scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
ποια ειναι καλυτερη εταιρεια
betfair ή bwin?
καλησπερα και απο εμενα ...δεν μας εκατσε η φορτουνα ..παμε για αλλα....καλησπερα με την βοηθεια της παναγιας εχτες καταφεραμε να κανουμε μια καλη νικη ..
ετσι βγαλαμε τα εξοδα της εκδρομης στην κων/λη στο φαιναλ φορ χωρις να βαλουμε απο την τσεπη.....αντε να παω στην πολη που εχω αχτι ολα αυτα τα χρονια και δεν εχω καταφερει ακομα να παω.....βεβαια τις 2 φορες που παιξαμε με γαλατα στο ποδοσφαιρο δεν μας δωσανε εισιτηρια......
σημερα λοιπον με δυνατη ψυχολογια απο την χθεσινη νικη
ασσο φορτουνα ντισ. 100 ευρω με αποδοση 1.83 στη bet365
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
Οχι.ψηνομαι για ασο στον ατρομητο αυριο....γνωμες;
στημενο χ και ο Δωνης πηγαινει του χρονου παοκ ειναι μια φημηψηνομαι για ασο στον ατρομητο αυριο....γνωμες;
Ολα μονα απο 50 ευρα? χωσε 3 .4 ζητουμενα με 100 πολλ.να κονομισεισ... και αλλα 150 χωσε σε ενα μονο αγωνα.γνωμη μουκαλησπερα και απο εμενα ...δεν μας εκατσε η φορτουνα ..παμε για αλλα....
πασχα των καθολικων το σ/κ αυτο και ειπα μια και ειναι αγιες μερες για αυτους να τζογαρω λιγο παραπανω και εγω αυτο το σ/κ
λοιπον εχω βγαλει καποια παιχνιδακια και θα παιχτουν ολα μονα
ΚΑΡΝΤΙΦ 2 -3.20
ΓΕΟΒΙΛ ΟΒΕΡ -1.85
ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 -2.05
ΠΟΡΤΟ 2 -2.30
ΝΑΠΟΛΙ 2 -2.75
ΠΑΟΚ 2 -2.75
ολα μονα απο 50 ευρω... εκτος τον παοκ 100 ευρω που πιστευω παραπανω ....λογω αγγελου την προηγουμενη αλλα και λογω προκρισης ατρομητου εις βαρος παοκ στο κυπελλο
επισης θα παιχτουν και σε ενα 456 μπας και γινει κανενα θαυμα και τα πιασουμε ολα
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
μιλάμε έπεσε το στήσιμο της αρκούδας το αταλαντα -σιενα μεχρι το 90 ηταν χ και μετά ξαφνικά 2.η πεσμενη λετσε έριξε 4αρα στη ρομα και η ιντερ σε ουδέτερη έδρα με 10 παίχτες η καλιαρι και κατάφερε να μην κερδίσει.και το κερασάκι στη τούρτα... έχασε η μιλαν μεσα στο μιλάνο απο τη φιορεντινα τωρα μένει να δούμε κηδεία και με Γιουβέντους.προσοχή πάντως φέτος η ιταλια δεν ακουμπιεται με τίποτα ;)κηδεια η ιταλια
μιλάμε έπεσε το στήσιμο της αρκούδας το αταλαντα -σιενα μεχρι το 90 ηταν χ και μετά ξαφνικά 2.η πεσμενη λετσε έριξε 4αρα στη ρομα και η ιντερ σε ουδέτερη έδρα με 10 παίχτες η καλιαρι και κατάφερε να μην κερδίσει.και το κερασάκι στη τούρτα... έχασε η μιλαν μεσα στο μιλάνο απο τη φιορεντινα τωρα μένει να δούμε κηδεία και με Γιουβέντους.προσοχή πάντως φέτος η ιταλια δεν ακουμπιεται με τίποτα ;)
τύπε η ιταλια είναι σχολείο στα στημένα.... ;)για μενα μακριά.οχι οτι αλλου δεν στήνονται..αλλα όταν θες να πάρεις πρωτάθλημα και χάνεις στην έδρα σου από τη χειρότερη φιορεντινα των τελευταίων ετών..τότε κάτι συμβαίνει ;)πρόσεξε σου λεω το βράδυ μην έχουμε στο Παλέρμο και άλλη κηδεία.όλοι θα πέσουν στο ηδη φορτωμένο διπλό της Γιουβέντους ;)άλλη αξιόπιστη ομάδα για στοιχηματισμο.το μόνο σίγουρο είναι το ελληνικό εκεί βαδίζουμε σχεδόν σίγουρα >εντομεταξυ την μιλαν φετος... οποτε δεν την εχω παιξει εκτος εδρας σε σημειο εχει βγει..
τωρα που την εβαλα με χαντικαπ... πηρα τα αρχιδια.. δεν πειραζει.. 9 ευρω.. στα παπαρια μου..
αλλα δεν μαρεσει η κοροιδια ρε φιλε.. η φιορεντινα όπως το ειδα το ματσ στο β ημιχρονο μεταμορφοθηκε..
τελοσπαντων.. οι μπουκ ξερουν την λογικη του κοσμουτύπε η ιταλια είναι σχολείο στα στημένα.... ;)για μενα μακριά.οχι οτι αλλου δεν στήνονται..αλλα όταν θες να πάρεις πρωτάθλημα και χάνεις στην έδρα σου από τη χειρότερη φιορεντινα των τελευταίων ετών..τότε κάτι συμβαίνει ;)πρόσεξε σου λεω το βράδυ μην έχουμε στο Παλέρμο και άλλη κηδεία.όλοι θα πέσουν στο ηδη φορτωμένο διπλό της Γιουβέντους ;)άλλη αξιόπιστη ομάδα για στοιχηματισμο.το μόνο σίγουρο είναι το ελληνικό εκεί βαδίζουμε σχεδόν σίγουρα >
Ελλάδα στα σίγουρα ;)και αν παίζεις και live ακομα καλύτερα ;)τελοσπαντων.. οι μπουκ ξερουν την λογικη του κοσμου
σου λεει τωρα, ο αλλος σκεφτεται ετσι
< η μιλαν εφυγε απο το τσου λου, το μπουλο και απο το κύπελλο αρα θα παιξει σοβαρα στο πρωταθλημα>
οποτε.. ριξε μια βομβα...
δεν ημουν ποτε φαν της ιταλιας ουτε σαν ποδοσφαιροφιλος ουτε στοιχηματικα.. αλλα παρασυρεσαι..
τύπε η ιταλια είναι σχολείο στα στημένα.... ;)για μενα μακριά.οχι οτι αλλου δεν στήνονται..αλλα όταν θες να πάρεις πρωτάθλημα και χάνεις στην έδρα σου από τη χειρότερη φιορεντινα των τελευταίων ετών..τότε κάτι συμβαίνει ;)πρόσεξε σου λεω το βράδυ μην έχουμε στο Παλέρμο και άλλη κηδεία.όλοι θα πέσουν στο ηδη φορτωμένο διπλό της Γιουβέντους ;)άλλη αξιόπιστη ομάδα για στοιχηματισμο.το μόνο σίγουρο είναι το ελληνικό εκεί βαδίζουμε σχεδόν σίγουρα >