Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Καλησπερα.Επειδη αυριο θα λειπω μεχρι το απογευμα ποσταρω τι θα παιξω. 1 βιγιαρεαλ με τον παοκ και 2 την γιουβεντους μεσα στην σαλτσμπουργκ 2αδα!Να το αιτιολογισω. ο παοκ ειναι χαλια το ιδιο και η σαλτσμπουργκ!!! Βιγιαρεαλ και γιουβεντους ειναι ανεβασμενες φανελα καλυτεροι παιχτες κινητρο φορμα (αγωνιστικη κατασταση) με οδηγει σε αυτην την διαδα  !!!!!!Καλα κερδη σε ολους!!!

Συμπολεμιστη εισαι ωραιος,διαβασα και το αρχικο σου post και ειμαστε κοντα "φιλοσοφικα" στο στοιχιμα. Μονο που εγω δεν χρειαστηκε να περασουνε 9 χρονια.... (ευτυχως). Πληρωθηκα με Lyon,στο αυριανο εχω και την JUVE μεσα. Οπως λες κι εσυ, στα 4-5 επιλεγμενα και πανω παμε σε συστηματα. Under/over,ημιχρονα/τελικα, κορνερ γκολς κτλ δεν υπαρχουν για μενα. 1-Χ-2 old school και συγκεκριμενα πρωταθληματα,συγκεκριμενες ομαδες με λιγο μελετη στατιστικα,εμπειρια/ενστικτο και τυχη. Καλα κερδη σε ολους μας. Επισης νομιζω αργησα λιγο αλλα ακομη θα το βρω γυρω στο 30 αποδοση- ΡΕΑΛ-ΜανΣιτυ για Τσ.Λιγκ και Ουεφα.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Αν    και  αποφευγω  να  βαζω  τα  κερδη , θα  κανω  μια  εξαιρεση  , γιατι  πληρωθηκα  αλλιως  και  θα  το  γραψω  λεγoντας  μια    ιστορια    και  ενα  συμπερασμα  και  ότι  τελικα  δεν  ισχυει    τιποτα    αλλά  και  όλα  ισχυουν    και  κατεληξα  στο    συμπερασμα    ότι  “ αν  είναι  να  πληρωθεις    θα  πληρωθεις “.

Εχω  συμπληρωσει    3  ομαδες    και  παω  στο  ταμειο . Τις    εγραψα  στην    τυχη ή  ενστικτο  , όπως  θελετε  πειτε  το  ( ZANCLONT72  RULEZ  ) . Στο  ταμειο  βλεπω  ότι  μια  ομαδα  που  ειχα  βαλει  ειχε  μολις  ξεκινησει  , οποτε  παιρνω  το  δελτιο  για  να  βαλω  καποια  άλλη . Γραφω    την  μια  ομαδα  που  ειχα  παιξει  πριν  και  ενώ  ετοιμαζομουνα  να  βαλω  και  την  δευτερη , σκεφτομαι  ότι    μηπως  αυτό  είναι  για  καλο  μου  , οποτε  αποφασιζω  την  δευτερη    ομαδα  να  μην  την  αντιγραψω    στο  δευτερο  δελτιο . Την  πρωτη  ομαδα    όμως  την  ειχα  βαλει  και  σκεφτομουνα  μηπως  επρεπε  να  την  βγαλω  και  αυτην .
Τελικα    κραταω  την  πρωτη  ομαδα    και  συμπληρωνω  άλλες  δυο . Επειτα  σκεφτομαι  , δεν  βαζω  ακομα  μια ? Ετσι  παιζω  4  ομαδες .
Παιζω  45  ευρω  και  κερδιζω  1706 .
Τα    1200  περιπου  από  τα  κερδη  ,  θα  τα  μετατρεψω    σε  ταξιδι    την  επομενη  βδομαδα  σε  Αμστερνταμ    , επειτα  από  καποιες  μερες  θα  φυγω  με  το  τρενο  και  θα  παω  Βερολινο    και  από  εκει  θα  παρω  τον  δρομο  της  επιστροφης .

Λεω ,  δεν  θα  τα  παρω  τα  κερδη  από  τον  πρακτορα  ,αλλά  θα  παω    κατευθειαν  στα  κεντρικα    του  Οπαπ  στον  Κηφισσο . Δεν  ειχα  ξαναπαει ,πηγα  σημερα .Παιρνω  το  διπλωμα  μαζι  μου . Στην  εισοδο  σεκιουριτυ , μπαινω  μεσα  , μεγαλο  κτιριο  και  ψηλοταβανο . Υπηρχαν  μεσα  αλλοι  8 –9  σεκιουτιτυ . Ο  αριθμος  τους    ηταν  υπεραριθμος  και  στην  ουσια    δεν  καναν    τιποτα    και  ηταν  σχεδον  μονοι  τους    σε  μια  μεγαλη  αιθουσα . Δινω  το  διπλωμα  ( γιατι  δεν  ειχα  ταυτοτητα )  επειτα    περναγες  από  μια  πυλη  για  μεταλλικα  αντεικειμενα . Επειτα  μου  λενε  θα  πας  στο  τερμα  βαθος  και  θα  στριψεις  αριστερα  και  θα  φωτοτυπησεις    το    δελτιο  σου    και  το  διπλωμα . Εν  τω  μεταξυ    ολοι  οι  σεκιουριτυ  ηταν  ωραιοι    τυποι  και  απολαμβαναν  την  δουλεια    τους    και  χαιροντουσαν  όταν  ερχοταν  καποιος  που  ειχε  κερδισει  .
Εκει  πληρωνονται  (μαλλον )  και  οι  πρακτορες  του  Οπαπ  και  οι  παιχτες  αλλά    στο  ταμειο  δεν  υπηρχε  κανενας . Σε  ολη  την  μεγαλη  αιθουσα  μονος  μου  με  τους  σεκιουριταδες . Παω  για    φωτοτυπια  . Εκει  παλι    ηταν  4  γυναικες  (  παλι  υπεραριθμες    και  ως  γνωστων    οι  υπαλληλοι  του  οπαπ  , είναι  από  τους  πιο  καλοπληρωμενους )  παιρνω    τις    φωτοτυπιες    ,  μολις  βγαινω  ( στην  μεγαλη  αιθουσα )  ερχεται  ενας  σεκιουριτας  να  με  βοηθησει    και  μου  λεει  να  παω  σε  ένα  άλλο    γραφειο ,  οπου  ειχε  4  ταμεια . Μπαινω  στο  άλλο    μεγαλο  γραφειο    και  παλι  και  εκει  ηταν  υπεραριθμοι .
Ηταν    4  στα  ταμεια    και  άλλες  6  από    πισω  στα  γραφεια  τους  και  ολοι  τους  δεν  καναν    τιποτα . Ειμαι  ο  μονος  πελατης  .
Παω    σε  ένα  ευχαριστο  τυπο  , οπου  αυτος  παιρνει  τις  φωτοτυπιες  , σημπληρωνει  καποια    χαρτια  για  να  μου  τα  δωσει  και  επειτα  επρεπε  να  παω  να  πληρωθω    στο  κανονικο  ταμειο . Σχεδον  ολες  είναι  γυναικες  και  δεν  κανουν  απολυτως  τιποτα ,  οποτε  για  να  περασουν  και  την  ωρα  τους  καθονται    και  με  βλεπουν , η  κάθε  μια  με  τον  τροπο  τους .
Όπως  εβλεπα  ολο  το  σκηνικο    φαντασθηκα    ότι  ηταν  σαν  να  επαιζαν    ένα  παιχνιδι  .Δηλαδη ,αν  ερχεται  καποιος  καινουργιος  που  εχει  κερδισει  , αυτές  να  καταλαβαινουν    από  τον  τροπο  που  κινειται  και  φερεται  ο  άλλος , ποσα  χρηματα    εχει  κερδισει ?. Αραγε  θα  τον  καταλαβαινουν    έναν  που  επιασε  το  τζοκερ ?
Αλλά    τωρα  που  το  σκεφτομαι  , αυτές  θα  σκεφτοντουσαν  κανενα  πουτσο  ,  οποτε  μαλλον  δεν  θα  παιζουν  τετοια  παιχνιδια . Εγω    αν  εργαζομουνα    εκει    και  ημουνα  ετσι  αργοσχολος  όπως  αυτοι  , ανετα  θα  το  επαιζα  αυτό  το  παιχνιδι .
Επειτα  από  3  περιπου  λεπτα    φευγω  από  την  αιθουσα  με  τα  χαρτια  που  γραφει  το  ποσό  που  κερδιζω  και  παω  στο  ταμειο .
Ο    ταμιας  μολις  βλεπει    το  επιθετο    μου  με  ρωταει  αν  ειμαι  από  την  Κρητη .Του  λεω  ότι  αν  και  εχω  Κρητικο  επιθετο ,εχω  καταγωγη  από  Θρακη .
Εν  τω  μεταξυ    ο  ταμιας    με  Κρητικο  μουστακι  και  φατσα  μαχητη  . Μου  λεει  το  επιθετο    του  και  είναι  σχεδον  ιδιο  με  το  δικο  μου . Μου  λεει  , εμεις    πρεπει  να  εχουμε  μακρινη  συγγενεια  για    ψαξτο  λιγο  (  μπορει  να  του  θυμιζα  καποιο  γνωστο  του ) . Του  λεω ,  δεν  αποκλειεται , παλια    η    Κρητη    ειχε  πολύ  καλους    τοξοτες  και  ειχαν  φυγει  ως  μισθοφοροι    σε  Μακεδονια  και  Θρακη    και  πολλοι    εμειναν    εκει .
Ο  ταμιας  κουνησε  το  κεφαλι  του  συμφωνωντας .

Μου  μετραει    17    100σταρικα . Γυρναω    βαζω  τα    λεφτα    στην  τσεπη  και  όπως  γυριζω  βλεπω  έναν    σεκιουριτα    που  ειχε  ερθει    πιο  κοντα  και  πιανω    το  βλεμμα  του  στα  χρηματα    και  να    προσπαθει    να    καταλαβει    ποσα  είναι  περιπου . Μολις    ειδε  τα  χρηματα  ο  τυπος  πρεπει    να  χαρηκε    πραγματικα .
(αυτοι  πρεπει  να  το  παιζαν    αυτό  το  παιχνιδι )

Παντως  αξιζει  μια    επισκεψη . Σου  βγαζει  αλλα  συναισθηματα  , πολύ  αξιολογα  θα  ελεγα , αλλά    δεν  μπορω  να  τα αποδωσω  ακριβως .
Ωραια    αισθηση    να  τα  παιρνεις    ζεστα    και  ακομα  πιο  ωραια    η  αισθηση  ,  να  τα  παιρνεις    μεσα  στην  εδρα  τους .

Συνημμένα

• Ταξιδι Aμστερνταμ - Βερολινο σε 4 κινησεις.gif
    Ταξιδι Aμστερνταμ - Βερολινο σε 4 κινησεις.gif
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 28

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πολυ ψαγμενο το δελτιο σου ρε φιλε και καλα νσ περασεις στο ταξιδι σου, αν και μας μπερδεψες λιγο :idiot: με το "ταξιδι" σου στον λαβυρινθο του ΟΠΑΠ :grin:...

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Να  σαι  καλα  φιλε . Τα  ιδια  και  καλυτερα  σε  σενα . Οντως  και  γω  μπερδευτηκα    στον  Οπαπ  ,  σου  βγαζει  ολη  η  κατασταση  εκει    περα  ,  ένα  περιεργο  συναισθημα  . 

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
παει αγγελακας να παρει μια μπουγατσα
αγγελ΄΄  μια μπουγατσα με τυρι παρακαλω
φουρναρης΄΄ μονο κρεμα εχουμε δυστυχως
αγγελ΄΄ τοτε με κρεμα με κρεμα με κρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Να  σαι  καλα  φιλε . Τα  ιδια  και  καλυτερα  σε  σενα . Οντως  και  γω  μπερδευτηκα    στον  Οπαπ  ,  σου  βγαζει  ολη  η  κατασταση  εκει    περα  ,  ένα  περιεργο  συναισθημα  . 
ωραιος ρε μαγκα... καλοφαγωτα!!!

εντιτ: μπας και ειχες φαει κανα πακι οταν πηγες στον οπαπ?...!!!  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δυο 2αδες και ενα συστημα,σε ενα πολυ δυσκολο κουπονι!!
αντερ παο-οβερ βερντερ κ' ιντερ-ρουμπιν Χ2 σε διπλη ευκαιρια..
επιπλεον βαλενθια-λυων-μπαρτσα(-2)σε συστημα 2-3..
η σαλκε δε βλεπεται,αλλα πιστευω πως επιτελους θα περασει!!!
τα πα,αλλα αμαρτιαν ουκ εχω.. :cheesy:

**γαττε δεν παιζει ο καρντοζο..
σε μια ομολογουμενως δυσκολη μερα συνεχισα να εχω επαφη με το ταμειο...
οχι τοσο καλα βεβαια χθες,αλλα το 5/8,δεν ειναι και απογοητευτικο..
σημερα να δουμε... :s&m_3:

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα απο εμενα.
Για σημερα πιστευω και θα παιξω: Λιλ, Ναπολι, Αεκ, Γάνδη και Δυναμο.
Καλη επιτυχια σε ολους!!

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
καλημερα κυριοι, μετα απο μια σχετικα καλη μερα χθες σημερα σπαω σε δυαδες τις: Γιουβε, ΑΕΚ, Ντορτμουντ, Παλερμο. Απο τις μικρες αποδοσεις αχαστη πιστευω οτι ειναι η Βιγιαρεαλ.
Καλα κερδη σε ολους μας

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
3.35 το δπλο τηςλιβερπουλ φορτωσανε ολοι τη ναπολι και βλεπω κουβα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
3.35 το δπλο τηςλιβερπουλ φορτωσανε ολοι τη ναπολι και βλεπω κουβα
Στην Αγγλία για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι μεγάλοι αστέρες Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες, ενώ ο Χόγκσον επέλεξε να φρεσκάρει και τους δύο βασικούς του αμυντικούς μέσους, τον Μεϊρέλες και τον Λούκας, δείγμα του ότι ρίχνει το βάρος στο κομβικό παιχνίδι με την Μπλάκμπερν που ακολουθεί. «Θα είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με την Μπλάκμπερν και πρέπει να είναι φρέσκοι. Δεν είναι μόνο, πάντως, το θέμα της κούρασης, αλλά πρέπει να τους προστατέψουμε και από πιθανούς τραυματισμούς. Μπορεί η ομάδα να μην έχει πολύ βάθος, όμως δεν μπορώ να ρισκάρω», επιβεβαίωσε ο Χόγκσον.

για τσεκαρε το παλι...

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
Στην Αγγλία για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι μεγάλοι αστέρες Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες, ενώ ο Χόγκσον επέλεξε να φρεσκάρει και τους δύο βασικούς του αμυντικούς μέσους, τον Μεϊρέλες και τον Λούκας, δείγμα του ότι ρίχνει το βάρος στο κομβικό παιχνίδι με την Μπλάκμπερν που ακολουθεί. «Θα είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με την Μπλάκμπερν και πρέπει να είναι φρέσκοι. Δεν είναι μόνο, πάντως, το θέμα της κούρασης, αλλά πρέπει να τους προστατέψουμε και από πιθανούς τραυματισμούς. Μπορεί η ομάδα να μην έχει πολύ βάθος, όμως δεν μπορώ να ρισκάρω», επιβεβαίωσε ο Χόγκσον.

για τσεκαρε το παλι...
μαζι σου ειμαι αλλα φετος επειδη μας δουλευουν με τα στημενα νομιζω οτι κατι θα γινει

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
η ναπολι ειναι περιεργη ομαδα ;)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μ αρεσει καμια μπομπα ως τωρα!Ισως η ΑΕΚ στπ draw no bet, δεν ξεκινα Τζιμπουρ παντως και με Μπλανκο δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος. Η Πορτο εχει πιθανοτητες για μενα, η Μπεσικτας ειναι ντεφορμε και εχει απουσιες Γκουτι+Κουαρεσμα, σιγουρα παντως μια καυτη εδρα για καθε φιλοξενουμενο. Γιουβεντους με απουσιες αλλα δε παιζει με κανα φοβητρο, μπορει το 2. Nαπολι πιθανη και αυτη..Αρης under + 0-1 γκολ με ρισκο!

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Οι μπουκ βγήκαν με αποδόσεις φαβορί στην Αντερλεχτ. Τόσο χαμηλά, όμως, κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί από την στιγμή που η κατάσταση στους Βέλγους είναι έκρυθμη.
Πολύ προτιμότερο το Χ2 της ΑΕΚ, η οποία στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στο πρωτάθλημα εντυπωσίασε παίρνοντας τη νίκη με 4-0 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Αρη.

Αξία έχει και το Over στην Αγία Πετρούπολη ανάμεσα στην Ζενίτ και την Χάιντουκ. Οι Κροάτες χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς τους μακριά από το Σπλιτ, ενώ και η Ζενίτ μέσα στο σπίτι της φιλοδωρεί με πολλά γκολ  τους αντιπάλους της.

Εγώ σκεφτόμουν ξερό 2 ως έκπληξη, αλλά χωρίς να το φορτώσω. Αν κάποιος τα σπρώχνει, πάντως, το Χ2 είναι καλή απόδοση. 1,81 δίνει στον ΟΠΑΠ.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Παιζει κανεις εδω? Αν ναι, κυριως με ενδιαφερει αν απο καποια στιγμη και μετα βαζει ορια πονταρισματος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom