You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
αν και στο ιντερνετ καφε που ειμαι εχουν πιρινικη τεχνολογια συνδεση στο ιντερνετ οχιΣας ανοίγει η εικόνα στην bet365 στον αγώνα της Λίμπερετς?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
σε εβαλα σε μπελαδες δευτεριατικα.
Ασε γιατι βλεπω παλι κατι ποσοστα και κοντευω να τρελαθω , η Μιλαν θα προλαβει να διορθωσει αυτη την αηδια που παιζει σε 3 μερες ?? Πολυ ψηλα ειναι η Λατζιο και το Χ , και γιατι να μην παιξω απο τωρα το Μιαλν φιορεντινα στον Ασσο που δινει και 2 συντελεστη ...
Τορινο 2,60 :o :o :o , καλυτερα να κερδισει τωρα γιατι θα φαει ψωλια μετα απο την Ρομα
τι γινεται ρε μαλακα στην Ιταλια ??? εχουν τρελαθει ... με κληρωση θα βγαλουν τα σημεια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
Σας ανοίγει η εικόνα στην bet365 στον αγώνα της Λίμπερετς?
Δεν ανοιγει παιχτη :S
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
ελα ρε αδελφε τι γινεται χαθηκαμε?αν και στο ιντερνετ καφε που ειμαι εχουν πιρινικη τεχνολογια συνδεση στο ιντερνετ οχι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
σε εβαλα σε μπελαδες δευτεριατικα.
θα χασουμε λεφτα στην Ιταλια , το βλεπω μαγκα ... :'(
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
θα χασουμε λεφτα στην Ιταλια , το βλεπω μαγκα ... :'(
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Ρόμα, Γιούβε εγώ δεν θα ακουμπήσω που να με πάρει τηλέφωνο ο ίδιος ο Κόντε και οτο Γαλλάκι το κακομούτσουνο!!!θα χασουμε λεφτα στην Ιταλια , το βλεπω μαγκα ... :'(
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
Ρόμα, Γιούβε εγώ δεν θα ακουμπήσω που να με πάρει τηλέφωνο ο ίδιος ο Κόντε και οτο Γαλλάκι το κακομούτσουνο!!!
γιατι ειναι για να ακουμπησεις τις αλλες ..................
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα μάγκες. Μετά απο ένα κακό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο, αποφάσισα να παίζω 2-3 καλά στατιστικά μελετημένους αγώνες που θα αποτελούνται κατά βάση απο under ή οβερ, μιας που η πιθανότητα να το πιάσεις είναι 50% κι όχι 33,33% όπως με το σημείο. Θα ανεβάζω τις προβλέψεις μου και θα μελετώ και τις δικές σας.
Γι απόψε αν και δεν έπαιξα λόγω κλειστών πρακτορείων είχα βρεί:
393 Παναιτωλικός under
394 Eskiemperg ober
407 Pakos fereira under
408 Estudiantes under
me risko.. xetafe-bilbao 2-3 goals
καλή τύχη σε όσους παίξουν
Γι απόψε αν και δεν έπαιξα λόγω κλειστών πρακτορείων είχα βρεί:
393 Παναιτωλικός under
394 Eskiemperg ober
407 Pakos fereira under
408 Estudiantes under
me risko.. xetafe-bilbao 2-3 goals
καλή τύχη σε όσους παίξουν
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Με μια πρώτη ματιά και με βάση το κίνητρο, το πρόγραμμα, τους στόχους και το μομέντουμ τότε....γιατι ειναι για να ακουμπησεις τις αλλες ..................
Οι άσσοι της Μίλαν και της Τζένοα είναι δυνατά!!!!!
Η Νάπολι ΔΕΝ χάνει και θα περιμένω το ρεπορτάζ για την Ουντινέζε!!!!
Από εκεί και πέρα το Κάλιαρι-Μπολόνια προσφέρεται για όλα τα άλλα εκτός σημείου...είναι 1Χ2 το ματς!!!!
Γιούβε και Ρόμα με τις αποδόσεις στα διπλά εκεί ψηλά ή τα παίζεις κόντρα ή δεν τα παίζεις!!!!
Φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι η Μίλαν είναι στην μέση, για το δικό μου μυαλό λέει πολλά για το τι θα συμβεί όταν αρχίσει να έχει σερί θετικών αποτελεσμάτων!!!!
Για την Ρόμα τα έχω πει.....όσο ομαδάρα και να φαίνεται, εδώ θα είμαστε στο τέλος να τα διηγιόμαστε και να κλαίμε!!!!
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
εχω αποστιμα στο δοντι αδερφε αστα να πανε περιμενω τον φαρμακοπειο μου να ανοιξει το μαγζαι σε καμια ωρα κτλ κατα τα αλλα ο τζογος τζογος οι κυπριοι δεν βαζουν γκολ ουτε με αιτηση του νομου 105 πανε τα 2,20 τα ευρωπαικα ευρωπουλα αρε ελλαδα παναιτωλικος αχαστος ασσοςελα ρε αδελφε τι γινεται χαθηκαμε?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
γαμα τα σου εχουν πεσει ολα μαζι το λαπτοπ καηκε πονοδοντος γριπη.μη μασας θα ερθεις καλαμακι τελος του μηνος και θα ισιωσεις.εχω αποστιμα στο δοντι αδερφε αστα να πανε περιμενω τον φαρμακοπειο μου να ανοιξει το μαγζαι σε καμια ωρα κτλ κατα τα αλλα ο τζογος τζογος οι κυπριοι δεν βαζουν γκολ ουτε με αιτηση του νομου 105 πανε τα 2,20 τα ευρωπαικα ευρωπουλα αρε ελλαδα παναιτωλικος αχαστος ασσος
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
Και στα πλέον δυσάρεστα πράγματα, ο υπομονετικός βρίσκει μέσο ν’ ανακουφισθείγαμα τα σου εχουν πεσει ολα μαζι το λαπτοπ καηκε πονοδοντος γριπη.μη μασας θα ερθεις καλαμακι τελος του μηνος και θα ισιωσεις.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
θα παιξουμε καμια εξαδα.Και στα πλέον δυσάρεστα πράγματα, ο υπομονετικός βρίσκει μέσο ν’ ανακουφισθεί
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
σημερα κατι επαιξα τα εβαλα εδω φυσικα θα παιξουμε ναι μωρε Οι ενέργειές μας πρέπει να είναι απόρροια ηρεμίας και όχι ανυπομονησίας :o :oθα παιξουμε καμια εξαδα.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Θα σας πω μια ιστορία που συνέβη στην Γαλλία την περίοδο 2009-2010.....
Δεν θυμάμαι επακριβώς κάποια πράγματα, απλώς ότι κάπου τον Ιανουάριο μετά τις γιορτές με πήρε τηλ. ένας φίλος, πολυταξιδεμένος, μποέμ και τζογαδόρος και μου λέει:
"Γιώργο παίξε Μαρσέιγ για πρωταθλήτρια, ότι έχεις και περίμενε."
Τότε είχα σταματήσει να ασχολούμε με το στοίχημα και μου φάνηκε παράξενο διότι το γνώριζε....
Παρόλλα αυτά μπήκε στον κόπο και με πήρε τηλ....τόση σιγουριά για αυτό που μου έλεγε!!!!
Μπήκα είδα βαθμολογία και βλέπω ότι η Μπορντό είναι Ιαπωνικό τρένο υψηλών ταχυτήτων και 14 ολόκληρους βαθμούς από τον 2ο που ήταν τότε αν θυμάμαι η Λυών....η Μαρσέϊγ 4η πίσω και από Οσέρ!!!!!
Ήθελε αν θυμάμαι 1-2 παιχνίδια να τελειώσει ο 1ος γύρος ή το ανάποδο!!!!
Έπαιξα τότε αλλά όχι όλα μου τα λεφτά, απλώς 1000 ευρά.....για την εποχή λίγα!!!!!
Στο τέλος του πρωταθλήματος η Μπορντό που ήταν ήδη πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2009 και σούπερ φαβορί και την επομένη όπου και πήγαινε τρένο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, βρέθηκε εκτός τελικής τριάδας, κάπου στην μέση αν θυμάμαι, δεν κέρδισε ούτε ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος....μπορεί 1, δεν θυμάμαι!!!
Πρωταθλήτρια και μάλιστα εν μέσω διθυράμβων για την επική ανατροπή?....ΜΑΡΣΕΙΓ!!!!
Κατά τα άλλα η Ρόμα, η Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μ. και τα άλλα παιδιά είναι τρένο....
Τον Φεβρουάριο μάγκες εδώ θα είμαστε και θα λέμε άλλα!!!!!
Δεν θυμάμαι επακριβώς κάποια πράγματα, απλώς ότι κάπου τον Ιανουάριο μετά τις γιορτές με πήρε τηλ. ένας φίλος, πολυταξιδεμένος, μποέμ και τζογαδόρος και μου λέει:
"Γιώργο παίξε Μαρσέιγ για πρωταθλήτρια, ότι έχεις και περίμενε."
Τότε είχα σταματήσει να ασχολούμε με το στοίχημα και μου φάνηκε παράξενο διότι το γνώριζε....
Παρόλλα αυτά μπήκε στον κόπο και με πήρε τηλ....τόση σιγουριά για αυτό που μου έλεγε!!!!
Μπήκα είδα βαθμολογία και βλέπω ότι η Μπορντό είναι Ιαπωνικό τρένο υψηλών ταχυτήτων και 14 ολόκληρους βαθμούς από τον 2ο που ήταν τότε αν θυμάμαι η Λυών....η Μαρσέϊγ 4η πίσω και από Οσέρ!!!!!
Ήθελε αν θυμάμαι 1-2 παιχνίδια να τελειώσει ο 1ος γύρος ή το ανάποδο!!!!
Έπαιξα τότε αλλά όχι όλα μου τα λεφτά, απλώς 1000 ευρά.....για την εποχή λίγα!!!!!
Στο τέλος του πρωταθλήματος η Μπορντό που ήταν ήδη πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2009 και σούπερ φαβορί και την επομένη όπου και πήγαινε τρένο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, βρέθηκε εκτός τελικής τριάδας, κάπου στην μέση αν θυμάμαι, δεν κέρδισε ούτε ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος....μπορεί 1, δεν θυμάμαι!!!
Πρωταθλήτρια και μάλιστα εν μέσω διθυράμβων για την επική ανατροπή?....ΜΑΡΣΕΙΓ!!!!
Κατά τα άλλα η Ρόμα, η Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μ. και τα άλλα παιδιά είναι τρένο....
Τον Φεβρουάριο μάγκες εδώ θα είμαστε και θα λέμε άλλα!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K