Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς. :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Τους μεν κενούς ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία (ή) Τα άδεια σακιά, ο αέρας τα φουσκώνει, τους ανόητους όμως ανθρώπους η έπαρση (ή) Ο αέρας φουσκώνει τα πανιά και η ξιπασιά τους ανόητους (ή) Όπως οι χωρίς περιεχόμενο ασκοί φουσκώνουν με τον αέρα, έτσι και οι χωρίς πνευματική υπόσταση άνθρωποι διογκώνονται από την έπαρση, την αλαζονεία και την εσφαλμένη για τον εαυτό τους γνώμη Σωκράτης :)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Δεν χανει η μαλμε σημερα ........

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Είναι εύκολο να στοχάζεσαι, αλλ’ είναι δύσκολο να θυσιάζεσαι :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Σ' αυτόν τον κόσμο υπάρχει μόνο ένα πράγμα μπροστά στο οποίο πρέπει να υποκλινόμαστε, είναι η μεγαλοφυΐα, και ένα πράγμα μπροστά στο οποίο πρέπει να πέφτουμε στα γόνατα, είναι η καλοσύνη :)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
:thumbsup:

το εσμπιεργκ ααρχους ξεκινησε με γκολ νωρις που το χω οβερ.....αν νικησει και ντορντρεχτ την εχω την τριαδα και σημερα

Πρεπει να σκοραρει η Εσμπιεργκ τωρα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
εχω παιξει τοσο δυσκολες ομαδες που δεν θυμαμαι καν τα ονοματα τους για να τις ψαξω να δω ποσο ειναι  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σόρυ γκάιζ για όσους μ' ακολούθησαν

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
olympo 1
estountiates X2
xetafe X
fereira X
brighton 2
novara x2
klermon 1 ή ο-1 goal

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η Λάουτερν μπήκε ζεστά να τοςυ "ιππεύσει" από την αρχή....
Αλλά ρε πούστη μαύρε, πριν σουτάρεις κάνε καλίμπρα στο κουλό σου!!!!!
Από τα 4 μέτρα βγήκε η μπάλα εκτός γηπέδου παλιομαλάκα!!!!!

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
2plo ΛΑΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
Η Λάουτερν μπήκε ζεστά να τοςυ "ιππεύσει" από την αρχή....
Αλλά ρε πούστη μαύρε, πριν σουτάρεις κάνε καλίμπρα στο κουλό σου!!!!!
Από τα 4 μέτρα βγήκε η μπάλα εκτός γηπέδου παλιομαλάκα!!!!!
γκοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ η λαουτεν :cheesy: το ακυρωσε  :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Και τελευταία νέα για το Παναιτωλικός-Καλλονή.....
Απολύθηκε ο γυμναστής και το μισό επιτελείο της Καλλονής....
Ο λόγος?
Ρωτήστε τον Μανούσο, τον σέντερ-φορ....."τι σου έδωσαν παλικάρι μου και πέταγες φωτιές στις πρώτες αγωνιστικές και τώρα σέρνεσαι"?
Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους!!!!
Τώρα τα νέα από Αγρίνιο λένε ότι οι Αγρινιώτες δεν θα κάνουν καμία χάρη....και η πληροφορία έρχεται μέσα από την ομάδα!!!!
Θα το παίξουν στα ίσα, θα φάνε σίδερα και αν η Καλλονή αποδειχτεί καλύτερη, άντε να πάρει την ισοπαλία!!!!
Και επειδή η Καλλονή είναι για τον πούτσο, το διπλό που λέει ο Λιόνταρος θα είναι προϊόν "ομορφιάς", κάτι που το "Αγρίνιο" το αποκλείει, όταν μέσα στο "Ντας-Άντας" του Αγρινίου, αυτά απογορεύονται δια ροπάλου και καμιά φορά και διά αυτιών!!!!!

Ναι, γιατί από την μία εσύ πέφτεις μέσα στα ελληνικά και από την άλλη έχω από Αγρίνιο ίνφο σοβαρή, ότι θα το πολεμήσουν το ματς!!!!!
Και απάντησες πολύ διπλωματικά βρε παιδάκι μου....
Γρίφους λύνουμε εδώ ή παίζουμε τα λεφτά μας?

Σόρυ γκάιζ για όσους μ' ακολούθησαν

Καλησπέρα...Καλησπέρα...Again...
Geopa Φαίνεται Ότι Το Ίνφο Που Είχες Ηταν Απολύτως ΣΩΣΤΟ !
Ο Λιόνταρης Από Την Άλλη Δεν Έγραψε Ποτέ Ότι Έχει Ινφο Ούτε Τώρα Ούτε Την Προηγούμενη Δευτέρα Για Τον Πανιώνιο ! Αν Τον Έχω Ψυχανεμίσει Σωστά & Από Τον Τρόπο Που Έγραψε Για Τον Πανιώνιο Το Πίστευε ΠΟΛΥ (& Μετά Από Ερώτηση Που Του Έκανα) Κατάλαβα Ότι Έπρεπε Να Το Παίξω ! Με Σταμάτησε Το Ότι Είχα Δει Τον Πανιώνιο 3-4 Φορές Φέτος (Ολόκληρα Παιχνίδια Από Tv) & Δεν Τον Θεωρούσα Ικανό Να Φύγει Με Διπλό Από Τα Γιάννινα Παρά Μόνο Με Χ & Αυτό Με Πολύ Τύχη! Φυσικά Διαψεύστηκα & Έτσι Ο Λιοντάρης Αποδείχτηκε Ότι Είχε Δίκιο !
Τώρα Όταν Έγραψε Για Την Καλλονή Από Την Παρασκευή Χωρίς Να Έχω Δει Την Καλλονή Όπως Τον Πανιώνιο Λέω Γιατί Όχι Μπορεί Να Του Κάτσει & Πάλι ! Όμως Επειδή Παρακολουθούσα Τι Θα Γράψει Τις Επόμενες Ημέρες Σε Σύγκριση Με Πανιώνιο (& Χωρίς Να Τον Ρωτήσω Κάτι Αυτή Τη Φορά...Μη Του Ζαλίζω & Τα @@ Συνέχεια) Δεν Τον Είδα Τόσο Ζεστό Όσο Την Προηγούμενη Εβδομάδα ! Οπότε Την Καλλονή Την Έπαιξα Αλλά Φυλάχτηκα Με Την Έννοια Ότι Έχω 2-3 Δελτία Όλα Με Σύστημα 3-4 ! Έχω Πιάσει Τα Φαβορί Σαββατοκύριακου & Τα Έριξα Στην Καλλονή Με Το Σκεπτικό Αν Κερδίσει Να Πάρω Καλό Χρήμα... Αν Δεν Κερδίσει (Όπως & & Έγινε) Να Παίρνω Τα Λεφτά Μου Πίσω Τουλάχιστον !!!
Διευκρίνηση Για Να Μην Παρεξηγηθώ...Τραβάω Οικονομικά Ζόρια Αρκετά Μεγάλα (Όπως Οι Περισσότεροι Τον Τελευταίο Καιρό) Οπότε Δεν Παίζω Μεγάλα Ποσά & Πάντα Στοιχηματικός Βάζω Στόχο Να Παίρνω Τουλάχιστον Τα Euro Που Παίζω Πίσω & Από Εκεί Και Πέρα Αν Έχω & Κέρδος Ότι Καλύτερο !!!

Αυτά Τα Λίγα Ήθελα Να Τα Γράψω Προς Αποφυγήν Παρεξηγήσεων...
& Όπως Λέει Ο Χρηστάρας Ο Τζόγος Θέλει Υπομονή & Να Πιστεύουμε Στον Εαυτό Μας !!
& Υγεία Για Όλους Παιδιά !

Υ.Γ.
  Προς Lion 7
Ο Βασιλιάς Της Ζούγκλας Δεν Ζητάει Ποτέ Συγνώμη !!!  ;)  :grin:
Μεγάλα Παιδιά Είμαστε  :woldman:  Δεν Μας Έβαλες Να Παίξουμε Με Το Ζόρι !!!  :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom