Επισκέπτης
τυπε το ξερω αλλα βαριεμαι να παω για καταθεση καποια στυγμη θα το κανω.και στη μιλαν που επαιξα την προλαβα 1.9ρε φίλε ο οπάπ μας κλέβει...δες πόσο έδινε ασσό αννόβερο και δες στο δίκτυο...δηλαδή στα 100 ευρώ χάνεις 35 ευρω..
τυπε το ξερω αλλα βαριεμαι να παω για καταθεση καποια στυγμη θα το κανω.και στη μιλαν που επαιξα την προλαβα 1.9ρε φίλε ο οπάπ μας κλέβει...δες πόσο έδινε ασσό αννόβερο και δες στο δίκτυο...δηλαδή στα 100 ευρώ χάνεις 35 ευρω..
μπορείς να πάρες πεισειφ κάρτα ή να κάνεις κατάθεση ηλεκτρονικά...εκτός αν ενοείς ότι πρέπει να βάλεις λεφτά στο λογαριασμό σου...τυπε το ξερω αλλα βαριεμαι να παω για καταθεση καποια στυγμη θα το κανω.και στη μιλαν που επαιξα την προλαβα 1.9
εχω λογαριασμο στην σπορτινγκμπετ μεσω λογαριασμου.αν κερδισει το ανοβερο μαλλον με βλεπω να ξεκιναω παλιμπορείς να πάρες πεισειφ κάρτα ή να κάνεις κατάθεση ηλεκτρονικά...εκτός αν ενοείς ότι πρέπει να βάλεις λεφτά στο λογαριασμό σου...
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με την φορολογία των εταιριών του διαδικτύου; Όποιος μάθει κάτι ας ενημερώσει γιατί οι λογαριασμοί μας είναι φορτωμένοι μην φάμε το καβλί ξαφνικά.τυπε το ξερω αλλα βαριεμαι να παω για καταθεση καποια στυγμη θα το κανω.και στη μιλαν που επαιξα την προλαβα 1.9
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με την φορολογία των εταιριών του διαδικτύου; Όποιος μάθει κάτι ας ενημερώσει γιατί οι λογαριασμοί μας είναι φορτωμένοι μην φάμε το καβλί ξαφνικά.
σήκωσε κάποια χρήματα...θα αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών...και μετά άντε να δικαιολογείς στο σδοε πόθεν έσχεσσηκωσε μερικα
τα λεγαμε την δευτερα γιατι.
δες τα σχετικα ποστ
σήκωσε κάποια χρήματα...θα αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών...και μετά άντε να δικαιολογείς στο σδοε πόθεν έσχεσ
άντε να τελειώσει το αννόβερο...μην μπερδευεσαι και λες οτι να 'ναι
η αρση του τραπεζικου απορρητου γινεται με δικαστικη εντολη σε περιπτωση ελεγχων.
και οταν γινεται κατι τετοιο πρεπει να δικαιολογεις καθε κινηση ανεξαρτητα του ποτε εγινε.
ok παιδιά. Εγώ θα κάνω ανάληψη από τις εταιρίες που μου τα δίνουν μέσω visa και απόμην μπερδευεσαι και λες οτι να 'ναι
η αρση του τραπεζικου απορρητου γινεται με δικαστικη εντολη σε περιπτωση ελεγχων.
και οταν γινεται κατι τετοιο πρεπει να δικαιολογεις καθε κινηση ανεξαρτητα του ποτε εγινε.
ναι παλλικάρι μου αλλά αν αρθεί το απόρρητο και μπορεί το κράτος ανά πάσα στιγμή να ξέρει τι και πως τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο...και όπως γβωρίζεις οι εταιρίες δεν δίνουν πιστοποιητικό κερδών...μην μπερδευεσαι και λες οτι να 'ναι
kαλοφαγωταναι παλλικάρι μου αλλά αν αρθεί το απόρρητο και μπορεί το κράτος ανά πάσα στιγμή να ξέρει τι και πως τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο...και όπως γβωρίζεις οι εταιρίες δεν δίνουν πιστοποιητικό κερδών...
ωραίο το αννόβερο!!!kαλοφαγωτα
μπαγερν απο το λεβερκουζεν ...
νικη για λεβερκουζεν τωρα στο λαιβ με αποδοση 2,50