Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σας ανοίγει η εικόνα στην bet365 στον αγώνα της Λίμπερετς?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασε γιατι βλεπω παλι κατι ποσοστα και κοντευω να τρελαθω , η Μιλαν θα προλαβει να διορθωσει αυτη την αηδια που παιζει σε 3 μερες ?? Πολυ ψηλα ειναι η Λατζιο και το Χ , και γιατι να μην παιξω απο τωρα το Μιαλν φιορεντινα στον Ασσο που δινει και 2 συντελεστη ... :sunglasses:

Τορινο 2,60  :o :o :o   :cum:  , καλυτερα να κερδισει τωρα γιατι θα φαει ψωλια μετα απο την Ρομα

τι γινεται ρε μαλακα στην Ιταλια ??? εχουν τρελαθει ... με κληρωση θα βγαλουν τα σημεια  :idiot:
σε εβαλα σε μπελαδες δευτεριατικα. :cheesy:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Ρόμα, Γιούβε εγώ δεν θα ακουμπήσω που να με πάρει τηλέφωνο ο ίδιος ο Κόντε και οτο Γαλλάκι το κακομούτσουνο!!!

γιατι ειναι για να ακουμπησεις τις αλλες      .................. :sunglasses:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες. Μετά απο ένα κακό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο, αποφάσισα να παίζω 2-3 καλά στατιστικά μελετημένους αγώνες  που θα αποτελούνται κατά βάση απο under ή οβερ, μιας που η πιθανότητα να το πιάσεις είναι 50% κι όχι 33,33% όπως με το σημείο. Θα ανεβάζω τις προβλέψεις μου και θα μελετώ και τις δικές σας.

Γι απόψε αν και δεν έπαιξα λόγω κλειστών πρακτορείων είχα βρεί:

393 Παναιτωλικός under
394 Eskiemperg ober
407 Pakos fereira under
408 Estudiantes under

me risko.. xetafe-bilbao 2-3 goals

καλή τύχη σε όσους παίξουν :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γιατι ειναι για να ακουμπησεις τις αλλες      .................. :sunglasses:
Με μια πρώτη ματιά και με βάση το κίνητρο, το πρόγραμμα, τους στόχους και το μομέντουμ τότε....
Οι άσσοι της Μίλαν και της Τζένοα είναι δυνατά!!!!!
Η Νάπολι ΔΕΝ χάνει και θα περιμένω το ρεπορτάζ για την Ουντινέζε!!!!
Από εκεί και πέρα το Κάλιαρι-Μπολόνια προσφέρεται για όλα τα άλλα εκτός σημείου...είναι 1Χ2 το ματς!!!!
Γιούβε και Ρόμα με τις αποδόσεις στα διπλά εκεί ψηλά ή τα παίζεις κόντρα ή δεν τα παίζεις!!!!
Φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι η Μίλαν είναι στην μέση, για το δικό μου μυαλό λέει πολλά για το τι θα συμβεί όταν αρχίσει να έχει σερί θετικών αποτελεσμάτων!!!!
Για την Ρόμα τα έχω πει.....όσο ομαδάρα και να φαίνεται, εδώ θα είμαστε στο τέλος να τα διηγιόμαστε και να κλαίμε!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ελα ρε αδελφε τι γινεται χαθηκαμε? :grin:
εχω αποστιμα στο δοντι αδερφε αστα να πανε περιμενω τον φαρμακοπειο μου να ανοιξει το μαγζαι σε καμια ωρα κτλ κατα τα αλλα ο τζογος τζογος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οι κυπριοι δεν βαζουν γκολ ουτε με αιτηση του νομου 105  :grin: :grin: :grin: :grin: πανε τα 2,20 τα ευρωπαικα ευρωπουλα :grin: :grin: :grin: :grin: αρε ελλαδα παναιτωλικος αχαστος ασσος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Δεν χανει η Μαλμε σήμερα ........

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
εχω αποστιμα στο δοντι αδερφε αστα να πανε περιμενω τον φαρμακοπειο μου να ανοιξει το μαγζαι σε καμια ωρα κτλ κατα τα αλλα ο τζογος τζογος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οι κυπριοι δεν βαζουν γκολ ουτε με αιτηση του νομου 105  :grin: :grin: :grin: :grin: πανε τα 2,20 τα ευρωπαικα ευρωπουλα :grin: :grin: :grin: :grin: αρε ελλαδα παναιτωλικος αχαστος ασσος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
γαμα τα σου εχουν πεσει ολα μαζι το λαπτοπ καηκε  πονοδοντος  γριπη.μη μασας θα ερθεις καλαμακι τελος του μηνος και θα ισιωσεις. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
γαμα τα σου εχουν πεσει ολα μαζι το λαπτοπ καηκε  πονοδοντος  γριπη.μη μασας θα ερθεις καλαμακι τελος του μηνος και θα ισιωσεις. :grin:
Και στα πλέον δυσάρεστα πράγματα, ο υπομονετικός βρίσκει μέσο ν’ ανακουφισθεί :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Θα σας πω μια ιστορία που συνέβη στην Γαλλία την περίοδο 2009-2010.....
Δεν θυμάμαι επακριβώς κάποια πράγματα, απλώς ότι κάπου τον Ιανουάριο μετά τις γιορτές με πήρε τηλ. ένας φίλος, πολυταξιδεμένος, μποέμ και τζογαδόρος και μου λέει:
"Γιώργο παίξε Μαρσέιγ για πρωταθλήτρια, ότι έχεις και περίμενε."
Τότε είχα σταματήσει να ασχολούμε με το στοίχημα και μου φάνηκε παράξενο διότι το γνώριζε....
Παρόλλα αυτά μπήκε στον κόπο και με πήρε τηλ....τόση σιγουριά για αυτό που μου έλεγε!!!!
Μπήκα είδα βαθμολογία και βλέπω ότι η Μπορντό είναι Ιαπωνικό τρένο υψηλών ταχυτήτων και 14 ολόκληρους βαθμούς από τον 2ο που ήταν τότε αν θυμάμαι η Λυών....η Μαρσέϊγ 4η πίσω και από Οσέρ!!!!!
Ήθελε αν θυμάμαι 1-2 παιχνίδια να τελειώσει ο 1ος γύρος ή το ανάποδο!!!!
Έπαιξα τότε αλλά όχι όλα μου τα λεφτά, απλώς 1000 ευρά.....για την εποχή λίγα!!!!!
Στο τέλος του πρωταθλήματος η Μπορντό που ήταν ήδη πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2009 και σούπερ φαβορί και την επομένη όπου και πήγαινε τρένο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, βρέθηκε εκτός τελικής τριάδας, κάπου στην μέση αν θυμάμαι, δεν κέρδισε ούτε ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος....μπορεί 1, δεν θυμάμαι!!!
Πρωταθλήτρια και μάλιστα εν μέσω διθυράμβων για την επική ανατροπή?....ΜΑΡΣΕΙΓ!!!!

Κατά τα άλλα η Ρόμα, η Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μ. και τα άλλα παιδιά είναι τρένο....
Τον Φεβρουάριο μάγκες εδώ θα είμαστε και θα λέμε άλλα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom