μονο κουβα με αυτον....Eσκισε ο Φωντας χτες, 6/6 οι ασσοι του, οι μπομπες του μονο δεν εκατσαν. Για να δουμε τι θα πει το μεσημερι ;-)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
μονο κουβα με αυτον....
kavlanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σιενα-ρετζινα=ταμειο...
μεγα φοντα..
και εγώ το έπιασα!!!!!!
ποσα πηρες;;;
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ρε μαγκες ποια εφημεριδα προτεινετε για το στοιχημα για μενα kingbet
αυτη η καινουργια εφημερίδα του καραγιαννιδη δεν ξερω αν ειναι καλη.''το ταμειο''
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγω matchmoney διαβαζω, εχει πολυ καλους συντακτες για Γαλλια-Αργεντινη και επισης μ αρεσει που κανεις δεν καθεται να λεει "πιασαμε 5 στα 5, 3 στα 3" κτλ. Ισα ισα που μερικοι δινουν ενα αρχικο ταμειο και παιζουν συγκεκριμενες μοναδες απο αυτο οποτε φαινεται τι πιανουν και τι οχι. Επισης το site της ανανεωνεται με τα νεα τελευταιας στιγμης και στους αγωνες του Champ. League με τις ενδεκαδες 3 τεταρτα περιπου πριν αρχισουν τα ματς..
Kingbet εχει πολλους γνωστους (Σωτηρακοπουλος,Φωντας,Παπατσωρης, Guru L) αλλα δεν τη παρακολουθω ιδιαιτερα για να δω ποσοστα επιτυχιας της. Για την εφημεριδα του Καραγιαννιδη ειναι μαλλον νωρις να κρινουμε ακομα.
Kingbet εχει πολλους γνωστους (Σωτηρακοπουλος,Φωντας,Παπατσωρης, Guru L) αλλα δεν τη παρακολουθω ιδιαιτερα για να δω ποσοστα επιτυχιας της. Για την εφημεριδα του Καραγιαννιδη ειναι μαλλον νωρις να κρινουμε ακομα.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
καληαυτη η καινουργια εφημερίδα του καραγιαννιδη δεν ξερω αν ειναι καλη.''το ταμειο''
προτιμω 1-χ-2
και μπουκ
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Με αιφνιδιασε η διαφημηση που λεει οτι ο Καραγιαννιδης λανσαρε το στοιχημα στην Ελλαδα...
Ομολογω οτι δεν το ειχα υποψιν μου, εκτος αν εννοει οτι το λανσαρε με το οτι εδωσε καθημερινη στηλη στον μακαριτη τον Παρασκευα(τον επονομαζομενο και γκουρου, φοβερος τυπος ο Κυπριος)στον Φιλαθλο και πιστευω οτι πολλοι οπως και εγω που τον διαβαζαμε, ξεραμε για το στοιχημα πολυ πριν το φερει ο ΟΠΑΠ στην Ελλαδα...
Μιλαμε για τρομερα και χορταστικα κειμενα ο τυπος και μαλιστα εκτος στοιχηματος αρκετες φορες, αλλα ειχε να λεει πολλες ιστοριες και για το παιχνιδι...
Ομολογω οτι δεν το ειχα υποψιν μου, εκτος αν εννοει οτι το λανσαρε με το οτι εδωσε καθημερινη στηλη στον μακαριτη τον Παρασκευα(τον επονομαζομενο και γκουρου, φοβερος τυπος ο Κυπριος)στον Φιλαθλο και πιστευω οτι πολλοι οπως και εγω που τον διαβαζαμε, ξεραμε για το στοιχημα πολυ πριν το φερει ο ΟΠΑΠ στην Ελλαδα...
Μιλαμε για τρομερα και χορταστικα κειμενα ο τυπος και μαλιστα εκτος στοιχηματος αρκετες φορες, αλλα ειχε να λεει πολλες ιστοριες και για το παιχνιδι...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
με μια πολυ πρωτη ματια μ΄'αρεσει πολυ η τσελσυ στο 1,8 κατι...
τετοιες ομαδες οταν τις βρισκω πανω απο 1,6 τις χτυπω οπου και να παιζουν(πλην ντερμπυ βεβαια)..
η βιλα εχει γερη εδρα,αλλα...
για το γαβρο δεν καταλαβαινω την ανησυχια του μπομπας...
εγω βλεπω τον καθιερωμενο ετησιο περιπατο να πληρωνει 1,6...
τετοιες ομαδες οταν τις βρισκω πανω απο 1,6 τις χτυπω οπου και να παιζουν(πλην ντερμπυ βεβαια)..
για το γαβρο δεν καταλαβαινω την ανησυχια του μπομπας...
εγω βλεπω τον καθιερωμενο ετησιο περιπατο να πληρωνει 1,6...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχει και καλή πρόσφατη προιστορία η Βίλα και αυτά τα φοβάμαι στην Αγγλία!με μια πολυ πρωτη ματια μ΄'αρεσει πολυ η τσελσυ στο 1,8 κατι...
Μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί και Ευρωπαική εβδομάδα...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο δικος σου παντως σπανια ξεκουραζει παιχτες..Έχει και καλή πρόσφατη προιστορία η Βίλα και αυτά τα φοβάμαι στην Αγγλία!
Μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί και Ευρωπαική εβδομάδα...
και σε φαση ομιλων που η τσελσαρα θα περασει αερας,δε νομιζω και οι παιχτες να σκεφτονται το επομενο ματσ..
**μου ρχεσαι την τριτη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K