lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τι απόδοση είχε??35?? τους ξεκώλιασες...γαμησε και εδειρε η πρωτη τριαδα...
τι απόδοση είχε??35?? τους ξεκώλιασες...γαμησε και εδειρε η πρωτη τριαδα...
31 τυπε... μια χαρα με πηγε σημερα...τι απόδοση είχε??35?? τους ξεκώλιασες...
κ γω ενώ ξεκίνησα με κουβά με τη βίλλα μετά το μόνταρα το θέμα με τριάδα άντερ ατρόμητο και σάντερλαντ κ άσσο λοριάν...καλή απόδοση, κάλυψα τα χαμένα και έβγαλα κ καλό κέρδος...31 τυπε... μια χαρα με πηγε σημερα...
coοl αντε και σε καλα μουνια ;)κ γω ενώ ξεκίνησα με κουβά με τη βίλλα μετά το μόνταρα το θέμα με τριάδα άντερ ατρόμητο και σάντερλαντ κ άσσο λοριάν...καλή απόδοση, κάλυψα τα χαμένα και έβγαλα κ καλό κέρδος...
άντερ παο, άντερ πάοκ, άσσο γιουνάιτεντ...coοl αντε και σε καλα μουνια ;)
να δουμε αυριο τι εχει το μενου να ριξουμε κανα ψιλο απο τα κερδισμενα...
λοιπόν για σήμερα αρχικά το μεσημεράκι προτείνω τον προφανή άσσο του 1.57 της ατλέτικο κόντρα στην οσασούνα...η ατλέτικο καλύτερη ομάδα, έχει παιχνίδια στα πόδια της από γιουρόπα, πήρε ο φαλκάο οπότε νομίζω θα ξεκινήσουμε με το δεξί...άντερ παο, άντερ πάοκ, άσσο γιουνάιτεντ...
και εγω για αντερ βλεπω τον βαζελο αλλα αξιζει να το ρισκαρεις με τετοια αμυνα?άντερ παο, άντερ πάοκ, άσσο γιουνάιτεντ...
το παίζουμε στον william hill με 1.55. δεν είναι κακό με αυτήν την εικόνα της άρσεναλ...σαν να κλέβεις εκκλησία είναι...ο πάοκ είναι κουρασμένος...ουκρανία γαρ..και όπως λέω κ πάνω ο άσσος της ατλέτικο είναι δυνατός νομίζω..και εγω για αντερ βλεπω τον βαζελο αλλα αξιζει να το ρισκαρεις με τετοια αμυνα?
οσο για τον παοκ ποιο καλος μου ακουγετε ο ασσος παρα το αντερ... αν ληξει 2-1? πιθανο σκορ για μενα...
ασσος ειναι και η γιουναιτεντ αλλα με αυτες τις αποδοσεις το παιζουμε? δε νομιζω...
για ατλετικο συμφωνω,ισως και ασσος απο ημιχρονο... ο παοκ οπως ειπες ψιλοκουρασμενος μπορει να ρουφηξει και κανα μπαλακι καλυτερα ασσο με χαμηλη αποδοση παρα αντερτο παίζουμε στον william hill με 1.55. δεν είναι κακό με αυτήν την εικόνα της άρσεναλ...σαν να κλέβεις εκκλησία είναι...ο πάοκ είναι κουρασμένος...ουκρανία γαρ..και όπως λέω κ πάνω ο άσσος της ατλέτικο είναι δυνατός νομίζω..
Δεν χερεσαι που προσπαθουν να μας μοιασουν, κατι ειναι και αυτοAλλοι εξυπνοι εκει στην Ισπανια.... Εχουν βαλει πλεον στο προγραμα να γινεται αγωνας 11.00 το μεσημερι Βλεπω την Ατλετικο τωρα, και ηδη τους εχει βγει η γλωσσα κατω απο τα ποδια . Απο την ζεστη !!!! Ελεος !!!! 35 βαθμους εχει, αντε να παιξεις μπαλα της προκοπης
μπραβο ρε μανγκα πολι καλο το λινκΠάλι οι ελληνικές ισοπαλίες μας έσωσαν...
Δεν ξεκίνησε και άσχημα η Ατλέτικο. Κι εγώ την έπαξα.
Παρα πολυ καλο και αυτο
μου αρεσει πολυ και η διπλη ευκαιρια της αρσεναλ με αποδοση 2,50+