι χωρις να ειναι και ντερμπι την δευτερα το ντερμπι που ειναι και ντερμπι να μην βγει χ
το ματς που σε λεω ειναι και αυτο σουπερ λιγδα αλλα β εθνικης Η καλαμαρια ειναι ομαδα εδρας εχει φανελα η κερκυρα ειναι πολυ καλη ομαδα ενα χ να πανε διακοπες αγκαλιασμενοι Ναι και στην Α σουπερ λιγδα εχει καλα ματσακια φιλε μου εχεις δικιο αναστοπουλος και τσιωλης κανουν ντεμπουτο η μεγαλαη Ολυμπιακαρα παιζει με την μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ 1 ημιχρονο 1 τελικο 3-0 σκορ ειμαι αισιοδοξος πως λεμε ειμαι μακαρονας τι να κανουμε Κτλ κτλ κτλΣουπερ λιγδα θα παιξω Σου-Κου μονο Χρησταρα... εχει καλα ματσακια με καλες αποδοσεις
Σημερα κουβα
Αντι να παιξω την Νανσι επαιξα την Τρουα ο μαλαξ
τι να το κανεις φιλε ασο ημιχρονο την θελαμε. :S :S
το ματς που σε λεω ειναι και αυτο σουπερ λιγδα αλλα β εθνικης Η καλαμαρια ειναι ομαδα εδρας εχει φανελα η κερκυρα ειναι πολυ καλη ομαδα ενα χ να πανε διακοπες αγκαλιασμενοι Ναι και στην Α σουπερ λιγδα εχει καλα ματσακια φιλε μου εχεις δικιο αναστοπουλος και τσιωλης κανουν ντεμπουτο η μεγαλαη Ολυμπιακαρα παιζει με την μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ 1 ημιχρονο 1 τελικο 3-0 σκορ ειμαι αισιοδοξος πως λεμε ειμαι μακαρονας τι να κανουμε Κτλ κτλ κτλ
η καλαμαρια δεν θα ελεγε οχι στο χ η κερκυρα ειναι αητητη αυτο υπαρχει ενδοχομενο να παει και σε 2-2 σκορ πχ αν ειναι 1-2 να το κανει με αυτοθυσια 2-2 η καλαμαρια πιστευω αν δεν βγει χ σκετο ελληνικος μπορει να βγει 1-2 2-2 γιατι αν το παει σαν καλυτερη ομαδα που ειναι αυτην τιν στιγμη η κερκυρα για την νικη να μην τις κανει ουτε το χ εκει στο υποθετικο 1-2 να γινει 2-2 η 1-3 οποτε μπορει να βγει και οβερ 3,5 Οποτε το 2-2 δεν θα την χαλουσε αλλα θα κρατουσε και την καλαμαρια ψηλα γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγαΜην παιζεις Β Εθνικη Ελλαδος... σε βαθος χρονου εισαι στον κουβα με τις παπαριες που κανουν
Και σημερα μαλακια εκανα που επαιξα. ειδα τα πακετα που πεσανε στην Αρλ και χωθηκα με 2αδα (διακοπηκε η Αρλ)
Τον Γαυρο και τον Πας τους παιζουμε στανταρ ασσο θα μας στειλουν ταμειο αυτες οι 2
Η Καλαμαρια εχει καλη ομαδα μπορει να την παρει την Κερκυρα στην εδρα της...αλλα μικρες κατηγοριες δεν παιζω εκτος αν δω κατι καλο
Εχει και μια Πανιωναρα με καλη αποδοση (γυρω στο 3 αν θυμαμαι καλα).... πρεπει να μαθω αν θα ειναι ο Μπεος στην Κερκιδα
Μην παιζεις Β Εθνικη Ελλαδος... σε βαθος χρονου εισαι στον κουβα με τις παπαριες που κανουν
Και σημερα μαλακια εκανα που επαιξα. ειδα τα πακετα που πεσανε στην Αρλ και χωθηκα με 2αδα (διακοπηκε η Αρλ)
Τον Γαυρο και τον Πας τους παιζουμε στανταρ ασσο θα μας στειλουν ταμειο αυτες οι 2
Η Καλαμαρια εχει καλη ομαδα μπορει να την παρει την Κερκυρα στην εδρα της...αλλα μικρες κατηγοριες δεν παιζω εκτος αν δω κατι καλο
Εχει και μια Πανιωναρα με καλη αποδοση (γυρω στο 3 αν θυμαμαι καλα).... πρεπει να μαθω αν θα ειναι ο Μπεος στην Κερκιδα
ρε κρεσπο εσυ ιντερ λατσιο ριβερ πλαιτ και δεν συμαζευεται πως παιζεις τα λιμα τις παρασκευηςμας εχουνε σκισει ασαλιωτα δε μπορουμε να βγαλουμε 2αδα
ετσι λιονταρι εισαι και το ζωδιο μου και σε παω αλλα δεν σε διαβαζω ποτεμπραβο και στο λιονταρι που βρηκε τη μπομπα της νιμ..τα καλα να λεγονται.