Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ένα σκουπίδι είμαι...
εε αλλωστε σε 20 μερες τελειωνει ο μηνας..Ένα σκουπίδι είμαι...
στης 6 η ωρα καθε απογευμα βγαίνει
καθε μερα στους 97.8
δεν ειπε κανεις οτι ζεις αλλα αν το ψαξεις λεφτα μπορεις να βγάλεις ;)Μαγκες εγω απο το στοιχημα πληρωνω την βενζινη μου.. αντε και κανα κατοσταρι να κρατησω στην ακρη αν πιασω πολλα.. 20Ε να κερδιζω με 5-6 ευρω και μου φτανουν.. Δεν ζεις με το τζογο!
Για παμε...
Γεωργια-Ελλαδα 2
Λιθουανια-Τσεχια 2
Σλοβενια-Σερβια 2
καλη τυχη σε ολους!
αυτο λες εσυ;ο σαντος σκεφτεται να καλεσει σαραβακο μαυρο αναστοπουλο και ειναι υποσκεψη να καλεσει και τον δομαζο γιατι εχι προβλημα στα χαφxasristeas γκολ δεν το πιστεθω!!!!!!!!!!!!!!!! εβαλε ο γκαγκας γκολ???? κατι μου λεει οτι με την κρηση θα δουμε και τον σαργκανη να πεζει και να πιανει τα χαζα γκολ που τρωει ο τσιορβας!! ελλα ρε ελλαδαρα!!!!!!!!!!!! γερααααααααα!!!
Ένα σκουπίδι είμαι...
Man μην ξεχνας ομως οτι ενας παιχτης της ακρινκτον τραυματιστικε σοβαρα στο κεφαλι.Και φερ πλει να κανει και να το κανει 0-1 η τρανμιρ δεν ξερω αν αυτο που επαθε ο παιχτης της ακρινκτον δωσει αυτοπεποιθηση στους παιχτες τις ακρινκτον και το 0-1 να γινει 1-1 το σκεφτηκα και εγω αυτο..Το διαβασα αλλα μετα σκεφτηκα τον τραυματισμο του παιδιου τεσπα158. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΤΡΑΝΜΙΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 (2.90)
Man μην ξεχνας ομως οτι ενας παιχτης της ακρινκτον τραυματιστικε σοβαρα στο κεφαλι.Και φερ πλει να κανει και να το κανει 0-1 η τρανμιρ δεν ξερω αν αυτο που επαθε ο παιχτης της ακρινκτον δωσει αυτοπεποιθηση στους παιχτες τις ακρινκτον και το 0-1 να γινει 1-1 το σκεφτηκα και εγω αυτο..Το διαβασα αλλα μετα σκεφτηκα τον τραυματισμο του παιδιου τεσπα