Αυνάνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Να ΜΗΝ παίξεις Γιούβε ότι και να γίνει!!!!
Θέλεις να βγάλεις τα έξοδά τους για τις καινούργιες εγκαταστάσεις?
Δεν τους βλέπεις ότι από την άρχή της χρονιάς ζούνε "εποχές Μότζι" πάλι?
Δώστα μου εμένα τότε ρε φίλε......για την ιστορία και μόνο!!!!!Δεν προκειται να ξαναβρω ποτε την γιουβε σε τετοιο ποσοστο , οποτε μονο για την ιστορια
To ρεπο μου τελειωσεΛοιπόν αυριο εχει Τσουλου και μαλακιες
Δεν μ εμπνέει κανένα σημειο ουτε στη Βραζιλία οποτε ίσως κανω μια μελέτη στις μικρές Αγγλιες
Το θεμα ειναι ότι εχω παρακολουθήσει μονο τα τηλεοπτικά ματς οποτε δεν ξερω αν προκύψει κατι..
Τα μόνα που με κέντρισαν ειναι τα γκολ που χει φάει ο Αγιαξ στην Ολλανδία (οποτε προσφέρεται το αςςος και οβερ - με τη λογικη του 2-1 πχ) τα γκολ που χει βάλει η Ζενίτ(οποτε γκολ γκολ απόδοση 2.05) , και τα γκολ της Βελεζ (με τη λογικη του "πρωτη στα δυο γκολ")
Πιθανόν να μην παίξω κατι πάντως...
Πήγε πολυ καλα η σημερινή ημέρα με τα δίπλα έτσι κι αλλιώς..
Άλλωστε ο σύμμαχος μας ειναι η αποχή (και τα μόνα)
ολη η ευρωπη θα παιξει ασσο την μπενφικα αυριο
Τώρατο είδα ξανά.....εννοείς μόνη της, να βάλει πάνω από 2 γκολ η Παρί!!!
Σόρρυ....
o ασσος της Μπενφικα απο 1.70 πηγε 1.8 πριν λιγο
ρε μλκα απο τοτε που σε κυνηγαει το σδοε το εχεις ριξει στο στοιχημα καμια καινουργια εταιρια δεν θα ανοιξειςεπαιξα εγω τον γαυρο γι αυτο ;)
Δεν έχεις άδικο σε αυτό αλλά ποτέ ο Ολυμπιακός δεν είχε το ρόστερ που έχει τώρα! Από την άλλη η Μπενφίκα θα παίξει με τρεις απουσίες Φεισα Μάρκοβιτς και Σουλειμάνι ! Ο Καρντόσο αν θα παίξει, θα παίξει με λουμπάγκο !δεύτερο σερί διπλό; το βλεπω δυσκολο,σε 15 χρονια παρουσίας στο τσουλου έχουμε 5 διπλά οπότε...
ωραια προγνωστικα!Για αύριο
Μπενφίκα οσφπ 2-3 γκολ
Αντερλεχτ Παρι οβερ
ρεαλ γιουβε g-g
με 30 παίρνω 130
ρε μλκα απο τοτε που σε κυνηγαει το σδοε το εχεις ριξει στο στοιχημα καμια καινουργια εταιρια δεν θα ανοιξεις
και ειπε να το γλεντησεις
Δεν με κυνηγαει τυπε , εχουμε ανακωχή για λιγο καιρο