Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
4 γκολ εριξε η λατσιο την ναπολι οποτε τι να σου πω....
εγω λεω ναπολι, λεβερκουζεν, βαλενθια , ρεαλ σε διαδες

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
γαμω τη χερτα μου γαμω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μολις λιβερ 2-2...δε παλευεται αυτη η ομαδα...

για αυριο η τριαδα σιτυ-ιντερ-ρεαλ εινα για πολυ φωρτομα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ενα μουλοχτο
κπρ-μπιλμπαο-ρομαΧ
και....μαρσειγ..... καποτε πρεπει να κερδισει

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μιας και οι τζογαδοραφατσες του σαιτ ειναι εδω.

εχω μια απορια - διαφωνια.

το τζοκερ - λοττο πιστευετε ειναι στημενα?

στηνονται καποιες?λιγες?μερικες? κληρωσεις

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ενα μουλοχτο
κπρ-μπιλμπαο-ρομαΧ
και....μαρσειγ..... καποτε πρεπει να κερδισει
φιλε εχθες οι οπαδοι της μαρσειγ πηγαν και ειπαν στους παιχτες να χασουν για να μη το παρει η μισητη παρι.

σαν πληροφορια στο λεω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ρωτησα εναν προποτζη στην περιοχη μου οτι σε καθε κληρωση του κινο το 65 της εκατο το μαζευει ο οπαπ στην τσεπη του και το υπολοιπο 35 το μοιραζει...

τωρα για τα λοτο και τζοκερ ιδεα δεν εχω...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

ελεγχονται! οποτε θελουν τα στηνουν πιθανον στις γιορτες, φιλος τεχνικος στον οπαπ μου ειπε δεν εχουν λογο
να τα στηνουν συνεχεια αφου περιπου τα κερδη που δινουν ειναι το 20% περιπου του τζιρου
οσο για την μαρσειγ σωστη η παρατηρηση αλλα οι μπουκ τι γνωμη εχουν;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
 ρωτησα εναν προποτζη στην περιοχη μου οτι σε καθε κληρωση του κινο το 65 της εκατο το μαζευει ο οπαπ στην τσεπη του και το υπολοιπο 35 το μοιραζει...

τωρα για τα λοτο και τζοκερ ιδεα δεν εχω...
σταμ για το κινο εχω και εγω μια εικονα για το κερδος....

για τα αλλα 2 περισσοτερο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φιλε εχθες οι οπαδοι της μαρσειγ πηγαν και ειπαν στους παιχτες να χασουν για να μη το παρει η μισητη παρι.

σαν πληροφορια στο λεω.
το διαβασα και εγω αυτο.. παραλογο μου φενεται..αλλα μας γαμαει εμας που το εχουμε παιξει μακροχρονια να το παρει η παρι.. θα κατσει ομως να χασει? εχει τοσες αγωνιστικες χωρις νικη...  

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το διαβασα και εγω αυτο.. παραλογο μου φενεται..αλλα μας γαμαει εμας που το εχουμε παιξει μακροχρονια να το παρει η παρι.. θα κατσει ομως να χασει? εχει τοσες αγωνιστικες χωρις νικη... 
πιστευω πως δε θα κατσει να χασει....

αν γινει αυτο για αγωνιστικους λογους θα γινει.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αφου εβαλε γκολ και ο καρολ......

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
κερδισε η κουλη η λιβερπουλ  :2funny: :2funny:
αυτο  δν εχει ξαναγινει  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βλεπω να σπαει η γιουναιτεντ αυριο...

δεν γινεται να πηγαινει τραινο..

σιγα την ομαδα που ειναι φετος

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα.Πολύ καλό ταμείο εχθές.Βγήκε η Σαν Πάουλι εστω και στο 92,άνετα η Λυών και G/G η Λίβερπουλ.Χαίρομαι και για όσους έπαιξαν Μίλαν αν κι εγώ την φοβόμουν.Μελέτη για σήμερα λοιπόν...

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
1
Inter 1, Valencia 1, QPR X, Levante X, Bayern 2, για τρελό ταμείο. :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  129=Αουε-Παντερμπον=1,  141=Χοφενχαιμ-Αμβουργο=γκολ-γκολ,  153=Γιουβεντους-Λατσιο=2-1 σκορ αποδ.7,50,  143=Γραναδα-Αθλετικ Μπιλμπαο=γκολ-γκολ,  144=Σπορτινγκ Χιχον-Λεβαντε=1,  145=Βαλβαικ-Αιντχοφεν=γκολ-γκολ,  147=Ροντα-Φεγενορντ=2,  149=Γκενκ-Κορτραικ=1,  150=Γουιγκαν-Μαντσεστερ Γ 1-2 σκορ αποδ.7,50,  154=Ιντερ-Σιενα=1,  155=Κατανια-Λετσε=γκολ-γκολ,  158=Ρομα-Ουντινεζε=οβερ,  165=Ατλετικο Μαδριτης-Ρεαλ Μαδριτης=2 Πονταρισμα στον οπαπ 3 ευρω νικη 53647 ευρω..Μπας και βγαλουμε χαρουμενα χριστουγεννα για του χρονου :grin:ΥΓ Καρφωτα φυσικα :2funny:  :)..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κερδισε η κουλη η λιβερπουλ  :2funny: :2funny:
αυτο  δν εχει ξαναγινει  :grin:
αν και σταματησα να παιζω αγγλια αδερφε επειδη διαβαζω τα νεα τις λιβερπουλ(ειμαι λιβερπουλ) δεν πηγαινε αλλη γκελα..Πιο πολυ για θεμα ψυχολογιας.. κτλ.. γιατι εχει και το σαββατο τον ημιτελικο με την εβερτον για το κυπελλο αγγλιας στο γουεμπλει οποτε θα πηγαινε με ηττα με τοση μανουρα και γκρινια απο πριν για τα αποτελεσματα βαση του μπατζετ και τις φανελας της... Οποτε εχθες αν εχανε θα ηταν καταδικαστικο για την ψιχολογια της..Οχι οτι το επαιξα το 2πλο απλα απο αυτα που διαβαζω μονο γιαυτο το σωματιο.. ποια :grin: και για κανενα αλλο στην αγγλια. Λογο το οτι γουσταρω τον λαο κτλ..Αν θα πηγαινε πχ με ηττα στον ημιτελικο με την εβερτον σιγουρα με την χαλια ψυχολογια που θα ειχε λογον και των τοσο κακων προιγουμενων αποτελεσματων θα ετρωγε παπαρα :grin: Τωρα γιαυτους που παιζουν αγγλια(οχι ποια εγω επαιζα ευτιχως σταματησα :2funny:)εχουν τις προιποθεσεις.. να την παιξουν πχ :grin:..Οχι οτι το προτεινω... Απλα δεν ειχε και στοχους.. Και σε κρισιμα ματς οι παιχτες τις κατι τους πιανει και αναλογιζονται σε ποια ομαδα παιζουν και τα δινουν ολλα :grin:..Τωρα απο την αλλη και η εβερτον ειναι σε τρελη φορμα ομως η αποστασιοποιηση της λιβερπουλ τοσο καιρο στο πρωταθλημα οντως μπορει να ηταν και λογο των κακων επιλογων παιχτων δηλαδη δεν πηρε τους παιχτες αναλογα με τα λεφτα που εδωσε και γιαυτο εχει αυτην τιν θεση που εχει τωρα..Αλλα δεν παυει να ειναι λιβερπουλ.. η πιο βαρια φανελα στην αγγλια :grin: χωρις διαιτητικη ευνοια που εχει η ματσεστερ γιουναιτεντ Στο φετινο πρωταθλημα αλλα και στα προηγουμενα :grin: :grin: Με λιγα λογια η θεση της επρεπε να ηταν πιο ψηλα(ΦΕΤΟς)..Αλλα και παλι σε κρισιμα ματς ασχετα αν οι παιχτες δεν ανταποκρινονται στα λεφτα που δαπανισε Η λιβερπουλ γιαυτους :grin:.. Μεσα τους αναλογιζονται που παιζουν.. και τα δινουν ολλα..Σεβομαι την εβερτον αλλα αν επαιζα αγγλια το σαββατο θα επαιζα στον ημιτελικο με την εβερτον.. Ασσο δηλαδη να νικησει η λιβερπουλ  :grin::)...

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μιλαν λυον λιβερπουλ ειταν δωρακια

Stories

Νέο!

Stories