Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα παιρνει παραταση η τριαδα?αμα ειναι να παιξω κομποτη κανενα πεντακοσαρικο :grin:
αν ειναι να παιξεις λεβαδειακο 500 ευρω καλυτερα να τα παιξεις σε πολυ μεγαλο φαβορι με πολυ μικρο πχ οβερ την μπαρτσελονα εχθες με την βαγιαδολιδ να επαιρνες 125 οχι τον λεβαδειακο και ας ερθει 400-0 :grin: :grin: Ποιον λεβαδειακο αντζελο :) Ο λεβαδειακος το ξερει οτι θα τον παιξει καποιος στην γη 500 ευρω :grin: :grin: Με τοσα λεφτα πρεπει να παιζουμε τα αραβικα αλογα οχι τα ελληνικα γαιδουρια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Για νωρις μεσημερι μου εχει σφηνωσει στο μυαλο Ατλετικο - Θελτα γκολ-γκολ στο 2.2
Κοντρα στη λογικη βεβαια.Η θελτα εχει να σκοραρει 3 αγωνιστικες και παιζει στη δυνατη εδρα της Ατλετικο.

Θα στηριξω το ενστικτο μου.
Καλη επιτυχια. :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.023
Πόντοι
5.006
αν ειναι να παιξεις λεβαδειακο 500 ευρω καλυτερα να τα παιξεις σε πολυ μεγαλο φαβορι με πολυ μικρο πχ οβερ την μπαρτσελονα εχθες με την βαγιαδολιδ να επαιρνες 125 οχι τον λεβαδειακο και ας ερθει 400-0 :grin: :grin: Ποιον λεβαδειακο αντζελο :) Ο λεβαδειακος το ξερει οτι θα τον παιξει καποιος στην γη 500 ευρω :grin: :grin: Με τοσα λεφτα πρεπει να παιζουμε τα αραβικα αλογα οχι τα ελληνικα γαιδουρια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ναι ρε συ πλακα κανω ειπαμε ...εξαλλου αυτα τα ποσα παιζονται οταν στα σφυριζουν ατομα που γνωριζουν...και σε πιο καλες εποχες αν παιξουμε πεντακοσια θα κανουμε να βγουμε κανενα εξαμηνο απο το σπιτι... :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Με βάση το γεγονός ότι είναι η τελευταία αγωνιστική πριν τα προκριματικά του παγκοσμίου στην Βραζιλία, θα παίξω με 3 "κολώνες" στο σκεπτικό μου:
1) Τα φαβορί λόγω του γεγονότος ότι έχουν και τους περισσότερους διεθνής και μη γνωρίζοντας σε τι κατάσταση θα γυρίσουν, θα προσπαθήσουν να μην κάνουν γκέλες.
2) Ειδικά τα φαβορί που έκαναν γκέλα την προηγούμενη βδομάδα και έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία, έχουν έξτρα κίνητρο να κερδίσουν πάση θυσία και με βάση το 1ο.
3) Παίζω ομάδες που έχουν φόρμα και έδρα και αντιμετωπίζουν ομάδες αδύναμες εκτός έδρας με αμυντικά κενά.

Με βάση αυτά, θεωρώ ότι όλα μπορούν να συμβούν εκτός από τους αγώνες της Ρεαλ Μ. και της ΜανΓιου...
Η μεν 1η έχει μείνει πίσω ήδη 5 βαθμούς από την Μπάρτσα σε ένα πρωτάθλημα 2 ομάδων.....(2)!!!!!
Η δε 2η έχει μείνει πίσω 8 ολόκληρους πόντους, έχει 2 συνεχόμενες ήττες, έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταίας 20ετίας περίπου και παίζει με την Σάντερλαντ που ήδη κάνει μπουρμπουλήθρες....
Συν το γεγονός ότι υπάρχει μία πρωτοφανής συσπείρωση στις τάξεις των παιχτών και ιδιαίτερα στις παλιές καραβάνες και αυτό λέει πολλά....(2)!!!!
Η Μονακό να κάνει και 4η ισοπαλία σε 9 ματς, 2η συνεχόμενη και μάλιστα εντός έδρας πριν την διακοπή, με ομάδα ελλιπέστατη, αυτό να ζήσω να το δω και τι άλλο στην ζωή μου....θα τα έχω δει ΟΛΑ.....(1)!!!!!
Η Στουντγκάρδη έχει έδρα, ομάδα που σκοράρει κατά ριπάς, δεν έχει απουσίες και αντιμετωπίζει μία ομάδα όπου εκτός έδρας άμα φάει το 1ο γεια σας....νταξ μπορεί να σκοράρει, αλλά ξεκινάει με -2 γκολ σε αυτή την έδρα φέτος......συνεπώς (1)!!!!
Η Ναντ με αιφνιδιάσε την προηγούμενη Κυριακή, πέρασε όπως πέρασε από την Ρεν, αλλά εντός έδρας δεν χάνει έως τώρα.....έχει φόρμα, έχει αυτοπεποίθεση, σκοράρει συνεχώς εντός έδρας και παίζει με την Εβιάν που δέχεται γκολ σε όλα εκτός έδρας παιχνίδια της....άμα βάλει 2 γκολ μέσα στην Ναντ οκ , πάω πάσσο και κουβά....(1)!!!!

Τα βρήκα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις και τα έπαιξα από σήμερα.....
Για την Κυριακή αύριο τα νεώτερα!!!!
Καλές επιτυχίες μάγκες!!!!!
Καλημέρα μάγκες,
Χτες ήταν μια πολύ καλή μερά αφού πέρασαν όλα τα φαβορί, ναι μεν με ιδρώτα και αίμα τα περισσότερα, αλλά πέρασαν...
Είδα τα περισσότερα ματς και η Μονακό, η MU και η Ρεάλ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΝ λέμε....τόσο χάλια!!!!
Και επειδή δεν κέρδισα μόνο εγώ, σήμερα θα παίξω ψύχραιμα χωρίς εντυπωσιασμούς και ενθουσιασμούς!!!!
Και αυτό γιατί περιμένω μια πάρα πολύ δύσκολή μέρα ακόμα και από το μεσημέρι και ο νοών νοείτω :sunglasses:
Θα αποφύγω τα φαβορί εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που υπάρχει το ΠΡΕΠΕΙ και όχι μονο για αγωνιστικούς λόγους!!!!
Αγγλία...
Κάποιο ή κάποια από τα 3 ματς σήμερα θα σπάσει....
Το πιο πιθανό είναι της Άρσεναλ λόγω απουσιών αλλά και το παραφύσιν μεγάλο σερί νικών!!!!
Φοβάμαι και την Τόττεναμ αλλά στις αρχιδάρες μου αφού ο άσσος είναι ΓΤΠ!!!!
Η Τσέλσι όμως ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει για να φτάσει κοντά στην κορυφή και είναι το ίδιο με την MU.....(2)!!!!

Τουρκία....
Στα παπάρια μου ποιοι παίζουν ή δεν παίζουν στην Ακίσασπορ, σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο ή η Γαλατά....
Η Γαλατά ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει αλλιώς bye bye το πρωτάθλημα!!!!
Άλλαξε προπονητή και πρέπει να κερδίσει για να βουλώσει και τα στόματα των οπαδών που ζήτησαν μέχρι και παραίτηση του κροίσου προέδρου!!!!
Και μην έχετε αυταπάτες....αυτό το ΠΡΕΠΕΙ έχει και πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις...η Γαλατά δεν είναι ομάδα, αλλά εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο και δεν είναι καλό για την μετοχή της, άρα και για τους μετόχους της.....(2)!!!!!

Γαλλία...
Χωρίς πολλά πολλά G/G στο Μαρσέϊγ-Παρί και τελειώσαμε για σήμερα!!!!! :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Για τον φίλο ANTZELO....Φαβορί ο Λεβαδειακός, κουρασμένη η Καλλονή, αλλά αναλύουμε σοβαρά παιχνίδι της Σουπέρ-Λίγδας και μάλιστα αγώνα που εμπλέκεται ο Κομπότης?....ή έχεις την πληροφορία ή προχωράς παρακάτω.....

Υ.Γ. Για τον φίλο Χρήστο.....Μετά την νίκη της Ρόμα η Γιούβε ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει...έτσι λένε οι Ιταλοί, αλλά τους κλαψομούνηδες δεν τους παίρνω στα σοβαρά....αν έπαιζα κάτι είναι Χ μέχρι το ημ., μετά κανείς δεν ξέρει!!!!

Καλές μας επιτυχίες!!!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ότι λέμε εδώ μέσα πρέπει και να το παίζουμε εμείς που τα λέμε.....

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - CA9652843320I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  04/10/2013 18:28:40 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μονακό Μονακό v Σεντ Ετιέν
(Τελικό Αποτέλεσμα) 05/10/2013 Κανένα 1.53 Κερδισμένο
2 Ρεάλ Μαδρίτης Λεβάντε v Ρεάλ Μαδρίτης
(Τελικό Αποτέλεσμα) 05/10/2013 Κανένα 1.33 Κερδισμένο
3 Μάντσεστερ Γιουν. Σάντερλαντ v Μάντσεστερ Γιουν.
(Τελικό Αποτέλεσμα) 05/10/2013 Κανένα 1.65 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.023
Πόντοι
5.006
Φιλε Geopa δυστυχως επεσα πανω στη στουτγαρδη που την ειχα και οβερ μαζι με μαιντζ και γκολ γκολ μπαγερ...περα απο τη σαλκε που την ειχα και δυαδα...αλλα ειπαμε υγεια...σημερα αλλη μερα...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Φιλε Geopa δυστυχως επεσα πανω στη στουτγαρδη που την ειχα και οβερ μαζι με μαιντζ και γκολ γκολ μπαγερ...περα απο τη σαλκε που την ειχα και δυαδα...αλλα ειπαμε υγεια...σημερα αλλη μερα...
Ποτέ δεν βάζεις κάποιον αγώνα και στα δύο σου στοιχήματα.....
:( :( :( :(

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για νωρις μεσημερι μου εχει σφηνωσει στο μυαλο Ατλετικο - Θελτα γκολ-γκολ στο 2.2
Κοντρα στη λογικη βεβαια.Η θελτα εχει να σκοραρει 3 αγωνιστικες και παιζει στη δυνατη εδρα της Ατλετικο.

Σκέφτεσαι πονηρά και μ'αρεσεις!!!!
Και αυτό επαγγελματικό χτύπημα φίλε μου....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Eίσαι τεράστιος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Respect!!!!!

Y.G. Και το προηγούμενο ΣΚ μία φορά μίλησες πάλι για όσους θυμούνται..... :sunglasses:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Γνωμη μου, στην τετραδα, βαλε εναν πολλαπλασιαστη ή επι 2 ή επι 3, γιατι αυτη την αποδοση, αν την πιασεις καποτε, θα σου δωσει πολυ περισσοτερα αν αθροισεις ολα τα 30 ή 60 λεπτα που θα δινεις καθε φορα οποτε το δελτιο θα στοιχιζει 3,60 ή 3,90, δεν αξιζει ποτε δηλαδη να χαραμιζεις την αποδοση της τετραδας με πολλαπλασιαστηυ 0,30, δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, αλλα σκεψου το καλυτερα...
Εστω δηλαδη, οτι παιζεις 3,30 καθε φορα που η τετραδα σου δινει αποδοση γυρω στις 6000, οπως περιπου στο δελτιο που επαιξες...
ΑΝ την πιασεις,θα παρεις 6000 Χ 0,30 = 1800 ευρω
Αν βαζεις 60 λεπτα παραπανω στην τετραδα, το δελτιο θα στοιχιζει 3,90 , αλλα σε περιπτωση νικης, θα παρεις στην τετραδα 6000 Χ 0,90 = 5400 ευρω δηλαδη 3600 παραπανω...
Αν υποθεσουμε οτι θα το πιασεις αυτο το δελτιο, μια φορα στις 3000 φορες που το εχεις παιξει, θα εχεις δωσει παραπανω, 0,60 Χ 3000 = 1800 ευρω , δηλαδη τα μισα απο το παραπανω κερδος που θα σου δωσει η τετραδα, τα 3600 δηλαδη, αρα θα εισαι 1800 ευρω επιπλεον...
Εν τω μεταξυ στις 3000 φορες που θα εχεις παιξει, δε θα πιασεις καποιες φορες , δυαδες και τριαδες που ουσιαστικα θα σου εχουν δωσει και το πονταρισμα σου πισω, ισως και καποιο κερδος?Αρα?
ΣΤο λεω γιατι εχω δει τυπους να πιανουν συστηματα 3-4-5 και 4-5-6 και να παιρνουν πολυ λιγοτερα γιατι δεν εβαζαν πολλαπλασιαστη στην 5αδα ή στην 6αδα... :jerking:

Τελικά το έπαιξα χ2 στο σύνολο,και χ2 στις τριάδες,κόστος 9€.Απλώς προσπαθώ να κρατάω χαμηλά την πιθανή ζημία.Και τα 2400€ δεν είναι άσχημα,φυσικά οι 6000+ που δυνητικά μπορώ να κερδίσω είναι καλύτερα,αλλά και τα 9€ ζημία δεν είναι αμελητέα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Παοκ χ ημίχρονο 2 τελικό :sunglasses:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πανθραξ - Οφη  Χ2  ΔΕ            και τελος για σημερα.

Καλη επιτυχια σε οτι επιλεξετε. :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αν και τον μαλακα τον βαζελο οποτε τον παιζω αναποδα ερχεται σημερα θα χαρω να κερδισει

για σκορ  1-2 παοκ

1-1 την μπετις

1-3 την παρι

1-1 ρεαλ β

0-3 τσελσι

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλημέρα κι απο μένα. Τελευαταία έχει πέσει πολύ κουβάς σε μένα προσωπικά με τελευταίο μεγάλο στραπάτσο το προηγούμεο ΣΚ που πιάνω ημίχρονα τελικα χ/χ Ρεμς μονακό και Βάζελο -Αστέρα χ(ημιχρ) 2(τελικο) και χάνω τη μπέτις με βιγιαρελ(το χα παίξει οβερ και ήρθε 1-0). Χαμένο κέρδος 200 ευρά.

για σήμερα έριξα κάτι ψιλά στο χ ημίχρονο, διπλό τελικό της Τσέλσι 4 απόδοση και το χ τελικό της Σαουθάμπτον με τη Σουόνσι 3,30. Ίδωμεν..

καλή επιτυχία σε όλους ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πως να βαλει γκολ ο βαζελος ρε παιδια; αντε να βαλει ενα στην καλυτερη..ασσος ξερος θα ερθει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πως να βαλει γκολ ο βαζελος ρε παιδια; αντε να βαλει ενα στην καλυτερη..ασσος ξερος θα ερθει
μπα που να φας την γλωσσα σου μητσοτακη......πονταρουμε στον διαιτητη να δωσει δυο κοκκινες στα μπαοκια....και κανα πεναλτακι σε σκληρη φαση

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 2.5 @ 3.40
Over 2.5 @ 3.40
Διπλά: 0,5  @ €1 06/10/2013 13:36:25 0,50 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LS5491590420F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  06/10/2013 13:36:25 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Νόργουιτς v Τσέλσι
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 06/10/2013 Κανένα 3.40 Ανοικτό
2 Over 2.5 Τσέμνιτσερ v SC Πρέουσεν Μούνστερ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 06/10/2013 Κανένα 3.40 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 0,50 0,50 5,78 μολις πρεπει να εβαλε γκολ η γερμανικια ενω το ποστερνα οποτε αλλα 2 γκολ για το 1 ημιχρονο στον αγωνα τις τσελσις αντε ρε μουρινιο γηνε μια φορα λιγο εξω καρδια γαμω το κερατο μου μεσα με εσας τους πορτογαλους χαρειτε ρε λιγο το παιχνιδι ανοιχτητε φατε βαλτε πιειτε λιγι ρετσινα με κοκα κολα γαμω την πουτανα μου μεσα βγαλτε ενα οβερ απο το 1 ημιχρονο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom