Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Inter πουτάνα γαμημένη γύρνα το.

*** KATA ΦΩΝΗ !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ψηνομαι για ασο στον ατρομητο αυριο....γνωμες;

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
ποια ειναι καλυτερη εταιρεια
betfair ή bwin?

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• BP_Logo_color.jpg
    BP_Logo_color.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 35

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα με την βοηθεια της παναγιας εχτες  :2funny: :2funny:καταφεραμε να κανουμε μια καλη νικη ..
ετσι βγαλαμε τα εξοδα της  εκδρομης  στην κων/λη στο φαιναλ φορ χωρις να βαλουμε απο την τσεπη.....αντε να παω στην πολη που εχω αχτι ολα αυτα τα χρονια και δεν εχω καταφερει ακομα να παω.....βεβαια τις 2 φορες που παιξαμε με γαλατα στο ποδοσφαιρο δεν μας δωσανε εισιτηρια......
σημερα λοιπον με δυνατη ψυχολογια απο την χθεσινη νικη
ασσο φορτουνα ντισ. 100 ευρω με αποδοση 1.83 στη bet365
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
καλησπερα και απο εμενα ...δεν μας εκατσε η φορτουνα ..παμε για αλλα....
πασχα των καθολικων το σ/κ αυτο και ειπα μια και ειναι αγιες μερες για αυτους να τζογαρω λιγο παραπανω και εγω αυτο το σ/κ
λοιπον εχω βγαλει καποια παιχνιδακια και θα παιχτουν ολα μονα
ΚΑΡΝΤΙΦ 2 -3.20
ΓΕΟΒΙΛ ΟΒΕΡ -1.85
ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 -2.05
ΠΟΡΤΟ 2 -2.30
ΝΑΠΟΛΙ 2 -2.75
ΠΑΟΚ 2 -2.75

ολα μονα απο 50 ευρω... εκτος τον παοκ 100 ευρω που πιστευω παραπανω ....λογω αγγελου την προηγουμενη αλλα και λογω προκρισης ατρομητου εις βαρος παοκ στο κυπελλο
επισης θα παιχτουν και σε ενα 456 μπας και γινει κανενα θαυμα και τα πιασουμε ολα

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...ειχε δικιο ο φίλος... πιο...Under δεν γινόταν η σάντερλαντ!! :o

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα και απο εμενα ...δεν μας εκατσε η φορτουνα ..παμε για αλλα....
πασχα των καθολικων το σ/κ αυτο και ειπα μια και ειναι αγιες μερες για αυτους να τζογαρω λιγο παραπανω και εγω αυτο το σ/κ
λοιπον εχω βγαλει καποια παιχνιδακια και θα παιχτουν ολα μονα
ΚΑΡΝΤΙΦ 2 -3.20
ΓΕΟΒΙΛ ΟΒΕΡ -1.85
ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 -2.05
ΠΟΡΤΟ 2 -2.30
ΝΑΠΟΛΙ 2 -2.75
ΠΑΟΚ 2 -2.75

ολα μονα απο 50 ευρω... εκτος τον παοκ 100 ευρω που πιστευω παραπανω ....λογω αγγελου την προηγουμενη αλλα και λογω προκρισης ατρομητου εις βαρος παοκ στο κυπελλο
επισης θα παιχτουν και σε ενα 456 μπας και γινει κανενα θαυμα και τα πιασουμε ολα
Ολα μονα απο 50 ευρα? χωσε 3 .4 ζητουμενα με 100 πολλ.να κονομισεισ... και αλλα 150 χωσε σε ενα μονο  αγωνα.γνωμη μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κηδεια η ιταλια

Επισκέπτης
μιλάμε έπεσε το στήσιμο της αρκούδας :grin: το αταλαντα -σιενα μεχρι το 90 ηταν χ και μετά ξαφνικά 2.η πεσμενη λετσε  έριξε 4αρα στη ρομα :grin:και η ιντερ σε ουδέτερη έδρα με 10 παίχτες η καλιαρι και κατάφερε να μην κερδίσει.και το κερασάκι στη τούρτα... έχασε η μιλαν μεσα στο μιλάνο απο τη φιορεντινα :grin:τωρα μένει να δούμε κηδεία και με Γιουβέντους.προσοχή πάντως φέτος η ιταλια δεν ακουμπιεται με τίποτα ;)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα....
σημερα θα πονταρω στον ασσο της μαριτιμο κ στα οβερ της λατσιο κ της μπραγκα.
καλη επιτυχια σε ολους. :dancing: :dancing:
ειχα στα υποψιν μου κ την γιουβε..αλλα μετα απο την ηττα της μιλαν θα το αποφυγω.

Επισκέπτης
όχι η αγγλια πάει πισω..και εκει γίνετε της πουτάνας :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιλάμε έπεσε το στήσιμο της αρκούδας :grin: το αταλαντα -σιενα μεχρι το 90 ηταν χ και μετά ξαφνικά 2.η πεσμενη λετσε  έριξε 4αρα στη ρομα :grin:και η ιντερ σε ουδέτερη έδρα με 10 παίχτες η καλιαρι και κατάφερε να μην κερδίσει.και το κερασάκι στη τούρτα... έχασε η μιλαν μεσα στο μιλάνο απο τη φιορεντινα :grin:τωρα μένει να δούμε κηδεία και με Γιουβέντους.προσοχή πάντως φέτος η ιταλια δεν ακουμπιεται με τίποτα ;)

εντομεταξυ την μιλαν φετος... οποτε δεν την εχω παιξει εκτος εδρας σε σημειο εχει βγει..  :jerking: :jerking:

τωρα που την εβαλα με χαντικαπ... πηρα τα αρχιδια.. δεν πειραζει.. 9 ευρω.. στα παπαρια μου..

αλλα δεν μαρεσει η κοροιδια ρε φιλε.. η φιορεντινα οπως το ειδα το ματσ στο β ημιχρονο μεταμορφοθηκε.. :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
εντομεταξυ την μιλαν φετος... οποτε δεν την εχω παιξει εκτος εδρας σε σημειο εχει βγει..  :jerking: :jerking:

τωρα που την εβαλα με χαντικαπ... πηρα τα αρχιδια.. δεν πειραζει.. 9 ευρω.. στα παπαρια μου..

αλλα δεν μαρεσει η κοροιδια ρε φιλε.. η φιορεντινα όπως το ειδα το ματσ στο β ημιχρονο μεταμορφοθηκε.. :jerking: :jerking:
τύπε η ιταλια είναι σχολείο στα στημένα.... ;)για μενα μακριά.οχι οτι αλλου δεν στήνονται..αλλα όταν θες να πάρεις πρωτάθλημα και χάνεις στην έδρα σου  από τη χειρότερη φιορεντινα των τελευταίων ετών..τότε κάτι συμβαίνει ;)πρόσεξε σου λεω το βράδυ μην έχουμε στο Παλέρμο και άλλη κηδεία.όλοι θα πέσουν στο ηδη φορτωμένο διπλό της Γιουβέντους ;)άλλη αξιόπιστη ομάδα για στοιχηματισμο.το μόνο σίγουρο είναι το ελληνικό :2funny:εκεί βαδίζουμε σχεδόν σίγουρα >:( :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τύπε η ιταλια είναι σχολείο στα στημένα.... ;)για μενα μακριά.οχι οτι αλλου δεν στήνονται..αλλα όταν θες να πάρεις πρωτάθλημα και χάνεις στην έδρα σου  από τη χειρότερη φιορεντινα των τελευταίων ετών..τότε κάτι συμβαίνει ;)πρόσεξε σου λεω το βράδυ μην έχουμε στο Παλέρμο και άλλη κηδεία.όλοι θα πέσουν στο ηδη φορτωμένο διπλό της Γιουβέντους ;)άλλη αξιόπιστη ομάδα για στοιχηματισμο.το μόνο σίγουρο είναι το ελληνικό :2funny:εκεί βαδίζουμε σχεδόν σίγουρα >:( :grin:
τελοσπαντων.. οι μπουκ ξερουν την λογικη του κοσμου

σου λεει τωρα, ο αλλος σκεφτεται ετσι

< η μιλαν εφυγε απο το τσου λου, το μπουλο και απο το κύπελλο αρα θα παιξει σοβαρα στο πρωταθλημα>

οποτε.. ριξε μια βομβα...

δεν ημουν ποτε φαν της ιταλιας ουτε σαν ποδοσφαιροφιλος ουτε στοιχηματικα.. αλλα παρασυρεσαι..  :grin:

Επισκέπτης
τελοσπαντων.. οι μπουκ ξερουν την λογικη του κοσμου

σου λεει τωρα, ο αλλος σκεφτεται ετσι

< η μιλαν εφυγε απο το τσου λου, το μπουλο και απο το κύπελλο αρα θα παιξει σοβαρα στο πρωταθλημα>

οποτε.. ριξε μια βομβα...

δεν ημουν ποτε φαν της ιταλιας ουτε σαν ποδοσφαιροφιλος ουτε στοιχηματικα.. αλλα παρασυρεσαι..  :grin:
Ελλάδα στα σίγουρα ;)και αν παίζεις και live ακομα καλύτερα ;)

Επισκέπτης

η γιουβε δεν στηνεται ευκολα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom