You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ολη η ομαδα του μπαοκ εχει παιξει στην βαζελα παντως σαλπιγγιδης,κατσουρανης,τζιολης,νινης,σπυρόπουλοςμπα που να φας την γλωσσα σου μητσοτακη......πονταρουμε στον διαιτητη να δωσει δυο κοκκινες στα μπαοκια....και κανα πεναλτακι σε σκληρη φαση
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
δηλαδη αν βγει η τσελσι 2πλο βγει ο ΠΑΟΚ ασσος βγει η φενερμπαχτσε ασσος η αρσεναλ 2πλο η παρισεν ζερ μεν 2πλο η γιουβεντους 1σσος θα παμε ταμειο ολη η γη μαζι
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θα ερθει..η σουόνσι πιεζει παντως..η αντερλεχτ παλι χανειΗ παρί δε θα 'ρθει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
μπονι και μιτσου τα κανονια τυπε
και θα παει για διπλο ή για χ ?
καλησπερα ακομη μια φορα Με το που βαζει ο γαυρος το 1 γκολ κατευθειαν βαζω βετ365 να παιξω 5000 ευρω 1,5 γκολ οβερ για το 1 ημιχρονο Αλλα η βετ365γρ το ειχε 2,5 και οχι 1,5 σκεφτομαι αρα υπαρχω Λεω αυτοι μαλακες δεν ειναι αλλα και εγω γιατι να γηνω Αφου αλλο το οβερ 1,5 αλλο το 2,5 δεν ειναι μπαρτσελονα ο γαυρος οχι οτι δεν μπορει να βγει μπορει αλλα δεν ειναι μπαρτσα η ρεαλ που αυτες οι ομαδες αν δεν κερδισουν με 4-5 γκολ διαφορα τους βριζει ο κοσμος Λοιπον η καλη μας βετ365γρ με το που βαζει το 2 γκολ ο γαυρος ανοιγει το παιχνιδι στο οβερ 2,5 και οχι στο οβερ 3,5 και εκει δηλαδη δεν με αφησαν να παιξω το οβερ 1,5 στο 2-0 μου το δινουν σαν οβερ 2,5 δηλαδη αν ημουν παρορμυτικος(ειμαι απλα στην συγκεκριμενη φαση σκεφτηκα και δεν εγινα )θα ειχα χασει και στο οβερ 2,5 που ειχε κλειστο το οβερ 1,5 η βετ365γρ αλλα θα ξαναποντερνα στο 2-0 για οβερ 2,5 και θα ειχα χασει 10000 ευρω ενω την ναπολι την εδωσε για οβερ 1,5 ααα θα σε μαλωσω βετ365 εισαι κακο παιδακι θες να μας παρεις τα λεφτα θα σε κανω ντα
kalhspera gia akomh mia fora.ενας δυνατος παιχτης του στοιχηματος δεν εχω αναφερει ποτε εδω γιαυτον.. με ειπε να παιξω οτι αποδωση εχει ο οπαπ στο 2,10 και στο 1,55 για σημερα Αλλα τον εγραψα στα @@ μου Αλλα λεω ας στο πω εδω μπορει καποιος φιλος να μην τον γραψει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
1-1 η τσελσι
1-3
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πες στο φιλαράκι σου ότι ψιλομαλακίζεται....kalhspera gia akomh mia fora.ενας δυνατος παιχτης του στοιχηματος δεν εχω αναφερει ποτε εδω γιαυτον.. με ειπε να παιξω οτι αποδωση εχει ο οπαπ στο 2,10 και στο 1,55 για σημερα Αλλα τον εγραψα στα @@ μου Αλλα λεω ας στο πω εδω μπορει καποιος φιλος να μην τον γραψει
Μόνο ένα 1,55 της Ραπίντ υπάρχει σήμερα!!!!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
την γλυτωσε ο μουρινιο
εχει και τον ασσο τις πορτουγκεσα αλλα αυτο μου το ειπε το πρωι πριν αρχισουν οι αγωνες Γεοπα δεν ειναι φιλαρακι απλα παιζει πολλα λεφτα και σας ειπα τον εγραψα στα @@ μουΠες στο φιλαράκι σου ότι ψιλομαλακίζεται....
Μόνο ένα 1,55 της Ραπίντ υπάρχει σήμερα!!!!
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - XS4265266520I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 06/10/2013 15:47:30 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Άρσεναλ Γουέστ Μπρομ v Άρσεναλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/10/2013 Κανένα 1.70 Ανοικτό
2 Σεβίλλη Σεβίλλη v Αλμερία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/10/2013 Κανένα 1.44 Ανοικτό
3 Φενέρμπαχτσε Φενέρμπαχτσε v Τραμπζονσπόρ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/10/2013 Κανένα 1.61 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 2,10 2,10 8,33
Συνολικό στοίχημα: 2,10 τα πιστευω και τα 3 ειναι και οι 3 ομαδαρες η σεββιλη ειναι η ομαδα μου στην ισπανια πιστευω με τις ανακαταταξεις στους παικτες παρε δωσε βαλε μπολιασε την ενδεκαδα δεν εχει βρει ακομα την χημεια τις αλλα πιστευω σιγα σιγα να την βρισκει η αρσεναλ ειναι τσιτα κοντρα φορμα προιστορια με την γουστ μπρομ την εχει παρει τα ακροφυσια την φενερμπαχτσε την ειδα στην ορεστιαδα μια εβδομαδα πολους αγωνες τις παιζει πολυ δυνατο και ουσιαστικο ποδοσφαιρο ειναι η μονη τουρκικια ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο τα πιστευω βαζω παπα αλλα 2 ευρω πονταρισμα μην παρασυρθει καποιος αλλα το πονταρισμα μπορει να μην εχει και καμια σχεση.. Απλα παιζω live και το να παιξω με μαθηματικα 1 στις 27 να πιασω μια 3αδα προτιμω να βαλω παραπανω λεφτα σε 1 γκολ πχ για το 1 ημιχρονο που να ειναι εκει 1 γκολ και οχι 3 ομαδες στο τελικο αποτελεσμα τους λιγο παπας αν και η σεββιλη ειναι ντερμπι τις ανδαλουσιας αλλα ρε αλμερια κατσε κατω απο την μπαρα
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Άρσεναλ Γουέστ Μπρομ v Άρσεναλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/10/2013 Κανένα 1.70 Ανοικτό
2 Σεβίλλη Σεβίλλη v Αλμερία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/10/2013 Κανένα 1.44 Ανοικτό
3 Φενέρμπαχτσε Φενέρμπαχτσε v Τραμπζονσπόρ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/10/2013 Κανένα 1.61 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 2,10 2,10 8,33
Συνολικό στοίχημα: 2,10 τα πιστευω και τα 3 ειναι και οι 3 ομαδαρες η σεββιλη ειναι η ομαδα μου στην ισπανια πιστευω με τις ανακαταταξεις στους παικτες παρε δωσε βαλε μπολιασε την ενδεκαδα δεν εχει βρει ακομα την χημεια τις αλλα πιστευω σιγα σιγα να την βρισκει η αρσεναλ ειναι τσιτα κοντρα φορμα προιστορια με την γουστ μπρομ την εχει παρει τα ακροφυσια την φενερμπαχτσε την ειδα στην ορεστιαδα μια εβδομαδα πολους αγωνες τις παιζει πολυ δυνατο και ουσιαστικο ποδοσφαιρο ειναι η μονη τουρκικια ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο τα πιστευω βαζω παπα αλλα 2 ευρω πονταρισμα μην παρασυρθει καποιος αλλα το πονταρισμα μπορει να μην εχει και καμια σχεση.. Απλα παιζω live και το να παιξω με μαθηματικα 1 στις 27 να πιασω μια 3αδα προτιμω να βαλω παραπανω λεφτα σε 1 γκολ πχ για το 1 ημιχρονο που να ειναι εκει 1 γκολ και οχι 3 ομαδες στο τελικο αποτελεσμα τους λιγο παπας αν και η σεββιλη ειναι ντερμπι τις ανδαλουσιας αλλα ρε αλμερια κατσε κατω απο την μπαρα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.526
- Πόντοι
- 5.006
ου ου ου... ξεχασες και το κομποτη........δηλαδη αν βγει η τσελσι 2πλο βγει ο ΠΑΟΚ ασσος βγει η φενερμπαχτσε ασσος η αρσεναλ 2πλο η παρισεν ζερ μεν 2πλο η γιουβεντους 1σσος θα παμε ταμειο ολη η γη μαζι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K