ψηνομαι να ριξω και το διπλο στην λιβερπουλ....γνωμες;
Φίλε μου θεωρώ ότι καλή επιλογή είναι και το G/G,αλλά δεν κοίταξα αν πληρώνει καλά
ψηνομαι να ριξω και το διπλο στην λιβερπουλ....γνωμες;
Φίλε μου συμφωνώ με τα 2,φοβάμαι απλά τη Μίλαν.Αδιάφορη μεν η Κιέβο αλλά έχει κάνει αρκετές κηδείες και φοβάμαι και το κωλοστημένο ιταλικό πρωτάθλημα.Οι άνθρωποι έχουν αναγάγει το στήσιμο σε άλλο επίπεδο.Μακάρι να επιβεβαιωθούν όλα
αμα δεν το παρει η μιλαν χανει την κουπα.οκ εγω θα χασω ενα χ ποσο και αυτη το πρωτάθλημα
η νικη ειναι μονοδρομος και με οτο στον παγκο δε μασαωαντε να δουμε θα τον κανει τον 1 η αναπηρη η χερτα;
η γνωμη κολλαει με το ποσο της καταθεσης αδερφε...ψηνομαι να ριξω και το διπλο στην λιβερπουλ....γνωμες;
Παιδιά εγώ την πουτ..να τη Μίλαν τη φοβάμαι διότι την παίζει σήμερα όλη η Ευρώπη και φοβάμαι πως οι μπουκ θα κάνουν πάρτυ με τα λεφτά μας.Μπορεί να βγει και 0-5 και μακάρι για όσους την επίλέξουν.Προσωπικά θα επιλέξω Λυών διότι παίζει σε ουδέτερο γήπεδο και το ματς είναι νοκ άουτ και τέλος διότι μέσω του κυπέλλου μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη μιας και το πρωτάθλημα πέταξε
κανα τριανταριη γνωμη κολλαει με το ποσο της καταθεσης αδερφε...
αερα ρεκανα τριανταρι
το αρπαξε η αναπηρη στο 8.παμε γερα τωρα το καρφωσε και η βερντερη νικη ειναι μονοδρομος και με οτο στον παγκο δε μασαω