Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν βαλει 4 γκολ η στουτγκαρδη θα βαλω 10 ευρω να βαλει ενα η οντεσε φυσικα να βολευει το χρονικο περιθοριο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια ειναι αδικο με το που βλεπω να τρωει 4 η οντενσε δεν ξεκλειδωνε η αποδοση στο 5 γκολ για την οντεσε χασαμε 6,90 ποσοστο.Τεσπα υγεια..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Νευριασα και εβαλα να βαλει το 6 γκολ η μεγαλη οντενσε 10 ευρω αλλα αυτο το βλεπω λιγοτερο..Ποσοστο 6

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ενταξη το μεσημερι καλεσμενος, σε κρεατοφαγια.. στα καρβουνα εσκασα!! απο απο τα παιδακια.. ηπια πολυ τσιπουρο, κονιακ, πριν το τσιπουρο..Στο τελος κρασι..
τζαμπα ολα κερνουσαν τα μαγαζια που εχουν φιλοι και εψησαν ολοι μαζι κανα τονο παιδακια Μεσα στο κρυο. Κολιτοι 2.. απο τους 7 μαγαζατορες.. Και εχασα να παιξω, τις ψειρες.. λιλ αρη κτλ.Και χασαμε 1 ευρω στο να κανει το 1-1 η ΑΕΚ και να κανει το 4-2 6 γκολ η οντενσε 10 ευρω.Αυτα που εφαγα και ηπια ειναι τα ποτα απο μαγαζι.. τζαμπα!! Δηλαδη αν τα βαλεις ολα κατω καλα την βγαλαμε.. σημερα :)!!.Που Σου Κου ερχεται, για να δουμε.. αν θα βγαλουμε μεροκαματο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ελπιζω να την τιμησατε την βαλενθια αδερφια
Χαριτολογωντας, μιλωντας, το πρωι μαν.Με εναν φιλο που παιζει μονο μπασκετ..Του λεω..Τωρα που γυρισα στο ιντερνετ.. Πες μου ενα δυνατο.. μπασκετ!! για σημερα.. Να παιξω δυνατα.. χωρις χαντικαπ.., μου λεει ασσο Μιλανο!!! Με την βαλενθια..Και για καλη μου τυχη, με παιρνει ενας φιλος μαγαζατορας, και μου λεει ελα να φας παιδακια.. Και να σκασεις στο ποτο..Γλιτωσα ενα 50αρικο(για μενα το 50αρικο ειναι ψηλο δυνατα)..Γιατι προχθες αυτος εχασε τον ΠΑΟΚ μονο.. στο μπασκετ(Παιζει μονο οπαπ) με την εστουντιαντες(και μου ελεγε συνεχεια ο ΠΑΟΚ εχασε 2 βολες στο τελος και ειχε τρελαθει) επαιρνε ενα 500σαρικο.. Και σκεφτηκα να μου δωσει ενα μπασκετικο, μιας που δεν εχω ιδεα απο μπασκετ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Otan ειχε πρωτοβγει η king bet,  την πηρα μετα απο καιρο, για περιεργια.. να δω πως παει.. τι ειναι σαν εφημεριδα.. Γιατι τοτε επαιρνα, μονο στοιχημα, και matchmoney.. και τον mpilara kai olους τους αλους που λενε για αγγλια..Ανοιγω τις πρωτες σελιδες και βλεπω παιδια τον παπατσωρη να δινει 2αδα  η Τριαδα δεν θυμαμαι καλα. Τον Πανθρακικο στο Ποσοστο 1,05 Τοτε.. που ηταν να ανεβει Α εθνικη.Λεω τοτε απο μεσα μου.. χρηστο δεν κανει αυτη η εφημεριδα για σενα. Μονο και μονο απο αυτο το προγνωστικο.Τωρα.. που γυρισα στο ιντερνετ(δεν ξερω για ποσο...)!! λεω ας την παρω, ξανα την εφημεριδα.. αφου καταφερε να μεινει στο προσκηνιο, αρα θα πουλαει αρα για να πουλαει κατι εχει!! .Οντως βελτιωθηκε σαν εφημεριδα.. θα την διαβαζω.. μαζι με matchmoney stoixhma ραδια, κτλ.Το παλεψε μπραβο της.. Ενω το ταμειο αν και 1,90 δεν καταφερε να επιβιωσει..Μακαρι και το ταμειο να ξαναλειτουργησει!! να εχει δουλεια ο κοσμος...Και εμεις το παθος μας να ειναι πιο διαβασμενο..

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Καλημερα.Ερχεται ενας φιλος και παιζει 180 ευρω, 300, και 21 ευρω.. στον ασσο της Γιουβεντους. Συνολο 500 ευρω για να παρει 875.. 375!! Καθαρα.Μου λεει θα βγει? του λεω μισο λεπτο αδερφε, να το διαβασω.. Ανοιγω Τα ρεπορταζ την βαθμολογια τους τελευταιους αγωνες την προιστορια τις συνθεσεις.. Του λεω ειναι ματς στο γκολ θα κερδισει η γιουβεντους στο γκολ!! ειναι μαχη.. αλλα θα κερδισει η γιουβεντους!!. Μου λεει αν κερδισει εχεις ενα μπουκαλι σιβας.. απο οπου θες να το παραγγειλεις.. Και το βαζει ο κρεσιτς στο 93 και γινεται της πουτανας.. το κακγελο.. στο προποτζηδικο!! Χαμος γαμω το κερατο μου.. Μου λεει ο φιλος ενα σιβας αυριο απο οπου θες παρτο.Δεν ειναι το σιβας παιδια, ειναι η ευχαριστηση το να κερδισει ενας φιλος, και να τον συναισθανεσαι.. αλλα και να σε εκτιμησει και να  σου δειξει οτι σε σεβεται..  
φιλε χρηστο το ξερει ο οπαπ οτι εχεις προποτζιδικο και οτι παιζεις στο ιντερνετ :think: :think: :think:απο περιεργεια ρωταω μην το παιρνεις στραβα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
καλημερα
χ το βαν-χαβρη
και ασος της κορτ στο ντερμπι με τη στανταρ

ψαχνω να τα κολλησω σε τριαδα
και εχω δει τον ασσο της μπράιτον.
καμια καλυτερη ιδεα?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
καλημερα
χ το βαν-χαβρη

καμια καλυτερη ιδεα?
θα σου προτηνα τον ασσο της χερεθ και το οβερ της στανταρ.χιρονα με βασικες απουσιες στη επιθεση και στο βελγικο ταση και απο τις 2 ομαδες στο οβερ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα. 110=Κορτραικ-Στανταρ Λιεγης=οβερ=(3γκολ+) Το επαιξα 25 ευρω. Μονο αποδεκτο στο ιντερνετ. Καλα Κερδη σε ολους.ΥΓ..Η σημερινη μερα δεν μου αρεσει.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Ντονκαστερ-Μιντλεσπρο X Ημιχρονο
Νοβαρα-Πεσκαρα 1 Ημιχρονο
Μπραγκα-Ακαδεμικα 1 Ημιχρονο
Τραμπζοσπορ-Καρντεμιρ 1 Ημιχρονο :headbang: :headbang:
Και χανω το τελευταιο γαμωτο η πουτανα ολοκληρο ημιχρονο δεν εβαλε τιποτα και γαμηθηκε στο δευτερο,3 εριξε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
καλημερα
χ το βαν-χαβρη

καμια καλυτερη ιδεα?
ηρθαν και τα δυο σημεια,
ενω η αγγλικη φαινεται φραγμενη στον οπαπ..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
απο οτι ειδα αναβληθηκε,
ξερετε τι γινεται με την τριαδα?
επιστρεφει αποδοση ενα ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλημερα. ΟΙ Κωδικοι.. 146 ,155 ,156, 158, 160, 163, 165, 166, 168, 177, 178, 179, 181, 183, 184, 185, 188, 190, 192, 194, 195, 198, 199, 200, 202, 203, 206, Ειναι φραγμενοι!! λογο κακοκαιριας.. Στην Αγγλια, και την Σκωτια.. Ενδεχομενος να υπαρξουν και αλλες.. Οι πρακτορες στον ΟΠΑΠ, αλλα και στις εταιριες, στο Ιντερνετ.. βγαζουν τους κωδικους που εχουν αναβληθει.. Απο νωρις!! αλλα και λιγο, πριν αρχισουν τα παιχνιδια.. αυριο!!..Υποθετικα τα κακα γυπεδα, ευνοουν τα αουτσαιντερ.. και οχι τις ποιοτικες ομαδες.Παιζουμε Αγγλια, και Σκωτια αυριο, λιγο πριν αρχισουν τα ματς.. για να ξερουμε, και τις τελικες αναβολες.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.584
Πόντοι
6.495
Mια χαλαρη και δυσκολη τριαδα για σημερα..

Τορινο-Εμπολι            1
Βολφσμπουργκ-Χοφενχαιμ    1
Ελτσε-Βαγιεκανο          Χ

Αντε καλη τυχη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom