Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Εγω έπαιξα 3 δικά μου σημερα..Λυων, Ιντερ, και Πανιώνιο και δυο του Σωτηρακόπουλου του μαλακα (που δυο ματς εδινε ολα και ολα) Λιβερπουλ, Σουονσι...
Να παει να γ...
Γιατι πας και παιζεις αλλουνου?Ειδικα του μ.....Που το επιχειρημα του ηταν εντελως για τον π***** οπως εγραψα και στο post..και φυσικα επεσα μεσα !!! και στο Χ και στο under
παιζε μονος σου και βαζε την ΔΙΚΗ σου κριση

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Γαμηθηκε ο δίας σημερα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι πας και παιζεις αλλουνου?Ειδικα του μ.....Που το επιχειρημα του ηταν εντελως για τον π***** οπως εγραψα και στο post..και φυσικα επεσα μεσα !!! και στο Χ και στο under
παιζε μονος σου και βαζε την ΔΙΚΗ σου κριση
Συμφωνω απολιτα :).Χωρις δικη μας κρισι δεν θα κερδισουμε ποτε :).Εχθες επαιξα 2 δελτια ενος φιλου 18 ευρω.Ο φιλος εκανε τζακ ποτ(Σχεδον :)) εδω δεν το ανεφερα γιατι δεν ηταν δικες μου σκεψεις.Τωρα επαιξα του φιλου εχθες για να επιβεβαιωθει μεσα μου ακομα μια φορα οτι αν δεν πιστεψεις τον εαυτο σου ταμειο δεν θα πας ποτε τον ποτων :) :)Αυτοι που εχουν γνωση δεν προβλεπουν.Αυτοι που προβλεπουν δεν εχουν γνωση.Λαο τσε.Κανεις σοτυρακοπουλος και κανεις στοιχηματιας δεν ειναι καλυτερος απο τον καθενα μας.και η λιβερπουλ και η σουονσι ηταν δυσκολα ματς αλλα μπορουσαν και να ερθουν.Το στοιχημα ειναι πολλα αλλα και λιγα.Μεγαλα πονταρισματα μεγαλες φορτουνες μικρα πονταρισματα μικρες φορτουνες.Η σκεψη μας μας δειχνει αν θα παιξουμε κατι και γιατι. θα αισθανθουμε αναυτο που κανουμε ειναι λαθος η οχι. θα αισθανθουμε οτι το πονταρισμα που κανουμε αντιπροσοπευει την οικονομικη μας κατασταση η οχι. Η φωνη ειναι μεσα μας που μας λεει τι να κανουμε.. Ειναι η σκεψη μας και η συνειδηση μας :)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
συστημα 4-5-6

Ιντερ
Λυων
Βολφσμπουρκ
Λιβερπουλ Χ
Σεβιλη
και Χ Παρι την γαμιολα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 437=Μπροντμπι-Χορσενς=2,     438=Καρντεμιρ Καραμποκ-Μπουρσασπορ=Χ,     439=κΑΜΠΟΥΡ-αΛΜΙΡΕ Σιτι=Χ,     440=Φορτουνα Ντισελντοφ-Γροιτερ Φιτρ=2,     441=Κλερμον-Ρεμς=2,     442=Τσαρλτον-Χαντερσφλιντ=1,      443=Ασκολι-Μπαρι=Χ,      444=Μαλαγα-Βιγιαρεαλ=2,     445=Γκιμαραες-Σετουμπαλ=Χ,      446=Ουνιον Σαντα Φε-Ιντεπεντιεντε=Χ. Ακομα δεν ξερω πως θα τα παιξω την χημεια δηλαδη αλλα θα τα παιξω ολα αυτα τα σημεια :2funny:Πονταρισμα δεν ξερω γιατι πηρα 50 ευρω στα φρουτακια τις βετ365 μαλον για καμια μπριζολα μοσχαρισια +σαλατα πρασινη + 1 μινι κοκκινο κρασι + 1 κρουασαν + καμια μπανανα + κανα μηλο το βραδυ μετα την προπονηση+ κανα σαντουιτς το βραδυ κοτοπουλο φιλετο ψητο με τυροκαυτερη απο ολα χωρις τηγανιτες πατατες :sunglasses:YΓ. Τα επαιξα τα 2πλα μαζι συστημα και καρφωτα τα χ μαζι συστημα και καρφωτα και τον ασσο τις τσαρλτον 1 πιτσα γιγας μοναχος του :s&m_1: γιατι τα αλλα δεν τον θελουν στην παρεα τους :2funny:Συνολικο πονταρισμα 2 πιτσες γιγας + 1 μεριδα σαρδελες ψητες στα καρβουνα :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 437=Μπροντμπι-Χορσενς=2,     438=Καρντεμιρ Καραμποκ-Μπουρσασπορ=Χ,     439=κΑΜΠΟΥΡ-αΛΜΙΡΕ Σιτι=Χ,     440=Φορτουνα Ντισελντοφ-Γροιτερ Φιτρ=2,     441=Κλερμον-Ρεμς=2,     442=Τσαρλτον-Χαντερσφλιντ=1,      443=Ασκολι-Μπαρι=Χ,      444=Μαλαγα-Βιγιαρεαλ=2,     445=Γκιμαραες-Σετουμπαλ=Χ,      446=Ουνιον Σαντα Φε-Ιντεπεντιεντε=Χ. Ακομα δεν ξερω πως θα τα παιξω την χημεια δηλαδη αλλα θα τα παιξω ολα αυτα τα σημεια :2funny:Πονταρισμα δεν ξερω γιατι πηρα 50 ευρω στα φρουτακια τις βετ365 μαλον για καμια μπριζολα μοσχαρισια +σαλατα πρασινη + 1 μινι κοκκινο κρασι + 1 κρουασαν + καμια μπανανα + κανα μηλο το βραδυ μετα την προπονηση+ κανα σαντουιτς το βραδυ κοτοπουλο φιλετο ψητο με τυροκαυτερη απο ολα χωρις τηγανιτες πατατες :sunglasses:YΓ. Τα επαιξα τα 2πλα μαζι συστημα και καρφωτα τα χ μαζι συστημα και καρφωτα και τον ασσο τις τσαρλτον 1 πιτσα γιγας μοναχος του :s&m_1: γιατι τα αλλα δεν τον θελουν στην παρεα τους :2funny:Συνολικο πονταρισμα 2 πιτσες γιγας + 1 μεριδα σαρδελες ψητες στα καρβουνα :2funny: :2funny:
Telika την τσαρλτον την βαλανε στην παρεα τους και τα αλλα ματς και τα επαιξα και ενα συστημα 9-10 στον οπαπ αξιας 3.30 ευρω :grin:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Telika την τσαρλτον την βαλανε στην παρεα τους και τα αλλα ματς και τα επαιξα και ενα συστημα 9-10 στον οπαπ αξιας 3.30 ευρω :grin:
3,30? Ανοίχτηκες βλέπω!
Εγώ θα παραμείνω στο 1 ευρώ μου. Ένα ευρώ σε ισοπαλίες Λέγκια Γκντανσκ, Καραμπουκσπορ, Φορτούνα Ντύσ. και Κλερμόν και άλλο ένα σε γκολ/γκολ Μπρόντμπι, Φορτούνα Ντ., Κλερμόν, Τσάρλτον, Μάλαγα, Άσκολι και Γκιμαράες.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μπουρσα χ
κλερμον 1
χαντερσφιλντ 2
ασκολι χ
μαλαγα χ
2-3-4-5

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους σας ...μετα απο αποχη στα μεσοβδομαδα και στα χτεσινα σημερα θα παιξω 100 ευρω οβερ την λιβερπουλ με 1.87 και ασσο μπιλμπαο και διπλο ολυμπιακο με 1.90 αποδοση αλλα 100 ....καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
επειδη λεμε και βλεπετε και εσεις πως με παει  αιμα ..δηλαδη πιο αιμα δεν γινετε...αρχιζω αποχη μεχρι να αλλαξει ο χρονος  μπας και δουμε καμια προκοπη γιατι βαλαμε χερι στα ετοιμα και αυτο δεν ειναι σωστο.. για εμενα τουλαχιστον..θα σας παρακολουθω στις προβλεψεις σας απλα εγω δεν θα συμμετεχω .....ευχομαι σε ολους καλες προβλεψεις και καλα κερδη

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
επειδη λεμε και βλεπετε και εσεις πως με παει  αιμα ..δηλαδη πιο αιμα δεν γινετε...αρχιζω αποχη μεχρι να αλλαξει ο χρονος  μπας και δουμε καμια προκοπη γιατι βαλαμε χερι στα ετοιμα και αυτο δεν ειναι σωστο.. για εμενα τουλαχιστον..θα σας παρακολουθω στις προβλεψεις σας απλα εγω δεν θα συμμετεχω .....ευχομαι σε ολους καλες προβλεψεις και καλα κερδη
μετά από μεγάλους κουβάδες έρχονται μεγάλα ταμεία!!! να το ξέρεις...πρέπει να επιμείνεις μέχρι να σου γυρίσει και να κάνεις ένα καλό σερί...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
na se καλα μαν.. Να κανεις!!! αυτο που νομιζεις :) :)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
επειδή παρατηρώ έναν απροσανατολισμό όσο αφορά τα συστήματα,να αναφέρω κάτι το οποίο δεν το κατέβασα από το κεφάλι μου,αλλά αποτελεί ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ και ΠΑΙΚΤΙΚΟ κυρίως ΚΑΝΟΝΑ...
το σύστημα παίζεται έτσι ώστε με τα λιγότερα επιτυχή γεγονότα να πάρουμε πίσω,το λιγότερο,το κεφάλαιό μας...αυτός είναι ο σκοπός εξαρχής...αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να παίξει κάποιος σύστημα...
π.χ. σε σύστημα 3-4 οι στήλες που πληρώνουμε είναι 5...
αν είναι επιτυχή  τα 3 γεγονότα,πρέπει να έχουν γινόμενο το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 5...

το να προτείνει κάποιος ένα σύστημα που κοστίζει π.χ. 10 και σε περίπτωση της ελάχιστης επιτυχίας (αυτό που ζητάει δηλαδή),να πέρνει πίσω 5,το λιγότερο που θα το χαρακτήριζα είναι ανευθυνότητα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Στις 6 αρχιζει στον σπορφμ 103 θεσσαλονικη(Μεσο Ιντερνετ φυσικα :).. για τους μακρινους... :)) εκπομπη στοιχηματικη.Την εκμπομπη την απαρτιζουν 3 ατομα που λατρευουν την αγγλια την κουλτουρα γενικα οτι εχει να κανει με την αγγλια :) και φυσικα το στοιχημα :grin: οποιος γουσταρει επειδη σημερα εχει τσαμπιονσιπ αγγλιας και λιγκ καπ. Οποιος εχει την ευχερια και θελει να παρει μια ιδεα απο αυτα τα παιδια :grin: ας βαλει 103 σπορφ θεσσαλονικη :)Κονφερανς δεν σχολιαζου :)ν πολυ σπανια :grin:  Γιατι ειναι ημιεπαγκελματικη κατηγορια(Και σου λεει ερασιτεχνες τι να πουμε :)) ..Αλλα οποιος δεν εχει ορεξη να διαβασει :) μπορει να τους ακουσει να παρει καμια ιδεα αν θελει :) :)ΥΓ..Εγω θα διαβασω :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Την αγγλια την ειδα ζορικη σημερα :grin: τεσπα :grin:..   113=Εμπσφλιτ Γιουν-Κιντερμινστερ=2,    116=Μανσφλιντ-Γκεισχεντ=οβερ,    107=Σαουθαμπτον-Χαλ=γκολ-γκολ,     103=Μιντελσμπρο-Γουεστ Χαμ=γκολ-γκολ,    105=Νοτιγχαμ-Λιντς=οβερ πονταρισμα καρφωτα  :cheesy: 1  καφε σε μπαρμπεραδικο :sunglasses: σπαστος καφε απο το περιπτερο :boobies: δηλαδη περιμενοντας στο μπαρμπεραδικο την σειρα μου λογο μεγαλης πελατειας να πιω καφε :grin:  Το μπαρμπεραδικο παρεχει μονο καρεκλες :2funny: :grin:  :2funny:

Επισκέπτης
επειδη την κυριακη μας πηραν τα αιματα σημερα θα ριξω μονο ναπολι-γιουβε χ και κατι ψιλα ακ.σκορ 1-1

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αντερ ναπολι
οβερ η σιτι
αποδοση 2,8

νικη της σιτι και  στα 2 ημιχρονα αποδοση 6,5

αντερ η τσελσι
νικη η σιτι
αποδοση 4+

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.eνας γνωστος μου που παιζει μονο οσα κοκκινιζουν στο σαιτ τις matchmoney :grin: δηλαδη με τα φορτωμενα της βετφαιρ :grin: μου ειπε σημερα βγηκε νικητρια στηλη :grin:..Και πεταχτηκε και ο προποτζης μου και φιλος μου και του  λεει ναι αλλα αυτο ειναι 1 στις 10 γινεται :2funny:ΥΓ.. Ο γνωστος μου ο πακετινιο μου ειπε οτι αυριο θα βαλει 1 χιλιαρικο στην τοτεναμ.. :)

Seabreeze

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανενας τι πεζει με βετ 365?  Ι ζοντανη συνομιλια δεν υπαρχει και εχο κανει απο χτες αναλυψη με νεττελερ και ακομι τιποτε?????  Συνιθος σε 2 με 3 ορες τα λεφτα τα επερνα........ 

Seabreeze

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει βρεθικε ακρη το συστημα ειχε πεσει ολι την νυχτα..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom