dr.feelgood
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάμε γερά με 1 2,πάντως νοιώθω και ευθύνη για την προτροπή.το τιμισα με 1.83 ντοκτορας και εγω
Πιστεύω πως στο τέλος του αγώνα θα έίμαστε χαμογελαστοί!!
Πάμε γερά με 1 2,πάντως νοιώθω και ευθύνη για την προτροπή.το τιμισα με 1.83 ντοκτορας και εγω
Στη sportingbet το 12 έχει απόδοση 2!!!Καλό μου δείχνει!Μην ψαρώνετε και παίξτε Μεξικό-Ουρουγουάη 1 με απόδοση 4 στη bet 365 η και 1 2(δ.ε.)με απόδοση 1,83.
Το χαμηλό Χ είναι το τυράκι για να πέσετε στη φάκα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Μεξικό έχει τόσο χαμηλή απόδοση στο Χ. Επειδή και καλά περνάνε και οι δύο με ισοπάλία? Μήπως όμως και οι δύο θέλουν να αποφύγουν την 2η θέση που σταυρώνεται (το εννοώ κυριολεκτικά) με τον δικό μας όμιλο και την πρώτη κατά 999 τοις χιλίοις Αργεντινή? Εγώ κάτι ψηλά θα τα τιμήσω στους Μεξικάνους σε συνδιασμό με τον άσσο της Γαλλίας. Θεωρώ ότι η τόση πολύ γκρίνια και όλες αυτές οι μανούρες τους έχουν πλέον συσπειρώσει και τα Γαλλάκια θα το πάρουν. ΙΔΩΜΕΝ!!!
[/quotε]
δεν την φοβουνται ρε
και 2 δυο την κερδισαν...
εδω την κερδισε η χιλη...
αδερφε εχω σπροξει κανα 800 μεχρι τωρα οτι λογικο το καμπαναο αλλα στατιστικα σημερα αρχιζει καινουργιος γιρος και στην αρχη στατιστηκα μπορει να γινουν κουφα πραγματα κορακια και εκπλιξεις προσοχη και στο λιβε σκληρα για χασουρες φτου φτου θελει μεγαλει προσχη σημερα!!!!!!!!!Πάμε γερά με 1 2,πάντως νοιώθω και ευθύνη για την προτροπή.
Πιστεύω πως στο τέλος του αγώνα θα έίμαστε χαμογελαστοί!!
η διπλη 1---2 ειναι η πιο ηλιθια διπλη που μπορει να παιξεις..
η εννοια της διπλης ειναι οτι θεωρεις μια ομαδα φαβορι,αλλα φοβασαι και μηπως σπασει με το Χ,οχι με το 2πλο!!
με ποια λογικη καποιος που πιστευει π.χ στο μεξικο παιζει 1--2??
draw no bet στον 1 να το καταλαβω,αλλα διπλη 1---2??
οπως εχει διαμορφωθει το κλιμα αν ερθει Χ θα λενε ολοι οτι ειναι σικε κλπ..
το ενδεχομενο να παιχθει στα ισα και να'ρθει Χ το αποκλειετε?
το να παιξεις 1/2 το ολυμπιακος παναθηναικος εχει μια λογικη αν ο ενας ειναι χαλιας και ο αλλος γαμαει
αλλα εδω μιλαμε για παιχνιδι αρης - λαρισα....
ποια η λογικη του 1/2 δεν καταλαβαινω
ουτε'γω...ποια η λογικη του 1/2 δεν καταλαβαινω
το εξιγησε ο ντοκτορας το χ ειναι το τυρι το 1 -2 ειναι αντι χ ουσιαστικα
φτιαξεμας αδερφε οι ουκρανες σε περιμενουν!!!!!!!! σε περπτοση χασουρας φτου φτου στο λιβε τι κανουμε???θα δουμε σε κανα 2ωρο αδερφια θα δουμε
φτιαξεμας αδερφε οι ουκρανες σε περιμενουν!!!!!!!! σε περπτοση χασουρας φτου φτου στο λιβε τι κανουμε???
το Χ στο μεξικο-ουρουγουαη πηγε στο 2!
betclick και bet365...σε πια εταιρια ;