kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ασσο για αννοβερο και βερντερ με αποδοση 3,80
βέρντερ πολύ ρίσκο... αποκλείστηκε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο κύπελλο και δεν παίζει νομίζω ο πιζάρο...ασσο για αννοβερο και βερντερ με αποδοση 3,80
1-1 to ανοβερογκολ το αννόβερο!!![]()
![]()
για διπλό λιλ πως το βλέπεις?? παρακολουθείς το ξύλο που πέφτει στο σουπερκαπ της ιταλίας...μίλαν-ίντερ...
το έφαγαν οι μαλάκες στα καπάκια...γκολ το αννόβερο!!![]()
![]()
πέναλτυ στο πέναλτυ...κάτι μου λέει ότι θα μας ψυχοβγάλει μέχρι να βγει ο άσσος...2-1 to ανοβερο με πεναλτυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να βγει οπως θελει αρκει να πληρωθουμεπέναλτυ στο πέναλτυ...κάτι μου λέει ότι θα μας ψυχοβγάλει μέχρι να βγει ο άσσος...
να βγει οπως θελει αρκει να πληρωθουμε![]()
μακαρι ;)και αν τα παρεις σπρωξε κατι ψηλα στον 1 της ζουλντε βαρεγκεν ;)![]()
περιμένω 350 ευρώπουλα...
νόμιζα ότι θα έλεγες να τ ασπρώξω στην κέλλυ και στην ελένη...μακαρι ;)και αν τα παρεις σπρωξε κατι ψηλα στον 1 της ζουλντε βαρεγκεν ;)
για κελλυ ελενη....αχαστονόμιζα ότι θα έλεγες να τ ασπρώξω στην κέλλυ και στην ελένη...![]()
δεν έχω εμπιστοσύνη...έλεγα να βάλω 2πλο λιλ,2πλο γκενγκ και άσσο μαρσειγ...
τα βραζιλιάνικα πως τα βλέπεις?? άσσο φλαμ΄νγκο και παλμέιρα...νομίζω ότι θα επιβεβαιωθουν...θεωρώ ότι υπάρχουν σημεία αρκετά για ταμείο...παίζεις οπάπ ή δίκτυο??εγώ δίκτυο..για κελλυ ελενη....αχαστοτωρα απο γαλλια καμια εμπιστοσυνη κωλοπρωταθλημα για γκενκ συμφωνω το βελγικο στο λεω γιατι την ειχα δει με το γαυρο ειναι πολυ καλη ομαδα και οι αλλοι νεωφωτιστοι και οχι κατι ιδιαιτερο ;)
περσι επαιζα δικτυο τωρτα επειδη βαριεμαι παω στον οπαπ.βραζιλια τυπε δεν με παει δυο φορες επαιξα κοριτιμπα και αυτες εχασετα βραζιλιάνικα πως τα βλέπεις?? άσσο φλαμ΄νγκο και παλμέιρα...νομίζω ότι θα επιβεβαιωθουν...θεωρώ ότι υπάρχουν σημεία αρκετά για ταμείο...παίζεις οπάπ ή δίκτυο??εγώ δίκτυο..
ρε φίλε ο οπάπ μας κλέβει...δες πόσο έδινε ασσό αννόβερο και δες στο δίκτυο...δηλαδή στα 100 ευρώ χάνεις 35 ευρω..περσι επαιζα δικτυο τωρτα επειδη βαριεμαι παω στον οπαπ.βραζιλια τυπε δεν με παει δυο φορες επαιξα κοριτιμπα και αυτες εχασεσημερα παιξε νιγηρια 2 ;)