hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ετσι..Σημερα ειναι το θεμα.... Αν θα ερθουν φυσιολογικα θα παρουν και τις κυλοτες απο τους book...!!!
η τριαδα γερμανι-αμερικη-η.π.α ειναι στο 4,1!!!!!
ετσι..Σημερα ειναι το θεμα.... Αν θα ερθουν φυσιολογικα θα παρουν και τις κυλοτες απο τους book...!!!
γιοτας εισαι;;ετσι..
η τριαδα γερμανι-αμερικη-η.π.α ειναι στο 4,1!!!!!
Εγω την εχω στο 4,40!!!!!! :o Και την λιγουρευομαι πρωι πρωι...ετσι..
η τριαδα γερμανι-αμερικη-η.π.α ειναι στο [size=20pt]4,1!!!!![/size]
Και ειναι το μοναδικο που φοβαμαι...Ειδικά η Αγγλία έχει πάρει τρελό παιχνίδι!
οχι ρε..ελεω αποικιοκρατιαςγιοτας εισαι;;
Τζογάρεις και καλά λεφτά πανάθεμα σε...Τα Σερβοπουλα δεν θα κερδισουν??? Τι παιζει με τον συγκεκριμενο ομιλο???
Γραψτε καποιος γιατι βαριεμαι να ψαχνω...
ειναι πολυ καλυτεροι απο τους ξυλοκοπους...Οι Σερβοι περνανε .... Και αν κερδισουν, και ως πρωτοι παρακαλω!!
Δεύτεροι αν νικήσουν και οι Γερμανοί!Οι Σερβοι περνανε .... Και αν κερδισουν, και ως πρωτοι παρακαλω!!
που?Εγω την εχω στο 4,40!!!!!! :o Και την λιγουρευομαι πρωι πρωι...
William Hill
στα πρωτα ματσ δε φανηκε αυτο!!!Και η άμυνα των Άγγλων είναι όμως για τον μπούτσο!Goal/goal ή over ίσως να είναι καλύτερες επιλογές...
Μια χαρά φάνηκε!Και γκολ και δοκάρι και ευκαιρίες από τους Αμερικάνους!Άσε με με τους Κάραγκερ!στα πρωτα ματσ δε φανηκε αυτο!!!
να μου πεις σιγα τα μεγαθηρια που παιξε,αλλα και η σλοβενια στα ιδια επιπεδα ειναι...
αν παιξει και ο μπαρι δενει πολυ η αγγλια..
υ.γ.γερμανος διαιτητης... ;)
γκολ φαβα και δοκαρι στη μοναδικη ευκαιρια τους..αλλη δε θυμαμαι....Μια χαρά φάνηκε!Και γκολ και δοκάρι και ευκαιρίες από τους Αμερικάνους!Άσε με με τους Κάραγκερ!