rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 2.696
Η ανατροπούλα μου αρέσει rantanplan!
Κι εμένα
Η ανατροπούλα μου αρέσει rantanplan!
η καργιολα ποιος ηταν και εκανε μανουρακαλημερα χωρις λαπτοπ με βλεπω ολη την ημερα διαλογισμο Το εδωσα στον κολλητο σημερα να δουμε τι μπορει να κανει γιατι μπορει με ειπε να θελει φορματ και γιαυτο δεν παιζει κτλ Τον λεω μην γαμιεσε φτιαξτο αλιος θα γινω σαν τον δαλαι λαμα θα παρο ενα σεντονι για πανεφορι σανδαλι χωρις καλτσα (δεν ειμαι γερμανος ) και θα περπαταω με ξυρισμενο κεφαλι στο συνταγμα στην αθηνα να βγαζουν και οι τουριστες καμια φωτο μην παει τζαμπα το ντεκορ Απο το προποτσηδικο δεν ξαναμπενω δεν λεει τελικα και να γραφω εδω γιατι εχθες μαλωσα με εναν εκει μεσα κτλ με ελεγε τι γραφεις κτλ κτλ και ανεβασα 23 πιεση Τεσπα υγεια παιδια πανω απο ολα
Πλακα κάνεις!!!!ο,τι και να πούμε είναι λίγο
Πλακα κάνεις!!!!
εγω χθες επιασα τσελσι, ναπολι, το Χ της στεαουα, και εχασα βλακοδως την αρσεναλ (κατι μ ετρωγε με δαυτην)...
ρε παιδια το ρωτησα και χθες, η betfair παιζει πλεον για live bet??? εσeεις τι χρησιμοποιειτε για live betting
σημερα με ρισκο Χ οσφπ, Χ2 Σοσιεδαδ, και 2 σιτι
Απο τα αυριανα βλεπετε τιποτα να κολησουμε???
bet365 και στοιχιμαν ειναι καλες και με αδεια.η αλλη υφιστατε που λες στην ελλαδα νομιζω οχι.Πλακα κάνεις!!!!
εγω χθες επιασα τσελσι, ναπολι, το Χ της στεαουα, και εχασα βλακοδως την αρσεναλ (κατι μ ετρωγε με δαυτην)...
ρε παιδια το ρωτησα και χθες, η betfair παιζει πλεον για live bet??? εσeεις τι χρησιμοποιειτε για live betting
σημερα με ρισκο Χ οσφπ, Χ2 Σοσιεδαδ, και 2 σιτι
Απο τα αυριανα βλεπετε τιποτα να κολησουμε???
tvra irtha propotsidiko teleyteo minima apo edo ygeiaη καργιολα ποιος ηταν και εκανε μανουρα
Δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις αυτό το δελτίο πάντως στο site του ΟΠΑΠ!!!!Ο επόμενος ξεκωλιάρης της εβδομάδας στα κουπόνια του οπαπ!
Αν είναι δικό σου το δελτίο,συγχαρητήρια για την έμπνευση.Σήμερα είναι του Ιακώβ του αδερφοθέου,ένα κεράκι πρέπει να το ανάψεις.Και τα χρήματα να τα επενδύσεις σωστά,όπως νομίζεις το σωστά,και όχι περιττές σπατάλες.Τέτοια τύχη δεν έρχεται συχνά.Μπορεί να μη σου έρθει ποτέ ξανά.
Γιατί?Τα βάζει κάτι τέτοια...Δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις αυτό το δελτίο πάντως στο site του ΟΠΑΠ!!!!
Μαλακία....έπρεπε να περιμένεις να ποντάρεις σήμερα που ανέβηκε και άλλο!!!!Ο γαυρος πρεπει να χασει
Μαλακία....έπρεπε να περιμένεις να ποντάρεις σήμερα που ανέβηκε και άλλο!!!!
Λουκούμι Χίου έγινε!!!!
ναι βαλε μη χάσεις το κελεπουριΜηπως να ριξω επανω ακομη ενα κατοσταρικο ?
Σιγά να μην έγινε και μαστίχα Σύρου!Μαλακία....έπρεπε να περιμένεις να ποντάρεις σήμερα που ανέβηκε και άλλο!!!!
Λουκούμι Χίου έγινε!!!!