asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μπραβο..γεια σου μωρη Βαλενθιαρα
απο 3-1 3-4 η ιντερμπραβο..
παλι καλα απο το ιταλικο δεν επελγες ιντερ και εβαλες ναπολι![]()
αναμεσα σε ιντερ και ναπολι ημουν αλλα ειναι γνωστο πως η ιντερ γαμιεται ασυστολα και πατοκορφαμπραβο..
παλι καλα απο το ιταλικο δεν επελγες ιντερ και εβαλες ναπολι![]()
εγω θα τιμησω τα γκολ η κανα χαντικαπ στο αγγλικο ντερμπυ βαθμολογικα αδιαφορο..αναμεσα σε ιντερ και ναπολι ημουν αλλα ειναι γνωστο πως η ιντερ γαμιεται ασυστολα και πατοκορφα
σημερα 3-4-5 να περασει η ωρα
χημ 1 τελ γιαννενα
χ σεβιλλη
χ μπεσικτας
1 αρσεναλ σαραντι
2 βαρεζε
ολυμπιακος-παναθηναικος πιστευω ειναι πιο αχαστοαχαστο ειναι μονο ασσος της μπαρτσελονα με την παρι..
εαν δεν ερθει.. παραταω το στοιχημα για φετος..
καλοφαγωταΑρειαναραααααααααααααα
δεν παιζουν βινταλ και λιχσταινερ..Χρησταρα θα περασει η Γιουβε ρε φιλε; λεω να ριξω κατι ...κερματα
και το πιστευω παντως![]()
![]()
![]()
εγω νομιζεις ειπα στην ιωαννα για σενα?δεν παιζουν βινταλ και λιχσταινερ..
εσυ δεν εισαι ποδολαγνοςεγω νομιζεις ειπα στην ιωαννα για σενα?![]()
δεν παιζουν βινταλ και λιχσταινερ..
οποτε 2 ισπανικες και 2 γερμανικες; η λετε να σπασει κανενα αλλο;
7,5 ποντουσΔιπλο αυριο το μπασκετακι στο ΒΑΖΕΛΟ. Οσο πλεονεκτημα και αν εχει η Μπαρτσα
με εστειλαν κουβα οι τουρκοιμακρια απο ρομα - λατσιο....απροβλεπτο παιχνιδι...σεβιλλη-μπιλμπαο 2-3 goal,μπουρσασπορ-μπεσικτας under,πας γιαννενα-αεκ under
απο της 2 γερμανικες εγω φοβαμαι ντορτμουντΤου πούστη, κάποιο θα σπάσει. Μόνο της ρεάλ είναι σίγουρο.
Είδα ότι δεν παίζει ο Μασεράνο στο μπάρτσα παρί, τραυματίας κι ο Πουγιόλ καιρό τώρα, ήταν που ήταν σκατά η άμυνα της μπάρτσα, δεν παίζει κι ο μέσι μάλλον, δεν αποκλείεται να γίνει η ζημιά εδώ