Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μηπως ξερεις και για να κανεις  αναληψη πρωτη φορα, ποσο χρονο κανουν για την ταυτοποιηση που σου ζηταν (αρχειο Α.Τ) ωστε να τους στειλεις λογαριαμο στη συνεχεια?

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
πολυ φωντα διαβαζεις μαν  :birdman:

εδώ κάνεις λάθος... Επειδή διαβάζω Φόντα, από αυτά σήμερα έδωσε μόνο Νόρτζελαντ... Τη Νιουκάστλ δεν έχει δώσει καθόλου... και την Οσασούνα την είπε την ημέρα που είχε europa league... μαζί με κάτι άλλα... σήμερα που διάβασα, αναθεώρησε... δεν την ανέφερε καθόλου...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
εδώ κάνεις λάθος... Επειδή διαβάζω Φόντα, από αυτά σήμερα έδωσε μόνο Νόρτζελαντ... Τη Νιουκάστλ δεν έχει δώσει καθόλου... και την Οσασούνα την είπε την ημέρα που είχε europa league... μαζί με κάτι άλλα... σήμερα που διάβασα, αναθεώρησε... δεν την ανέφερε καθόλου...
βασικα πλακα του κανω  :grin:
αν και τη νορτζελαντ την αναφερει ο μπουκονε οπως και την οσασουνα
τωρα για τη νιουκαστλ ειναι αλλο θεμα εγω παντως την κοντραρα μιας και δε μου φαινεται τοσο δυνατη για 1,9  ;)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
βασικα πλακα του κανω  :grin:
τωρα για τη νιουκαστλ ειναι αλλο θεμα εγω παντως την κοντραρα μιας και δε μου φαινεται τοσο δυνατη για 1,9  ;)

για τη Νιουκάστλ συμφωνούμε... εγώ βασικά δεν θα την έπαιζα ούτε σε μεγαλύτερη απόδοση... Για την Νόρτζελαντ ξέρω από τις βαθμολογίες ότι καίγεται...άλλα με Δανία ούτε έχω ασχοληθεί ούτε θα ασχοληθώ... Τέλος για Οσασούνα αν δούμε καλά την βαθμολογία και τους επόμενους αντιπάλους ... το Χ δεν θα είναι καθόλου άσχημο για κανέναν... 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
βασικα πλακα του κανω  :grin:
τωρα για τη νιουκαστλ ειναι αλλο θεμα εγω παντως την κοντραρα μιας και δε μου φαινεται τοσο δυνατη για 1,9  ;)

Θέλει βαθμούς η Νιουκαστλ κι η φούλαμ είναι αδιάφορη  :birdman:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παλι κουβα πηγε ο λαγονισιαν....και του ειπα under την θελτα...αυτος ελεγε ασσο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παλι κουβα πηγε ο λαγονισιαν....και του ειπα under την θελτα...αυτος ελεγε ασσο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Βούλωσε το ρε σκούμπι ντου επιτέλους και σταμάτα να κριτικάρεις τις επιλογές των άλλων όταν χάνουν, με τα λεφτά των άλλων δεν κάνουμε πλάκα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Βούλωσε το ρε σκούμπι ντου επιτέλους και σταμάτα να κριτικάρεις τις επιλογές των άλλων όταν χάνουν, με τα λεφτά των άλλων δεν κάνουμε πλάκα
me τ δικα σου κανουμε?  :birdman:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ρε πήγες κανένας ταμείο σήμερα?? συνεννοημένες είναι όλες οι ομάδες να μην περάσει τπτ?? μίλαν, σαμπντόρια, κπρ, τότεναμ,κατάνια....μιλάμε για πανωλεθρία.... :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε πήγες κανένας ταμείο σήμερα?? συνεννοημένες είναι όλες οι ομάδες να μην περάσει τπτ?? μίλαν, σαμπντόρια, κπρ, τότεναμ,κατάνια....μιλάμε για πανωλεθρία.... :headbang: :headbang:
κακη μερα..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξεχασες τον αχαστο ασσο της θελτα,ευτυχως που ειπα να το παιξει under ο κοσμακης

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πήγα κουβά όπως πάντα!Έχασα το over του ΠΑΟΚ και το over ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΤΟΡΚΙ. Έπιασα το διπλό της Bayern της ομάδας μου, το διπλό του Λεβαδιακού και διπλό της Σάλκε... Κολοφεράτζα μας πάει!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελεγε οτι ειναι αχαστο,τεσπα οποιος με ακουσε πληρωθηκε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ότι βγάλαμε χτες μας τα πήραν πίσω τα μουνιά.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

κρατα τα λεφτα για αυριο για οβερ της μαντσεστερ και ασσακι την πορτο.. με λιγο ρισκο λογο μικρης αποδοσης..

αλλα το οβερ των μανστεστερ δεν θα σπασει πιστευω..

ειναι και στο 1.75

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom