Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο δικος σου παντως σπανια ξεκουραζει παιχτες.. :think:
και σε φαση ομιλων που η τσελσαρα θα περασει αερας,δε νομιζω και οι παιχτες να σκεφτονται το επομενο ματσ..

**μου ρχεσαι την τριτη :boobies: :zfuck:
Θα δούμε αύριο...μάλλον όμως δεν θα το ακουμπήσω!
Η άλλη σου η ομάδα στην Ισπανία την είχε σώσει πέρυσι την Μάλαγα την τελευταία αγωνιστική...να δούμε τι θα φτιάξουνε!!!
Αστείο το 1.35 της Μπάρτσα...ειδικά αν δεν παίξουνε Τσάβι και Βίγια!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
σημερα τι βλεπετε ρε παιδια;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θα δούμε αύριο...μάλλον όμως δεν θα το ακουμπήσω!
Η άλλη σου η ομάδα στην Ισπανία την είχε σώσει πέρυσι την Μάλαγα την τελευταία αγωνιστική...να δούμε τι θα φτιάξουνε!!!
Αστείο το 1.35 της Μπάρτσα...ειδικά αν δεν παίξουνε Τσάβι και Βίγια!
διαβασμενος ο γαττος...
οχι οτι πληρωνει τιποτα σπουδαιο βεβαια η ρεαλ,αλλα για κλεισιμο δελτιου...
οσο για μπαρτσα συμφωνω 1000%
λ.χ η μπαρτσα δινει το σαββατο 1,35 κοντρα στη φορμαρισμενη-αηττητη βαλενθια.. :jerking:

kidkudi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για σ/κ με ρισκο
κερδιζει η λιβερπουλ
κερδιζει η σαλκε
κερδιζει η λυων
χανει η μαινζ
συνολικη αποδοση 39 , θα σπρωξω κατι λιγα εκει

πιο λογικα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΑΡΣΕΝΑΛ
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΟΒΕΡ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
ρε μαγκες ποια εφημεριδα προτεινετε για το στοιχημα για μενα kingbet

αυτα τα 3 αν διαβαζεις θα εχεις μια καλη "εικονα" για τις ομαδες, δεν χρειαζεται να ακολουθεις κανεναν, διαβασε τα αγωνιστηκα νεα και παιξε μονος σου.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
για σ/κ με ρισκο
κερδιζει η λιβερπουλ
κερδιζει η σαλκε
κερδιζει η λυων
χανει η μαινζ
συνολικη αποδοση 39 , θα σπρωξω κατι λιγα εκει

πιο λογικα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΑΡΣΕΝΑΛ
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΟΒΕΡ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

δεν τα εχω δει αλλα σιγουρα δεν θα παρω λιβερπουλ, εχει πολλα προβληματα αγωνιστηκα - διοικητικα και φυσικα μιλαμε για τοπικο ντερμπυ....ανετα θα κοντραρα στο 1Χ

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες ποια εφημεριδα προτεινετε για το στοιχημα για μενα kingbet

αυτα τα 3 αν διαβαζεις θα εχεις μια καλη "εικονα" για τις ομαδες, δεν χρειαζεται να ακολουθεις κανεναν, διαβασε τα αγωνιστηκα νεα και παιξε μονος σου.
κάθε εφημερίδα,κάθε ραδιόφωνο ή κάθε σάιτ έχει μία ομάδα από ανθρώπους που ασχολούνται με το στοίχημα και ο καθένας από αυτούς με κάποιο πρωτάθλημα...
άλλος τα ''διαβάζει'' καλά τα μάτς, άλλος όχι...βέβαια είναι και κάποιοι που ξεχωρίζουν,αλλά αυτό το βρίσκεις και το καταλαβαίνεις σε βάθος χρόνου...
μην ξεχνάται ότι υπάρχει και περίοδος φορμαρίσματος και ντεφορμαρίσματος και για αυτούς...
το καλύτερο πάντως είναι να διαβάζει κάποιος τα πάντα γύρω από έναν αγώνα,αλλά ΟΧΙ την εκτίμηση του κάθε αναλυτή,όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Van Pucerman, γιατί μόνο έτσι θα βγάλει συμπέρασμα για τον εαυτό του και τις εκτιμήσεις του, ώστε να βελτιώνεται,να γίνεται καλύτερος και να μην έχει ανάγκη κανένα μπαγλαμά από δαύτους...
ελπίζω να βοήθησα στην προσέγγιση του ''διαβάσματος'' του κουπονιού...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και γω βλεπω λιβερπουλ λυων...επανερχομαι....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
γειά σας μάγκες..

ερώτηση.. πως παίζεται ένα σύστημα με στάνταρ στο κουπόνι?

π.χ. θέλω να παίξω 3 στάνταρ και 5 αγώνες σε ζητούμενα 3-4-5..(δηλαδή σύνολο 8 αγώνες),έχω βρεί μια 8άδα όλα τα λεφτά ;)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τους 3 στανταρ αγωνες σου τους μαρκαρεις σημειωνοντας πανω στο "Σ" που υπαρχει στο κουπονι.Τους αλλους 5 αγωνες τους σημειωνεις κανονικα, τους κωδικους τους δηλαδη και το σημειο που θες απλως. Κατω στο κουπονι στη γραμμη των συστηματων μαρκαρεις τους αριθμους 3,4,5. Αν  θες να παιξεις ΚΑΙ την τριαδα των στανταρ σου μονη της μαρκαρεις και το 0.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
προβλεψεις για σημερα βλεπω να μη περναει η τσελσι ΧΧΧ

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
πηρα μια μικρη 3αδα

Bet Receipt
Transaction Details
Your bet has been placed with William Hill.
Thank you and good luck! Print Receipt
Treble(s)
16 Oct 2010 - Man Utd v West Brom - 90 Minutes
Man Utd @ 1.33
16 Oct 2010 - Werder Bremen v Freiburg - 90 Minutes
Werder Bremen @ 1.53
16 Oct 2010 - Ajax v NAC Breda - 90 Minutes
Ajax @ 1.17

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαρσειγ,γαβρος,μπαγερν,βερντερ,ρεαλ,μιλαν..
με ρισκο πανιωνιος,τσελσυ,ατλετικο,νιουκαστλ,παο αντερ...
οποιος θελει ας ριξει και κανα ψιλο στη ρεντα της μαιντζ...
αντε και καλο κουβα...

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992

Εχει βγει και ένα καινούριο σάιτ , όπως και εφημερίδα.

Το έχω δει, αλλά είναι φρέσκο. Γενικά θεωρώ πως δεν είναι να εμπιστεύεσαι τις στοιχηματικές εφημερίδες και τα σάιτ 100%. Καλό είναι να παίρνεις μία ιδέα, από απουσίες παράδοση κτλ. αλλά πάντα να παίζεις και δικές εμπνεύσεις. Και κυρίως να αποφεύγεται να βάζετε πολλά παιχνίδια σε ένα κουπόνι. Δυάδα ή μονό παιχνίδι εάν αξίζει η απόδοση, το θεωρώ το καλύτερο για να πηγαίνεις συχνότερα ταμείο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαρσειγ,γαβρος,μπαγερν,βερντερ,ρεαλ,μιλαν..
με ρισκο πανιωνιος,τσελσυ,ατλετικο,νιουκαστλ,παο αντερ...
οποιος θελει ας ριξει και κανα ψιλο στη ρεντα της μαιντζ...
αντε και καλο κουβα...
τι λες ρε;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Εχει βγει και ένα καινούριο σάιτ , όπως και εφημερίδα.

Το έχω δει, αλλά είναι φρέσκο. Γενικά θεωρώ πως δεν είναι να εμπιστεύεσαι τις στοιχηματικές εφημερίδες και τα σάιτ 100%. Καλό είναι να παίρνεις μία ιδέα, από απουσίες παράδοση κτλ. αλλά πάντα να παίζεις και δικές εμπνεύσεις. Και κυρίως να αποφεύγεται να βάζετε πολλά παιχνίδια σε ένα κουπόνι. Δυάδα ή μονό παιχνίδι εάν αξίζει η απόδοση, το θεωρώ το καλύτερο για να πηγαίνεις συχνότερα ταμείο.
τη τελικη κριση παντα την εχεις εσυ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Καλημέρα. Χθες πιάσαμε 5 στα 6 και το προτεινόμενο σύστημα μας πλήρωσε έστω και οριακά. Σήμερα είναι η πρώτη φορά από τότε που ασχολούμαι με το στοίχημα που δεν έχω να κάνω καμία απολύτως πρόταση για τα αγγλικά παιχνίδια πλην της Κόνφερενς!

Η εξαίρεση που θα επιβεβαιώσει τον κανόνα είναι ο πιθανός άσσος της Στόκπορτ από τη δεύτερη κατηγορία. Δεν είναι ότι εκτιμώ τους γηπεδούχους καθώς δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος. Από την άλλη όμως, δεν εκτιμώ ούτε τη Μπαρνέτ, η οποία εκτός του ότι έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, έχει να αντιμετωπίσει σήμερα και πάρα πολλές απουσίες καθώς θα λείψουν πέντε βασικοί και τρεις ενίοτε βασικοί! Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν με εμπνέει καθόλου και το μόνο που βλέπω είναι κάποιες πιθανές εκπλήξεις που θα τις βρείτε στις Κάρτες Σαββατοκύριακου.

Την Μπουντεσλίγκα ούτως ή άλλως την έχω κόψει από το …διαιτολόγιό μου και έτσι θα περάσω ένα σωρό παιχνίδια και θα πάω κατευθείαν στην Κόνφερενς.

Σήμερα δεν βλέπω εκπλήξεις στη μικρή Αγγλίδα. Η Γιορκ με νέο προπονητή στον πάγκο θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στην μάλλον υπερεκτιμημένη Μπαθ Σίτι. Το 1.75 που έχουν δώσει στον άσσο είναι καλή τιμή αν αναλογιστούμε το υλικό των δύο ομάδων.

Η Γκρίμσμπι ξεκίνησε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο – επάνοδο, αλλά έχει μείνει λίγο πίσω. Επιβάλλεται λοιπόν η επιστροφή στις νίκες απέναντι στην αδύναμη Σάουθπορτ η οποία εδώ και δέκα αγωνιστικές κέρδισε μόνο την Τάμγουρθ και αυτή με το ζόρι.

Η Γουίμπλεντον έχει πάρει φόρα και δείχνει ασταμάτητη. Έχει την καλύτερη έδρα στην κατηγορία και το τελευταίο διάστημα επικράτησε επί ισχυρών αντιπάλων. Η Γκέιτσχεντ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και δεν νομίζω ότι μπορεί να σπάσει το αήττητο του «Κινγκσμίντοου».

Κλείνω καρέ του άσσου από την Κόνφερενς με την Κέμπριτζ. Αν η ομάδα του Λινγκ δεν κερδίσει ούτε τη Μπάροου τότε καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί. Η Μπάροου όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά πολύ δύσκολα σκοράρει εδώ και δύο μήνες. Το 1.80 του άσσου είναι αποδεκτό και θα το βάλω έστω ως ζητούμενο.

Πέμπτο και τελευταίο σημείο από την Κόνφερενς είναι το διπλό της Λούτον. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Η άμυνά της έχει δεχθεί μόνο 14 γκολ και σήμερα παίζει με την Ιστμπουρν η οποία έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 32 γκολ παθητικό!

Από όλους τους Άγγλους λοιπόν, επέλεξα μόνο αυτές τις ομάδες από την Κόνφερενς.

Από τη Σκωτία έχω κρατήσει 2-3 σημεία που προσφέρονται όμως μόνο για ζητούμενα σε κάποιο σύστημα. Αναφέρομαι κυρίως σε δύο διπλά. Το ένα είναι της Ρέιθ και το άλλο της Κουιν Οφ Σάουθ. Οι λόγοι και για τα δύο αυτά σημεία είναι συγκεκριμένοι και είναι τρεις. Πρώτον, ποιοτικότερες ομάδες. Δεύτερον φοβερή παράδοση και τρίτον πάρα πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι.

Όσον αφορά στην Νταντί, όπως λέγαμε και χθες, μπήκε σε καθεστώς διαχείρισης και ήδη έφυγαν τεχνικό επιτελείο καθώς και πολλοί ποδοσφαιριστές. Η ομάδα με το ζόρι συμπληρώνει ενδεκάδα και αυτός είναι ο λόγος που ο αγώνας είναι φραγμένος και που η απόδοση του άσσου γνωρίζει ραγδαία πτώση.

Αφήνω το νησί και πάω στους Ιταλούς. Από τη Β Ιταλίας θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Αταλάντα διότι θεωρώ ότι έχει το καλύτερο υλικό στην κατηγορία, αλλά κυρίως επειδή η Άσκολι θα αναγκαστεί να κατέβει απόψε χωρίς έξι βασικούς!!!

Το πρωτάθλημα στη Σουηδία τελειώνει και η περσινή νταμπλούχος ΑΙΚ βρίσκεται μια ανάσα από τον υποβιβασμό!!! Μετά την ήττα από την μισητή Τζουργκάρντεν οι οπαδοί του συλλόγου έκαναν επεισόδια και ζήτησαν επιτακτικά τη νίκη και μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Γκέφλε. Οι παίκτες της ΑΙΚ πλέον, παίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη – βάλσαμο. Δεν έχουν χάσει ποτέ από τη Γκέφλε και ελπίζω να μην συμβεί τώρα που θα τους ποντάρω εγώ. Η απόδοση του 1.85 μου φτάνει και μου περισσεύει…

Στην δεύτερη Σουηδίας απέμειναν μία και …σήμερα. Η Νόρκεπινγκ με τις τρεις ήττες στα τελευταία 4 ματς, από εκεί που ήταν σίγουρη για την άνοδο, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Σούντσβαλ η οποία είναι η ομάδα που την απειλεί για να την πετάξει έξω από την δυάδα ανόδου. Η Άνγκελχολμς είναι ουσιαστικά αδιάφορη καθώς δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κερδίσει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια η Γιόνσεπινγκ (που παλεύει και αυτή για την παραμονή), τόσο τη Σιριάνσκα όσο και τη Λαντσκρόνα που είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Νόρκεπινγκ έχει τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία (8) και το διπλό δίνεται στην απόδοση του 2.10 που είναι μια χαρά για ζητούμενο.

Πάμε τώρα στο …ένδοξο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ. Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτόν τον Πανιώνιο; Από ήττα σε ήττα το πάει και οι «Πλαταιείς» έχει αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους. Έχετε δει το πρόγραμμα που έχουν οι νεοσμυρνιώτες στη συνέχεια; Τούμπα και Καραϊσκάκη και μέσα με την ΑΕΚ!!! Με λίγα λόγια αν δεν κερδίσουν σήμερα τον Εργοτέλη, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε εξελίξεις στην ομάδα. Τους Κρητικούς όπως τους είδα με τον Παναθηναϊκό, ήταν για γέλια και για κλάματα. Ο ΟΠΑΠ δίνει 1.80 στον άσσο και μόλις συνέλεξα άλλο ένα ζητούμενο σημείο.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το διπλό από το φιλικό του σωματείο που λέγεται Ξάνθη. (Δεν το λέω εγώ, οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί το λένε).

Καλές σχέσεις εδώ και δύο χρόνια έχει και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ. Υπό άλλες συνθήκες θα μιλάγαμε για έναν ισχυρό άσσο (αυτό δείχνει και η παράδοση). Τώρα όμως που από την ομάδα θα λείψουν Γκοβού, Νίνης και Λέτο που είναι οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να βγάλουν καμιά μπαλιά της προκοπής στον Σισέ και που ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, δεν τρελάθηκα να ποντάρω στον άσσο του 1.60.

Στην Ολλανδία δεν βλέπω εκπλήξεις από την Ουτρέχτη και την Άλκμααρ, ενώ αντιθέτως δεν αποκλείω το «σπάσιμο» του άσσου της Ντεν Χάαγκ. Το 1.50 που έδωσαν είναι πραγματικά αστείο, καθώς μιλάμε για ένα γειτονικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που δεν έχουν δα τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Τους Γάλλους τους αφήνω στην ησυχία τους για να έχω και εγώ … την δικιά μου, ενώ από το Βέλγιο θα κρατήσω μόνο τον άσσο της ισχυρότατης στην έδρα της, Γάνδης.

Κλείνω με Ισπανία και το Μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Χετάφε. Καταρχάς ρίξτε μια ματιά στα χρήσιμα στοιχεία και στα Δεν ξεχνώ για το παιχνίδι αυτό. Η Ατλέτικο ως γνωστό, έχει καλύτερο υλικό και επειδή στις επόμενες τρεις αγωνιστικές έχει Ρεάλ και Βιγιαρεάλ έξω, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα. Από την άλλη μεριά, ακούω να λένε ότι η Χετάφε είναι φορμαρισμένη. Με ποιους όμως έχει παίξει τις πρώτες έξι αγωνιστικές στην ισπανία; Ρίξτε μια ματιά και θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπη με καμία σοβαρή και αξιόπιστη ομάδα. Το πρώτο δυνατό τεστ της ομάδας του Μίτσελ είναι το αποψινό και αν το περάσει θα του βγάλω το καπέλο…

Έχουν μείνει ακόμα 2-3 εκτιμήσεις τόσο από στάνταρ όσο και από εκπλήξεις. Υπάρχουν και αυτές στις Κάρτες Σαββατοκύριακου. Τώρα βέβαια θα μου πείτε, από όλα αυτά τι να επιλέξουμε ρε φίλε; Αυτό είναι το μεγάλο και το …αιώνιο ερώτημα. Έχω επιλέξει τους άσσους της Αταλάντα, της Γιόρκ, της Γκρίμσμπι, της ΑΙΚ, καθώς και τα διπλά των Λούτον, Ρέιθ, Κουιν Οφ Σάουθ και Νόρκεπινγκ. Πρόκειται για οκτώ σημεία και ή θα παίξω και τα 8 ζητώντας έξι, ή θα το …ελαφρύνω ακόμα περισσότερο και θα κάνω μια τελική επιλογή έξι σημείων. Το ποια θα είναι αυτή, ειλικρινά δεν το έχω ακόμα αποφασίσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι περιφρονώ τις υπόλοιπες ομάδες που πρότεινα και αναφέρθηκα εκτενώς σε αυτές μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη.

Τα λέμε.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, απλα,σεμνα και ταπεινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom