asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μπραβο..γεια σου μωρη Βαλενθιαρα
απο 3-1 3-4 η ιντερμπραβο..
παλι καλα απο το ιταλικο δεν επελγες ιντερ και εβαλες ναπολι
αναμεσα σε ιντερ και ναπολι ημουν αλλα ειναι γνωστο πως η ιντερ γαμιεται ασυστολα και πατοκορφαμπραβο..
παλι καλα απο το ιταλικο δεν επελγες ιντερ και εβαλες ναπολι
εγω θα τιμησω τα γκολ η κανα χαντικαπ στο αγγλικο ντερμπυ βαθμολογικα αδιαφορο..αναμεσα σε ιντερ και ναπολι ημουν αλλα ειναι γνωστο πως η ιντερ γαμιεται ασυστολα και πατοκορφα
σημερα 3-4-5 να περασει η ωρα
χημ 1 τελ γιαννενα
χ σεβιλλη
χ μπεσικτας
1 αρσεναλ σαραντι
2 βαρεζε
ολυμπιακος-παναθηναικος πιστευω ειναι πιο αχαστοαχαστο ειναι μονο ασσος της μπαρτσελονα με την παρι..
εαν δεν ερθει.. παραταω το στοιχημα για φετος..
καλοφαγωταΑρειαναραααααααααααααα
δεν παιζουν βινταλ και λιχσταινερ..Χρησταρα θα περασει η Γιουβε ρε φιλε; λεω να ριξω κατι ...κερματα
και το πιστευω παντως
εγω νομιζεις ειπα στην ιωαννα για σενα?δεν παιζουν βινταλ και λιχσταινερ..
εσυ δεν εισαι ποδολαγνοςεγω νομιζεις ειπα στην ιωαννα για σενα?
δεν παιζουν βινταλ και λιχσταινερ..
οποτε 2 ισπανικες και 2 γερμανικες; η λετε να σπασει κανενα αλλο;
7,5 ποντουσΔιπλο αυριο το μπασκετακι στο ΒΑΖΕΛΟ. Οσο πλεονεκτημα και αν εχει η Μπαρτσα
με εστειλαν κουβα οι τουρκοιμακρια απο ρομα - λατσιο....απροβλεπτο παιχνιδι...σεβιλλη-μπιλμπαο 2-3 goal,μπουρσασπορ-μπεσικτας under,πας γιαννενα-αεκ under
απο της 2 γερμανικες εγω φοβαμαι ντορτμουντΤου πούστη, κάποιο θα σπάσει. Μόνο της ρεάλ είναι σίγουρο.
Είδα ότι δεν παίζει ο Μασεράνο στο μπάρτσα παρί, τραυματίας κι ο Πουγιόλ καιρό τώρα, ήταν που ήταν σκατά η άμυνα της μπάρτσα, δεν παίζει κι ο μέσι μάλλον, δεν αποκλείεται να γίνει η ζημιά εδώ