baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
πολυ φωντα διαβαζεις μαν1 Οσασούνα, 2 Νόρτζελαντ, 1 Νιουκαστλ.
πολυ φωντα διαβαζεις μαν1 Οσασούνα, 2 Νόρτζελαντ, 1 Νιουκαστλ.
Μηπως ξερεις και για να κανεις αναληψη πρωτη φορα, ποσο χρονο κανουν για την ταυτοποιηση που σου ζηταν (αρχειο Α.Τ) ωστε να τους στειλεις λογαριαμο στη συνεχεια?Ναι κανονικα
πολυ φωντα διαβαζεις μαν
βασικα πλακα του κανωεδώ κάνεις λάθος... Επειδή διαβάζω Φόντα, από αυτά σήμερα έδωσε μόνο Νόρτζελαντ... Τη Νιουκάστλ δεν έχει δώσει καθόλου... και την Οσασούνα την είπε την ημέρα που είχε europa league... μαζί με κάτι άλλα... σήμερα που διάβασα, αναθεώρησε... δεν την ανέφερε καθόλου...
βασικα πλακα του κανω
αν και τη νορτζελαντ την αναφερει ο μπουκονε οπως και την οσασουνα
τωρα για τη νιουκαστλ ειναι αλλο θεμα εγω παντως την κοντραρα μιας και δε μου φαινεται τοσο δυνατη για 1,9 ;)
βασικα πλακα του κανω
αν και τη νορτζελαντ την αναφερει ο μπουκονε οπως και την οσασουνα
τωρα για τη νιουκαστλ ειναι αλλο θεμα εγω παντως την κοντραρα μιας και δε μου φαινεται τοσο δυνατη για 1,9 ;)
η καραγκουνα θα το βαλει και θα πας κουβαΘέλει βαθμούς η Νιουκαστλ κι η φούλαμ είναι αδιάφορη
Παλι κουβα πηγε ο λαγονισιαν....και του ειπα under την θελτα...αυτος ελεγε ασσο...
me τ δικα σου κανουμε?Βούλωσε το ρε σκούμπι ντου επιτέλους και σταμάτα να κριτικάρεις τις επιλογές των άλλων όταν χάνουν, με τα λεφτά των άλλων δεν κάνουμε πλάκα
κακη μερα..ρε πήγες κανένας ταμείο σήμερα?? συνεννοημένες είναι όλες οι ομάδες να μην περάσει τπτ?? μίλαν, σαμπντόρια, κπρ, τότεναμ,κατάνια....μιλάμε για πανωλεθρία....
ότι βγάλαμε χτες μας τα πήραν πίσω τα μουνιά....κακη μερα..
ξεχασες τον αχαστο ασσο της θελτα,ευτυχως που ειπα να το παιξει under ο κοσμακηςρε πήγες κανένας ταμείο σήμερα?? συνεννοημένες είναι όλες οι ομάδες να μην περάσει τπτ?? μίλαν, σαμπντόρια, κπρ, τότεναμ,κατάνια....μιλάμε για πανωλεθρία....
Πήγα κουβά όπως πάντα!Έχασα το over του ΠΑΟΚ και το over ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΤΟΡΚΙ. Έπιασα το διπλό της Bayern της ομάδας μου, το διπλό του Λεβαδιακού και διπλό της Σάλκε... Κολοφεράτζα μας πάει!ρε πήγες κανένας ταμείο σήμερα?? συνεννοημένες είναι όλες οι ομάδες να μην περάσει τπτ?? μίλαν, σαμπντόρια, κπρ, τότεναμ,κατάνια....μιλάμε για πανωλεθρία....
ελεγε οτι ειναι αχαστο,τεσπα οποιος με ακουσε πληρωθηκεΒούλωσε το ρε σκούμπι ντου επιτέλους και σταμάτα να κριτικάρεις τις επιλογές των άλλων όταν χάνουν, με τα λεφτά των άλλων δεν κάνουμε πλάκα
ότι βγάλαμε χτες μας τα πήραν πίσω τα μουνιά....
άστα χέστα....τελικά τίποτα δεν είναι άχαστο....ξεχασες τον αχαστο ασσο της θελτα,ευτυχως που ειπα να το παιξει under ο κοσμακης
άστα χέστα....τελικά τίποτα δεν είναι άχαστο....