Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν κρίνονται έτσι οι άμυνες...ξαναδές το!
το προβλημα της αγγλιας ηταν επιθετικο..αυτο θα λειπε να'χε αμυντικο προβλημα μ'αυτες τις ομαδες...
και μεις χθες καναμε μια φαση με το σαμαρα..παει να πει οτι η αργεντινη χθες αντιμετωπισε αμυντικα προβληματα??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το προβλημα της αγγλιας ηταν επιθετικο..αυτο θα λειπε να'χε αμυντικο προβλημα μ'αυτες τις ομαδες...
και μεις χθες καναμε μια φαση με το σαμαρα..παει να πει οτι η αργεντινη χθες αντιμετωπισε αμυντικα προβληματα??
Δεν κρίνω τα παιχνίδια..κρίνω συνολικά την ομάδα!Η Αγγλία δεν έχει άμυνα...όπως δεν έχει και η Ιταλία και ας έφαγε μόνο 1 γκολ π.χ. από την Παραγουάη!Δεν βγάζω συμπέρασμα από τα αποτελέσματα μόνο!!!
Και την άμυνα της Αργεντινής μια χαρά την χορέψανε οι μαυρούληδες την πρώτη αγωνιστική και ας μην σκοράρανε...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τι έγινε ρε παιδιά???
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς???
Εγώ πάντως λέω να φορτώσω Γερμανία και Σερβία...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν κρίνω τα παιχνίδια..κρίνω συνολικά την ομάδα!Η Αγγλία δεν έχει άμυνα...όπως δεν έχει και η Ιταλία και ας έφαγε μόνο 1 γκολ π.χ. από την Παραγουάη!Δεν βγάζω συμπέρασμα από τα αποτελέσματα μόνο!!!
Και την άμυνα της Αργεντινής μια χαρά την χορέψανε οι μαυρούληδες την πρώτη αγωνιστική...
η αγγλια εχει πολυ ποιοτικους παικτες στην αμυνα,παικτες που'ναι και σε καλη ηλικια....δεν εχει δοκιμαστει με σοβαρο αντιπαλο,οποτε δεν εχω ασφαλες συμπερασμα για το επιπεδο της συλλογικης αμυντικης της λειτουγιας...
δε μπορεις ομως να συγκρινεις τους 38αριδες καναβαρους,τους ντεμικελιδες και τους κελινιδες με τον τερυ και το καραχερ(εστω και αυτον τον καραχερ)..για τα πλαγια μπακ δε μιλω καν..τα καλυτερα της διοργνωσης(στο οβεραλ)....αναμενω πιο σοβαρο τεστ..

μην ξεφευγουμε ομως...τι βλεπεις σημερα ?η αμερικη θα περασει στο 1,9?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
η αγγλια εχει πολυ ποιοτικους παικτες στην αμυνα,παικτες που'ναι και σε καλη ηλικια....δεν εχει δοκιμαστει με σοβαρο αντιπαλο,οποτε δεν εχω ασφαλες συμπερασμα για το επιπεδο της συλλογικης αμυντικης της λειτουγιας...
δε μπορεις ομως να συγκρινεις τους 38αριδες καναβαρους,τους ντεμικελιδες και τους κελινιδες με τον τερυ και το καραχερ(εστω και αυτον τον καραχερ)..για τα πλαγια μπακ δε μιλω καν..τα καλυτερα της διοργνωσης(στο οβεραλ)....αναμενω πιο σοβαρο τεστ..

μην ξεφευγουμε ομως...τι βλεπεις σημερα ?η αμερικη θα περασει στο 1,9?
που την ειδες την ποιοτητα ρε γιοτα;;για ζειμπεκιες καλοι ειναι!  :2funny:
πηγαινε αλλου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Οι Σέρβοι μπορεί να περάσουν και με καμμιά ισοπαλία! :grin:
Και η Ουρουγουάη με Χ περνούσε 1η αλλά το πήρε το ματσάκι και φυσικά μας πλήρωσε... :rockon:

Σιγά μην το ρισκάρουν...

Θα τους γαμήσουν τους γιοτάδες...

Αρκεί μα νην απλώσει πάλι κανα μαλακιστήρι το κουλό του μέσα στην περιοχή... :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και η Ουρουγουάη με Χ περνούσε 1η αλλά το πήρε το ματσάκι και φυσικά μας πλήρωσε... :rockon:

Σιγά μην το ρισκάρουν...

Θα τους γαμήσουν τους γιοτάδες...

Αρκεί μα νην απλώσει πάλι κανα μαλακιστήρι το κουλό του μέσα στην περιοχή... :jerking:
Βαράνε πολύ ρε συ αυτοί οι Αστραλοί και οι άλλοι είναι μια ζωή μη μου άπτου!Αυτό φοβάμαι μόνο...μην έχει καθαρίσει από νωρίς η Γερμανία και κάτσουν οι άλλοι στο Χ για να αποφύγουν και τις Αγγλίδες!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ελεος ρε.... :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Eπαιξα 5+5+5= 15 γιά νίκη τής Ελλάδας .........

any way ........ Είχα τήν έλπιδα !!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για τα βραδυνα ας περιμενουμε να δουμε την τελικη καταταξη του ομιλου της αγγλιας,γιατι δεν αποκλειεται να χουμε και επιλογες αντιπαλων..
εδω βγαλατε τον ασλευ κοουλ αμπαλλο ρε..
πραγματικα ελεος!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Βαράνε πολύ ρε συ αυτοί οι Αστραλοί και οι άλλοι είναι μια ζωή μη μου άπτου!Αυτό φοβάμαι μόνο...μην έχει καθαρίσει από νωρίς η Γερμανία και κάτσουν οι άλλοι στο Χ για να αποφύγουν και τις Αγγλίδες!
Και με νίκη πάλι 2οι βγαίνουν...
Που τους είδες τους Σέρβους μη μου άπτου???
Πάει το ξυλίκι γόνα λέμε,άσε τι ήταν παλιά...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
αααααααααααααα Τρία πεντόευρα  :headbang: :headbang:

Stories