Και τελευταία νέα για το Παναιτωλικός-Καλλονή.....
Απολύθηκε ο γυμναστής και το μισό επιτελείο της Καλλονής....
Ο λόγος?
Ρωτήστε τον Μανούσο, τον σέντερ-φορ....."τι σου έδωσαν παλικάρι μου και πέταγες φωτιές στις πρώτες αγωνιστικές και τώρα σέρνεσαι"?
Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους!!!!
Τώρα τα νέα από Αγρίνιο λένε ότι οι Αγρινιώτες δεν θα κάνουν καμία χάρη....και η πληροφορία έρχεται μέσα από την ομάδα!!!!
Θα το παίξουν στα ίσα, θα φάνε σίδερα και αν η Καλλονή αποδειχτεί καλύτερη, άντε να πάρει την ισοπαλία!!!!
Και επειδή η Καλλονή είναι για τον πούτσο, το διπλό που λέει ο Λιόνταρος θα είναι προϊόν "ομορφιάς", κάτι που το "Αγρίνιο" το αποκλείει, όταν μέσα στο "Ντας-Άντας" του Αγρινίου, αυτά απογορεύονται δια ροπάλου και καμιά φορά και διά αυτιών!!!!!
Ναι, γιατί από την μία εσύ πέφτεις μέσα στα ελληνικά και από την άλλη έχω από Αγρίνιο ίνφο σοβαρή, ότι θα το πολεμήσουν το ματς!!!!!
Και απάντησες πολύ διπλωματικά βρε παιδάκι μου....
Γρίφους λύνουμε εδώ ή παίζουμε τα λεφτά μας?
Σόρυ γκάιζ για όσους μ' ακολούθησαν
Καλησπέρα...Καλησπέρα...Again...
Geopa Φαίνεται Ότι Το Ίνφο Που Είχες Ηταν Απολύτως ΣΩΣΤΟ !
Ο Λιόνταρης Από Την Άλλη Δεν Έγραψε Ποτέ Ότι Έχει Ινφο Ούτε Τώρα Ούτε Την Προηγούμενη Δευτέρα Για Τον Πανιώνιο ! Αν Τον Έχω Ψυχανεμίσει Σωστά & Από Τον Τρόπο Που Έγραψε Για Τον Πανιώνιο Το Πίστευε ΠΟΛΥ (& Μετά Από Ερώτηση Που Του Έκανα) Κατάλαβα Ότι Έπρεπε Να Το Παίξω ! Με Σταμάτησε Το Ότι Είχα Δει Τον Πανιώνιο 3-4 Φορές Φέτος (Ολόκληρα Παιχνίδια Από Tv) & Δεν Τον Θεωρούσα Ικανό Να Φύγει Με Διπλό Από Τα Γιάννινα Παρά Μόνο Με Χ & Αυτό Με Πολύ Τύχη! Φυσικά Διαψεύστηκα & Έτσι Ο Λιοντάρης Αποδείχτηκε Ότι Είχε Δίκιο !
Τώρα Όταν Έγραψε Για Την Καλλονή Από Την Παρασκευή Χωρίς Να Έχω Δει Την Καλλονή Όπως Τον Πανιώνιο Λέω Γιατί Όχι Μπορεί Να Του Κάτσει & Πάλι ! Όμως Επειδή Παρακολουθούσα Τι Θα Γράψει Τις Επόμενες Ημέρες Σε Σύγκριση Με Πανιώνιο (& Χωρίς Να Τον Ρωτήσω Κάτι Αυτή Τη Φορά...Μη Του Ζαλίζω & Τα @@ Συνέχεια) Δεν Τον Είδα Τόσο Ζεστό Όσο Την Προηγούμενη Εβδομάδα ! Οπότε Την Καλλονή Την Έπαιξα Αλλά Φυλάχτηκα Με Την Έννοια Ότι Έχω 2-3 Δελτία Όλα Με Σύστημα 3-4 ! Έχω Πιάσει Τα Φαβορί Σαββατοκύριακου & Τα Έριξα Στην Καλλονή Με Το Σκεπτικό Αν Κερδίσει Να Πάρω Καλό Χρήμα... Αν Δεν Κερδίσει (Όπως & & Έγινε) Να Παίρνω Τα Λεφτά Μου Πίσω Τουλάχιστον !!!
Διευκρίνηση Για Να Μην Παρεξηγηθώ...Τραβάω Οικονομικά Ζόρια Αρκετά Μεγάλα (Όπως Οι Περισσότεροι Τον Τελευταίο Καιρό) Οπότε Δεν Παίζω Μεγάλα Ποσά & Πάντα Στοιχηματικός Βάζω Στόχο Να Παίρνω Τουλάχιστον Τα Euro Που Παίζω Πίσω & Από Εκεί Και Πέρα Αν Έχω & Κέρδος Ότι Καλύτερο !!!
Αυτά Τα Λίγα Ήθελα Να Τα Γράψω Προς Αποφυγήν Παρεξηγήσεων...
& Όπως Λέει Ο Χρηστάρας Ο Τζόγος Θέλει Υπομονή & Να Πιστεύουμε Στον Εαυτό Μας !!
& Υγεία Για Όλους Παιδιά !
Υ.Γ.
Προς Lion 7
Ο Βασιλιάς Της Ζούγκλας Δεν Ζητάει Ποτέ Συγνώμη !!! ;)
Μεγάλα Παιδιά Είμαστε
Δεν Μας Έβαλες Να Παίξουμε Με Το Ζόρι !!!