Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
1 Βερντερ, 2 draw no bet Σαλκε, anytime Λυσαντρο Λοπεζ και 0-1 γκολ Μαντσεστερ..ας προσεχα, 1 στις 10,000 πιανω ενα τετοιο στοιχημα ενω και το αντερ της Γιουναιτεντ μια χαρα ηταν στο 1,85!

ΥΓ: Σωστο παιξιμο για σημερα θα ηταν 1 draw no bet Werder, 2 dnb Σαλκε. Απο εκει ΚΑΙ περα, βαζω ο,τι σκατα γουσταρω με μικρη μιζα και αν κατσει εκατσε..

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

Μάντσεστερ Γ. - Βαλένθια ΑγώναςΑποδόσεις Αγώνα Το στοίχημά σας: X
'
3,00 1-1
'
Μπαρτσελόνα - Ρούμπιν Καζάν ΑγώναςΑποδόσεις Αγώνα Το στοίχημά σας: 1
'
1,90 1-0
'
Μπουρσασπόρ - Ρέιντζερς ΑγώναςΑποδόσεις Αγώνα Το στοίχημά σας: X
'
3,35 1-1
'
Μπενφίκα - Σάλκε Over/UnderΕκτός Έδρας Ομάδα - Συνολικά Γκολ Το στοίχημά σας: Over 1.5
'
2,15 0-2
'
Το στοίχημά σας: τετραπλό 5,00 € 41,05 4 / 4 205,27 €                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    δεν εβλεπα τιποτα σημερα και επαιξα μονο ενα livebet που μου εγινε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μου αρεσει, το τσαμπιονγκς λινγ, και το ουεφα.. Παρα μοναχα τα πρωταθληματα, και μονο τα πρωταθληματα!!!, των εκαστοτε χωρων...Σημερα ενω ειπα, δεν θα παιξω τσαμπιονγς λινγ, επαιξα.. Ασχετα αν θα βγει η οχι, τριτη επιλογη μου.. Η βλακεια ειναι, πως επαιξα κατι, που δεν μου αρεσει..Τοσα χρονια που παιζω εχω καταλαβει πως μονο απο τα πρωταθληματα, εχει χαιρι.. δεν πηραζει υγεια, και καλη καρδια..ΥΓ..Αν δεν κερδισει η σεββιλη, την αλμερια.. το σου κου που ερχεται, να παει να μαμηθει...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μάντσεστερ Γ. - Βαλένθια ΑγώναςΑποδόσεις Αγώνα Το στοίχημά σας: X
'
3,00 1-1
'
Μπαρτσελόνα - Ρούμπιν Καζάν ΑγώναςΑποδόσεις Αγώνα Το στοίχημά σας: 1
'
1,90 1-0
'
Μπουρσασπόρ - Ρέιντζερς ΑγώναςΑποδόσεις Αγώνα Το στοίχημά σας: X
'
3,35 1-1
'
Μπενφίκα - Σάλκε Over/UnderΕκτός Έδρας Ομάδα - Συνολικά Γκολ Το στοίχημά σας: Over 1.5
'
2,15 0-2
'
Το στοίχημά σας: τετραπλό 5,00 € 41,05 4 / 4 205,27 €                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    δεν εβλεπα τιποτα σημερα και επαιξα μονο ενα livebet που μου εγινε
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Δεν μου αρεσει, το τσαμπιονγκς λινγ, και το ουεφα.. Παρα μοναχα τα πρωταθληματα, και μονο τα πρωταθληματα!!!, των εκαστοτε χωρων...Σημερα ενω ειπα, δεν θα παιξω τσαμπιονγς λινγ, επαιξα.. Ασχετα αν θα βγει η οχι, τριτη επιλογη μου.. Η βλακεια ειναι, πως επαιξα κατι, που δεν μου αρεσει..Τοσα χρονια που παιζω εχω καταλαβει πως μονο απο τα πρωταθληματα, εχει χαιρι.. δεν πηραζει υγεια, και καλη καρδια..ΥΓ..Αν δεν κερδισει η σεββιλη, την αλμερια.. το σου κου που ερχεται, να παει να μαμηθει...
θα συμφωνησω μαζι σου.στα πρωταθληματα υπαρχει μια συνεχεια καθε βδομαδα και μπορεις να υπολογισεις την φορμα,παραδοση,κινητρο μιας  ομαδας.τα ευρωπαικα παιχνιδια ειναι πολυ ποιο αψυχολογητα.ομαδες που παραπεουν στα εθνικα τους πρωταθληματα πετανε μεσοβδομαδα.και το χειροτερο ολων ειναι οτι γινονται τεραστιοι τζιροι με αποτελεμα καποιοι να βαζουν το χερακι τους σε αυτους τους αγωνες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα συμφωνησω μαζι σου.στα πρωταθληματα υπαρχει μια συνεχεια καθε βδομαδα και μπορεις να υπολογισεις την φορμα,παραδοση,κινητρο μιας  ομαδας.τα ευρωπαικα παιχνιδια ειναι πολυ ποιο αψυχολογητα.ομαδες που παραπεουν στα εθνικα τους πρωταθληματα πετανε μεσοβδομαδα.και το χειροτερο ολων ειναι οτι γινονται τεραστιοι τζιροι με αποτελεμα καποιοι να βαζουν το χερακι τους σε αυτους τους αγωνες
Οπως σήμερα με την μάντσεστερ που ειχαν σκάσει 8 εκατ ευρω συνολικά στον άσσο στη μπετφαιρ, και ηρθε χ.... :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ειναι ενα παιδι, που καθε φορα, που εχει τσαμπιονγκς λινγκ, και ουεφα, ερχεται στον υπολογιστη, του προποτζηδικου.. και κοιταει την βετ φαιρ, τα φορτωμενα...Παιζει σημερα λυων 1, μαν γιου 1, μπαρτσα 1, και εχει για αυριο, μιλαν 1.. 48 ευρω.. Εχει χασει ειδη το δελτιο..Παιδια η βετ φαιρ ειναι μονο, εφοσον εχουμε διαβασει.. οι ιδιοι.. και μετα, μπορουμε να δουμε, αν τεριαζουν η οχι, οι σκεψεις μας, μαζι με του υπολοιπου κοσμου.. Και αυτο να το κανουμε, γιατι ανηκουμε στον κοσμο...Ο καλ..υτερος παιχτης ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος..Οταν δεν παιζουμε την σκεψη μας, και παιζουμε καποια προταση, καποιου αλλου ανθρωπου, να την παιζουμε πολυ χαλαρα.. Η να παιζουμε αουτσαιντερ, με συστημα, αν ειναι να ακολουθησουμε καποιον αλλον...Ο καλυτερος παιχτης ειμαστε εμεις..Οσα λιγοτερα λεφτα, τοση και καθαροτερη σκεψη εχουμε.. για το στοιχημα.. Απο το στοιχημα δεν μπορουμε να γινουμε πλουσιοι... Παρα μονο αν παιζουμε σκορ, με ελαχιστα λεφτα, αλλα αυτο ειναι 1, στα 10 εκατομμυρια ελληνες, καθε εβδομαδα..  

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
φιλε ειναι μεγαλο εγκλημα να παιξεις σεβιλλη-αλμερια 1 που θα εχει και σχετικα μικρη αποδοση.και εξηγουμαι...μπορει να κερδισει η σεβιλλη και 5-0 αλλα...περυσι τελευταια αγωνιστικη παιζουν αλμερια-σεβιλλη.αδιαφορη η αλμερια η σεβιιλλη ηθελε μονο νικη για να βγει τσου λου.επειδη την ιδια ωρα λογικα η μαγιορκα θα κερδιζε στην εδρα της την αδιαφορη εσπανιολ(οπως και εγινε).παμε στο αλμερια-σεβιλλη.0-1 ημιχρονο η σεβιλλη ολα οκ.2ο ημιχρονο κατα το 65 1-1 η αλμερια.στο 70 και κατι 2-1 η αλμερια και κοκκινη η σεβιλλη.αποτο 75 μεχρι το 90 βγαιναν στην επιθεση παντα 3-4 της αλμεριας με 1-2 της σεβιλλης και συνεχεια το χανανε.δεν θελανε να βαλουν γκολ.απο το 90 και μετα η αλμερια τους αφηνε να βαλουν γκολ.ελα ομως που το αγχος ειχε βαρυνει τα ποδια και δεν μπορουσαν της σεβιλλης να το βαλουν απο το μισο μετρο??τελικα στο 94 και αφου δεν κουνηθηκε κανενας αμυντικος ενας πιτσιρικας πετυχαινει το 1ο γκολ της καριερας του κανοντας το 2-3 και στελνοντας εμενα και 1.000.000.000 παικτες του στοιχηματος στα ουρανια.
ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.το παιχνιδι οπως ειπα μπορει να ληξει οτιδηποτε.γιατι υπαρχουν 2 σκεψεις.  1ον οτι η σεβιλλη θα επιστρεψει οτι χρωσταει στην αλμερια που βρισκεται σε δινη βαθμολογικη θεση... 2ον οτι η σεβιλλη δεν μπορει να κανει 3η συνεχομενη ηττα στην εδρα της και παλι απο υποδυεστερη ομαδα(οι προηγουμενες 2 απο μαγιορκα και χεταφε.)αρα το παιχνιδι δεν ακουμπιεταικαι αν πρεπει να παιξω ντε και καλα κατι μαλλον θα πηγαινα στην μεγαλη αποδοση με λιγα για πολλα.
και μην ξεχναμε ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΧΑΣΤΑ...καλη ωρα η λυων σημερα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Nαι φιλε μου το εβλεπα το παιχνιδι.. με εκεινο το διπλο εκλεινα ενα καλο δελτιο.., Με τον κοντο που εβαλε το γκολ..Και μετα πανηγυριζε λες και εχει παρει το τσαμπιονγκς λινγ.. Να σημειωσω εδω, οτι ειχε, αναφερθει.. Οτι και οι δυο ,απο την ανδαλουσια.. ειχαν τελειες σχεσεις. Που αυτο στον αγωνα, αποδειχτηκε μουφα, η αλμερια σκυλιασε!!..Οπως προσφτα το κιεβο με την ιντερ ολοι οι εξυπνοι λεγαν οτι εχουν τελειες σχεσεις και ειδα μαζι με το δικο μου το δελτιο που εκλεινα με την ιντερ αλλα 10 να πηγαινουν στον κουβα.. Σχεσεις καλες.. μεταξυ ομαδων, ειναι κατα 90% βλακειες..Παιξτε συμφωνα με το κινητρο, φορμα,προιστορια ,φανελα,και οσο για τις απουσιες η γνωμη μου ειναι ουδεις αναντικαταστατος..Φιλε μου το παιχνιδι δεν το εδωσε η αλμερια, μονο μπουνιες δεν παιξανε οι παιχτες μεταξυ τους!! στο γκολ, και νικη της σεββιλης..Μην λες το εδινε η αλμερια!! τεσπα καληνυχτα μαν..

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Nαι φιλε μου το εβλεπα το παιχνιδι.. με εκεινο το διπλο εκλεινα ενα καλο δελτιο.., Με τον κοντο που εβαλε το γκολ..Και μετα πανηγυριζε λες και εχει παρει το τσαμπιονγκς λινγ.. Να σημειωσω εδω, οτι ειχε, αναφερθει.. Οτι και οι δυο ,απο την ανδαλουσια.. ειχαν τελειες σχεσεις. Που αυτο στον αγωνα, αποδειχτηκε μουφα, η αλμερια σκυλιασε!!..Οπως προσφτα το κιεβο με την ιντερ ολοι οι εξυπνοι λεγαν οτι εχουν τελειες σχεσεις και ειδα μαζι με το δικο μου το δελτιο που εκλεινα με την ιντερ αλλα 10 να πηγαινουν στον κουβα.. Σχεσεις καλες.. μεταξυ ομαδων, ειναι κατα 90% βλακειες..Παιξτε συμφωνα με το κινητρο, φορμα,προιστορια ,φανελα,και οσο για τις απουσιες η γνωμη μου ειναι ουδεις αναντικαταστατος..
καλα για σχεσεις μπορουμε να πουμε πολλα.θα σου πω στον 2ο γυρο οταν θα παιξουν μπιλμπαο-σοσιεδαδ που παιξανε προχτες. ;) ;) ;)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Nαι φιλε μου το εβλεπα το παιχνιδι.. με εκεινο το διπλο εκλεινα ενα καλο δελτιο.., Με τον κοντο που εβαλε το γκολ..Και μετα πανηγυριζε λες και εχει παρει το τσαμπιονγκς λινγ.. Να σημειωσω εδω, οτι ειχε, αναφερθει.. Οτι και οι δυο ,απο την ανδαλουσια.. ειχαν τελειες σχεσεις. Που αυτο στον αγωνα, αποδειχτηκε μουφα, η αλμερια σκυλιασε!!..Οπως προσφτα το κιεβο με την ιντερ ολοι οι εξυπνοι λεγαν οτι εχουν τελειες σχεσεις και ειδα μαζι με το δικο μου το δελτιο που εκλεινα με την ιντερ αλλα 10 να πηγαινουν στον κουβα.. Σχεσεις καλες.. μεταξυ ομαδων, ειναι κατα 90% βλακειες..Παιξτε συμφωνα με το κινητρο, φορμα,προιστορια ,φανελα,και οσο για τις απουσιες η γνωμη μου ειναι ουδεις αναντικαταστατος..Φιλε μου το παιχνιδι δεν το εδωσε η αλμερια, μονο μπουνιες δεν παιξανε οι παιχτες μεταξυ τους!! στο γκολ, και νικη της σεββιλης..Μην λες το εδινε η αλμερια!! τεσπα καληνυχτα μαν..
[/quote καταρχην να διορθωσω το 1-1 εγινε στο 44. απο κει και περα πηγαινετε στο youtube kai deite almeria-sebillh 2-3  το τριτο γκολ ειναι για τα πανηγυρια.και αυτα που λες για μπουνιες ειναι για τα ματια του κοσμου...καλο βραδυ σε ολους κερδισμενους και χαμενους..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μαν, δεν ειπα παιξανε μπουνιες..Ειπα μονο μπουνιες, δεν παιξανε.. αρα δεν παιξανε!!.. Ενωω οτι μετα το γκολ, της σεββιλης.. Υπηρχε ενταση.. στον παγκο της αλμεριας, των παικτων της αλμεριας εναντιων της .. σεβββιλης, απο τους εντονους, πανηγυρισμους των παιχτων της σεββιλης.. Δηλαδη αυτο δεν αρεσε, στους παιχτες της αλμεριας, και αντεδρασαν.. Οχι οτι παιξανε μπουνιες.. Αντεδρασαν εντονα στους τρελους πανηγυρισμους της σεββιλης αν αυτο δειχνει καλες σχεσεις προσωπικα δεν το νομιζω..Τωρα οτι τελευταια αγωνιστικη η μπαρτσελονα και η ρεαλ μαδριτης αν ειναι αδιαφορες με 9 αλλαγες στην συνθεση τους μπορουν να χασουν οπως γινεται συχνα πυκνα στην ισπανια, γινεται.. Η ισπανια δεν ειναι αγγλια.. 100%!! αγνο ποδοσφαιρο!!, Η ισπανια ειναι και λιγο, μεσογειακος λαος στο τελος...Παντως η αλμερια αδιαφορη δεν ηταν..Ασχετα που ειταν τελευταια αγωνιστικη στην ισπανια και με το τι ειχε ειχε λεχθει οτι θα ηταν και για τις δηθεν καλες τους σχεσεις..Και αυτο που λες για το οτι η αλμερια τωρα εχει αναγκη τους βαθμους,και να ειχαν καλες σχεσεις που λες,δεν ειναι τελευταιες αγωνιστικες..αλα ακομα ουτε στα μισα του πρωταθληματος δεν ειναι.αρα η σεββιλη θα το χτυπησει το παιχνιδι..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μαγκες καλημερα μετα απο καμποσες μερες απουσιας....χτες ηταν καλη μερα για εμενα μιας και επιασα ενα δελτιο απο αρχη και μια τετραδα με ισοπαλιες στο live....καλο ταμειο...και σημερα περιμενω το πανω απο μισο γκολ σε αρσεναλ και κλεινω και ενα τριτο δελτιο....και δεν θα ασχοληθω περαιτερω παρα μονο αν ειμαι σπιτι και δω τιποτα σε live....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..  118=Μπολονια-Κιεβο=χ=(ισοπαλια),    119=Βιτσενζα-Σιενα=χ=(ισοπαλια),    121=Ακαδεμικα-Μαριτιμο=χ=(ισοπαλια) τα επαιξα 3 ευρω. και 132=βελεζ Σαρσφιλντ-Ουρακαν=1 ημιχρονο-1τελικο=(να νικαει και στο πρωτο και στο δευτερο ημιχρονο η βελεζ),    133=Ριβερ Πλειτ-Εστουντιαντες=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    134=Γοδοι Κρουζ-Ρασινγκ-Κλουμπ=2=(διπλο),      135=Ιντεπεντιεντε-Γκοιας=γκολ γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) τα επαιξα 10,50 ευρω Καλα κερδη σε ολους..

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στα αδερφια .νομιζω οτι εχτες σας εδωσα δυο πολυ πολυ σιγουρακια οπως ειχα βερντερ και οβερ λυων ειδικα για βερντερ φωναζα.ευχαριστω στον καθηγητη τραχανοπλαγια.σε λιγο σημερινα βετς

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145
Μπαγερν-Βασιλεια  ασο  ημιχρονο  ασο τελικο...(αν δεν κερδισουν οι φριτσηδες θα τους φανε ζωντανους)

Αρσεναλ- παρτιζαν  (εδω  ειναι ο Αλεφαντος καλως τα 5-0)  over 3.5

εγω ταπαιξα ....

και αναμενω...

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
λοιπον .στο κεφαλι δυνατη δυαδα οβερ μπαγερν και σαχταρ. πολυ δυνατο βετ για μενα.απο εκει και περα ακαντεμικα μαριτιμο στον ασσο και σιενα στο μπασκετ στο διπλο με χαντικαπ για δευτερα σημεια. τα δυο πρωτα τα βλεπω πολυ οπως τα χθεσινα

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
νομιζω οτι δεν υπαρχει καμια αξια να πονταρεις σε ομαδες αδιαφορες οπως οι μπαγερν.αντιθετα πιστευω οτι μπορεις να περιμενεις μεχρι το ημιχρονο,να αξιολογησεις το ματς  και να πονταρεις στο livebet

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παιξτε κανα οβερακι σημερα...
και το διπλο των ρωσσων,που δεν ειναι αδιαφοροι,πληρωνει καλα...

Seabreeze

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο πρωτος κουβας ,Μαριτιμο φερνει 2πλο και οωερ μετα απο 12 αγωνες

Stories

Νέο!

Stories